Daha önceki ilişkimde aldatıldım, bu çocuk çok iyi biriydi nereye gittiğini bile sormuyordum güvendiğim için ama kendi içimde aşamadığım şeyler var bu yüzden ayrıldım 5 gün oluyor ayrılalı arada bir akşam arayıp hâlâ bana karşı şansını deniyor ve seni çok özlüyorum deyip karşımda hıçkıra hıçkıra ağladı.
Kızlar sizce iyi bir çocukmu bu beni çok seviyor kalbini çok mu kırmışım?
b0kk gibi bir iletişiminiz var ikinizden de bişey olmaz hocam sizin ilişki yaşamadan önce ne yapmak istediğinizi ne istediğinizi düşünüp bilip öğrenip sonra böyle işlere girmeniz gerekiyor
0
1 Yorumla
Soran
6 gü
Yaa ciddimisin peki ne fasifla bu karara varıyorsun sen kimsin?
geçmişteki travmaların yüzünden günahsız adamı harcamışsın adam telefonda hıçkıra hıçkıra ağlamış yazık günah valla yazıktır adam sana gerçekten değer vermiş ama sen kendi kuruntuların yüzünden adamı paramparça etmişsin yazık olmuş yazık
Geçmişte yaşadığın aldatılma travması yüzünden kendini korumaya almanı çok iyi anlıyorum güzelim 🥺 İçindeki yaralar iyileşmeden birine ait hissetmek gerçekten çok zor. Çocuk seni çok sevmiş ve duygularını yoğun yaşıyor ama sana suçluluk hissettirerek vicdan azabı çektirmeye çalışması da doğru değil 💔
Sen kendi iyileşme sürecindesin ve hazır değilsen zorlayamazsın. Biraz zaman verip yalnız kalmak, kendi kalbini onarmak sana daha iyi gelecektir ✨ Peki sence geçmişin yükünü tamamen atmadan yeni bir yola çıkmak doğru olur mu, ne düşünüyorsun? ☕
Ondan dolayı değil acidigimdan değil bu devirde böyle erkek bulması zor arkadaşım ileride çok pişman olacaksın dedi seni seviyor ne güzel falan daha ne istiyorsun sen kafan iyimi dedi kafamı karıştırdı
Bak ona katılıyorum seni sevmesi vs güzel böyle büyük saygısızlık görmediysen baya artı ama seni ısındırmayan sey sadece eskiden aldatılma hikayense peşin hüküm veriyorsun. Ama sevmiyorsan ve için ısınmadıysa da yapacak pek bir şey yok
Evet haklısın bugün arkadaşım bahsedinxe içimde böyle hafif bir özlem oldu ben gidip yazacağım ya bu çocuğu şansa bırakamam beni el üstünde tutup deli gibi sevecek birisi hata yapmamasina rağmen bile özür dilerdi bana çok değer veriyordu
Abi ben çok ağır bir şekilde aldatıldım ve aldatıldıktan sonra bir daha kimseye güvenemedim ilk defa bu çocuğa güvendim ama hislerim ölmüş gibi hissediyorum beni çok seviyor sırf dün sevdiği için özlemiş beni aradı gece ağladı benim karşımda
O da son ilişkisini aldatılmış ilişkisini hazırladıktan sonra bir daha asla ilişki yapmayacağım demiş hatta çevresine bile demiş buna yemin etmiş hatta bir daha yapmayacağını ondan sonra hayatıma sen girdin ve yeminimi ilk defa bozdum diyor şu an ben diyor ayağı kopuk bir aslan gibiyim diyor öldüm ama diyor üstüme toprak atan yok diyor sen bana böyle bir şey yaptığın için diyor seninleyken olan nesemi kaybettim falan dedi gerçekten seviyor gibi düşünüyorum