TÜM YORUMLARA +1
Hoşlandığım kız sizce tanga giyiyormu?
TÜM YORUMLARA +1
Giyerse giysin boş ver :D Tanga zaten bir iç çamaşırıdır. Erkeklerde nasıl boxer veya slip varsa onlarda da öyle işte. Bu onun zevki. Sonuçta millete göstermiyor tangasını :D
saol dostum yorumun için
Giyerse giyer ne Var bunda olum bak kızdan daha baskın olmasını bil pısırık erkek iyi değildir.
hacı ben zaten kızı diğer erkeklerden kıskandığım için sordum. bilmediğim bir şey varsa diye
Ya kızların giydiği tül gibi boxerları var bizim gibimilrr donları bile çeşit çeşit. Ondan olabilir
Ne olmus hepimiz gioruz
ben bu konularda çok bilgisizdim gittim yakın bir kız arkadaşıma tanga giyen kızlar nasıl olur diye sordum. o da bana dedi ki tanga giyen bazı kızlar sapık ve or.. pu olurlar dedi bende bu yüzden sordum içime kurt düştü (ben tanga giyen kızlara bişey demiyorum bende o kızın yalancısıyım) (EĞER KÖTÜ BİR ŞEY DEDİYSEM DE ÖZÜR DİLERİM) +1
Yaw tangiyi zevkimizdeen giymioruz ic camasir belli olmasin die giyioruz. O sana diyen kiz Sapik ve o olmasin
ben de zaten emin olamadığım için sordum bu arada teşekkürler +1
ben size laf etmedim ben sadece o kızın yalancısıyım
yani kız hoşlandığım kıza benim baktığım için kıskanıp yalan söylemiş olabilir diyosun
Olabilir o kizi sen taniosun ancak sen anlarsin.! AMA insanlari giyimleriyle yargilamasin
hedefim öyle bir şey yapmak değildi eğer öyle anlaşılıyorsa özür dilerim
Sen degil bunu sana diyem kiz.
yorumların için teşekkür ederim. içime vallah su serptin
kızların vücuduna bakmamız kızların hoşuna gidermi
Ben soru cevap amiri degilim
peki ben hoşlandığım kıza çok güzelsin falan vücudun çok biçimli dersem kız sevinir mi yoksa farklı bir şey mi olur?
Bence vucuduyla ilgili bisey deme
birde ben hoşlandığım kızla 9 yıllık arkadaşım ve şu son 2 senedir ondan hoşlanmaya başladım sence şu an yapmam gereken ne
ben hoşlandığım kızla arkadaşlık ilişkisini nasıl daha öteye taşırım mesela ben ona tavşancık falan diyorum daha başka neler diye bilirm
Ya walla dovcem seni :) acil eger istemezse arkadasca dvm edersiniz.
ne istemezse?
:)
Seni :)
birde kızları çok sıkmamak mı gerekiyor yoksa onla ilgilendiğimizi göstermemiz mi gerekiyor yoksa o bize nazmı yapıyor mesela ben ona mesaj atıyorum o merhaba deyip kapatıyor
O zaman istemior seni
ama okulda onla çok iyi anlaşıyorduk voleybol oynuyoruz sohbet ediyoruz ben ona sürekli espiri yapıyorum ( o da gülüyor) sonra mesajlaştığımızda birbirimize tavşancık falan derdik bazen sarılıyoruz
bunlar için ne diye biliriz? çok iyi arkadaş mıyız yoksa sevgili olmak için bir şansım var mı
istersen konuşmanın resmini atayım zaten çok kısa
Basimin etini Yedin
ne yapayım kardeşim aşığım
dostum özür dilerim :)))) ama cevap vericen yine dimi :)
hem iyi bir şey yapıyosun
Cevap
11Cevap
Her Kız Giyebilir Normal Bunda Ne Var Büyütecek Sonuçta Bir İç Çamaşırı Seninki Şey Gibi Tatile Gittim Kumsaldaki Kızlar Tanga Giyiyormu Demek Gibi Oldu Biraz Dostum
Paçalı don giyiyo kanki içlik giyiyor :) İçin rahat etsin :P
Giysin tangada ne war ki ama hep merak ederimm kizlar bu tangayla nasil rahat ediyolar yaa :)
kardeeş sana sımdıden dıyım tanga gıyen kızdan sana hayır gelmez
Hocam tanga ya da gstring giymesi ne fark elder onu anlamadim
Giyiyorsa hoşlanmaktan vazmı geçeceksin?
beyler ben bu konularda çok bilgisizdim gittim yakın bir kız arkadaşıma tanga giyen kızlar nasıl olur diye sordum. o da bana dedi ki tanga giyen bazı kızlar sapık ve or.. pu olurlar dedi bende bu yüzden sordum içime kurt düştü (ben tanga giyen kızlara bişey demiyorum bende o kızın yalancısıyım) +1
Hacı ben zaten laf etmedim ve etmem öneri aldığım kız öyle dedi
Ne alaka ya Saçma Saçma sorular sormayın lütfen ya
bana bir kız sordum oda tanga giyen kızlar or.. pu olur dedi o yüzden sordum içime kurt düştü
dostum ben size bir şey demiyorum ve dememde tavsiye aldığım kız dedi benimde içime kurt düştü o yüzden sordum
bu iç çamaşırı kardeş normal bişey aslında
savaşllci saol dostum vallaha içime su serptin
Tanga giymekle or*spu mu olunur lan?
sineemiss bak dostum ben kızlara laf etmedim ve etmem sadece öneri aldığım kız öyle dedi
BANA KALSA KIZLAR ÇİÇEKTİR
Biz nerden bilelim acaba
Paçalı don mu giydi bu tepkin?
giymesi normal.
Biz nerden bilelim yahu?
giyebilir hacı giyiyodur yani
Giyemez mi :s
Giysin nolckki.
zaten ben bu kızı çok sevdiğim çok aşık olduğum için bu konuyu çok kafama taktım
Giyebilir yani normal birşey
giyse ne olacakki?
soruya bak ya :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar