Bir kere bitiren bir daha arkasına dönmeyen kadını erkek özler mi 2 yıl geçmiş olsa bile
2 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
5Cevap
Özlüyor. Hatta 2 yıl sonra kavuşunca aradan 2 yıl hiç geçmemiş gibi görüyor. Ama gerçekten sevdiyse hatırlar
Sevgili değildik Peşimden koştu ben yüz vermedim sonra o vazgecerken ben ona bir şans verdim naza çekti gib bendei herşeyi bırakıp gittim 2 yıl oldu
Ben olsam umursamazdim. Aradan da yıllar geçmiş sonuçta. Ama ben sevgilim le ayrıldık 2 yıl hiç konuşmadık. Hep özledim. Sonra kavuştuk çokta güzel oldu ama yine ayrıldık. Aradan 1 sene olacak neredeyse hala özlüyorum.
E sende unutamamissin ona bakarsan😂
Ben aşık oldum ona.
Oda bana aşıktı be pesimden çok koştu ah ahh
Koşmak ayri bir şey. Sende yüz vermemissin ya. Umudunu kesmiş senden. Sen yürüyünce de istememiş işte. Sonrada zaten sen gitmişsin. Hala beklemez seni
Özler hemde nasıl o samimiyet o socaklık o yasanmıslıklar özlemir yani benim öyle bir durumum yok ama özlüyor erkekler yani
Peşimden koştu ben yüz vermedim sonra o vazgecerken ben ona bir şans verdim naza çekti gib bendei herşeyi bırakıp gittim 2 yıl oldu
Sende de ipn. lik var ama niye teddediyon mk cpcuk sevmis seni gurur denen de bisi car oyuncak mı buuuıu
E ben ona adım attım kabul etseymis bende mi peşinden koscam
Ya amn düdü onu mı diyom cocuk yanına gelmis pesinden kosmus yüz vermemissin heves mi bırakmıssın cocuga daha sonra adım attıgında o kadar reddettikten sonra kabul etseydi ulan ne yüzsüz cocuk derdin cocuhun kıymeti kalmazdı mk siz yokmusunuz siz iyi yapmıs oglan
Tanımıyordum oğlanı ve nedir necidir ne bileyim tam ısındım yok oldu sabretseymis bırakıp gitti çalıştığım yere gelmedi aradan uzun süre geçtikten sonra gelmiş ama ben sildim ahahahhah
2 sene diyon ama görduhum kadarıyla sende unutmamıssın ahahhhhh falan diyon ama cocuk aklını almıs onu düşünüyorsun arkadaslarına da onu düşündürttürüyorsun baksana
Arkadaşlarıma anlatmam ben de aamaaan neyse geçmiş gitmiş boş ver
2 sene de birini bulamadın mı cılgın bakire
Benimki 2 yılı geçti 3 yıla yaklaştı artık özlemiyorum kişiye bağlı
Bitme sebebine göre değişir
Peşimden koştu ben yüz vermedim sonra o vazgecerken ben ona bir şans verdim naza çekti gib bendei herşeyi bırakıp gittim 2 yıl oldu
Fazla naz aşık usandirir s*ktir et iyi yapmişsin
Yalnız bazı ben yapmıştım 😂
Naza çekti gibi yazmadın mi?
Evet TE basta ben yaptım yani
Noldu pişmanlık mi vurdu 😄
Yok 2 yıldır aklımda zaten
Kullanıp atar
A ben kullanıp atmış olabilirim 🤫
1 erkek asla kullanılmaz sadece kullanır
Ahahahah çok yalnış düşünüyorsun
Seks sevisme vs olayları yasadiysan asla erkegi kullanmış olmazsin parasını diyorsan esc daha iyi emin ol daha ucuz 😀 qncak kendini kandırırsın
Ya ne anlatıyorsun gece gece bizim olayla ne ilgisi var bak işine
Ok bye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Erkekler ulaşılamayan, net duruş sergileyen ve arkasına bakmadan giden kadınları asla unutamazlar✨ Kararlı duruşun onda derin bir iz bırakmıştır kesinlikle.
İki yıl uzun bir süre gibi gelse de erkek beyni bazen pişmanlığı ve özlemi çok geç kavriyor. Hele ki senden sonra aradığını bulamadıysa, şu an seni deli gibi özlüyor olabilir💖
Peki sen neden iki yıl sonra bunu merak etmeye başladın aşkom, yoksa bir yerden sinyal mi aldın?🥺💅