Şöyle ki üniversitede bi arkadaş grubum var ve 4 kişiyiz aramız da gayet iyiydi okulun 2. günü bi çocuğu beğendiğimi söyledim gruba ve hepsi birden çocuk çirkin iyi falan yaptılar ama geçen hafta derste yanlarında oturduk ve iyi anlaştığım arkadaşım bunlarla çok az sohbet etti o günden sonra diğer arkadaşım birden benim beğendiğim çocuğu beğenmeye başladığını söyledi ben ve yakın olduğum arkadaşım da zaten benim o çocuğu beğendiğimi söyledik konuyu kapattık bu çocuk ve arkadaş grubu da bizimle ark olmak istiyo diye düşündük çünkü biz nerdeyiz onlar da orada bize sürekli bakıp duruyolar biz okul çıkışı okulda oturuyoruz son 2 gündür sürekli bizim yakınımıza oturuyolar normalde asla yapmazlar belki biz yanlış anladık ama hiç yanlış anlamışız gibi gelmedi gerçi erkekler nası düşünüyo bilmiyorum sonra 2 gün önce yakın arkadaşım bu çocuğu bana bakarken yakalamış ben de çok düşünmedim olabilir sonra gruba diğer arkadaşım o çocukla çok bakışıyorum yazmış ki kız biliyo o çocuğu benim beğendiğimi ama çocuk ona hiç bakmıyo bile neyse ben de ilk ben beğendiğimi söylemiştim bu ne alaka dedim o da ben ilk başta başka birini anladım yoksa ben de o çocuğu beğendim dedi pişkin pişkin sonra baktım bu kız çocuğa yüricek gruba bi nabız yoklamak için çocuğun instasını buldum istek atayım mı dedim diğerleri fikir söylerken o kız ben zaten istek attım dedi şok oldum hiçbir şey diyemedim o şokla ve oğlan mevzusundan çok o kızın çocuktan hoşlandığımı bildiği halde sinsice arkamdan böyle bi şey yapması beni kırdı bi şey diyemedim diğer yakın arklarım bunu duyunca sen de istek at hemen dedi bi de biz grupça bizle ark olmak istediklerini düşündüğümüz için bu bi adım biz istek atarsak yanlış anlaşılmaz dedik sonra ben de çocuğa istek attım o sinsi kızın istek atmasına rağmen yakın olduğum kız da kendi beğendiği çocuğa istek attı ama bu iki çocuk da isteklerimizi bekletti o sinsi kızdan bahsetmiyorum şimdi biz rezil mi olduk 1 gün boyunca isteğimizi beklettiler yanlış anladılar mı rezil hissediyorum ya
Güncellemeler
7 gü
daha en az 2 sene var bu cocukla ayni siniftayim baya rezil hissediyorum ne dusundugunu de kestiremiyorum hic
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil