Özellikle kadın arkadaşların görüşlerine ihtiyacım var. Yanıtlayan olursa memnun olurum
29 dk
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
0Cevap
Geldim abi
Bir kıza açıldım o konu hakkında görüşlerini merak ediyorum bir kadın gözüyle yorum yapar mısın yazsam?
Yaparim
Yaklaşık 3-4 senedir aynı iş yerinde fakat farklı birimlerde çalıştığımız bir nevi komşu sayıldığımız bir hanımefendiye duygularımı açtım. Ama bu süreçte bir kere de dahi olsun kendimi belli etmemiştim. Kız haliyle çok şaşırdı. Yalnız ben konuştuğum esnada elim ayağım yüzüm dahi tir tir titredi. Acaba kızın gözünde nasıl bir imaj oluşmuştur. Düşüneceğim dedi.
Diyaloğumuz 3 dakika civarı sürdü. Genel olarak tebessüm ve kahkaha arasında bir tondaki sürat ifadesi ile konuştu benimle.
Elin ayagin titrediyse heyecandan oldugunu anlamistir dusunecegim dediyse onu da goz onunde bulundurur demekki gercekten hoslaniyor utandi gibi dusunur bence olumlu dusunur hakkinda ama cevabini bilemem
Yani ciddi derecede elim ayağım titredi yüzüme bile vurdu bu titreme. Bilseydim bu denli çuvallayacağımı açılmayabilirdim bile. Sen kendinden yola çıkarak bir erkeğin karşında böyle olması sana ne hissettirirdi
Yani tatli bulurum herhalde derim demekki seviyor
Çok ani buldu, ve çok şaşırdı. Çünkü dediğim gibi 3 × 4 senedir aynı iş yerindeyiz bir kere olsun dikizmedim bile.
Anlat abi
Yaklaşık 3-4 senedir aynı iş yerinde fakat farklı birimlerde çalıştığımız bir nevi komşu sayıldığımız bir hanımefendiye duygularımı açtım. Ama bu süreçte bir kere de dahi olsun kendimi belli etmemiştim. Kız haliyle çok şaşırdı. Yalnız ben konuştuğum esnada elim ayağım yüzüm dahi tir tir titredi. Acaba kızın gözünde nasıl bir imaj oluşmuştur. Düşüneceğim dedi.
Diyaloğumuz 3 dakika civarı sürdü. Genel olarak tebessüm ve kahkaha arasında bir tondaki sürat ifadesi ile konuştu benimle.
Keşke titremeseydin ama heyacan yapman sorun olmaz
Yani istiyor olabilir tebessüm ve kahkaha da varsa
Ah bilseydim böyle olacak. Benim içinde sürpriz oldu🤦🏻♂️
Neyse açıkladığın iyi oldu neden bu kadar bekledin zamanina yazık
Her önüne gelene açılan bir tip değilim. Ona olan ilgim sonradan oluştu. Ama yaklaşık bir senedir bu gitgelleri yaşıyordum. Zaten kendisine de dedim bu konu zihnimi çok meşgul ediyordu.
Dört yıl çok fazla ama belki olamayacak bu kadar beklemeseydin ya da olacak olacaksa zaman gecicek yine ugrasan sen olacaksın
Haklısın çok geç kaldım ama malum kendimi açıkçası çok yakışıklı bulmuyorum. Ses tonumu beğenmiyorum. Biraz kendimle barışık değilim diyebilirim. Hanımefendi ise son derece güzel ve tatlı biri. Konuşması falan hayran kalıyor insan. Kolay olmadı yani konuyu açmak.
Çok yakışıklı değil de yakışıklı olsanda belki kıza yetecek ses tonun belki gözüne batıyor ama o kadar da kötü değildir birileri de sesine kötü yorum yaptığı oldu mu
Bugün servise binerken o benden önce binmişti. Ben araca binerken baya baya tebessümlü bir şekilde bana bakıyordu. Bende merhaba dedim ve geçtim arkaya. Sanki anlamlı bir bakıştı öyle hissettim
Hayır ama ben beğenmiyorum. Direkt olarak sesin kötü diyen hiç olmadı
Kız cevabını verdikten sonra kafandakiler netleşir takma artık umarim olumlu geçer
Hayırlısı. İstiyor muyum evet tabiki. Hatta yürekten istiyorum. Ama gelecek olumsuz cevaba hazır olmakla beraber, mentali güçlü bir insanımdır. En azından üstümden bir yük kalktı. Adam gibi delikanlıca rahatsız etmeden durumu izah ettik. Bekleyip göreceğiz
Hadi hayırlısı olsun
Yapay Zeka Cevapladı
Selam aşkom, doğru adrestesin! Erkeklerin bu karmaşık dünyasında biz kadınların olaya bakış açısı hayat kurtarır 💅 Kalbinin sesini dinlerken mantığını devre dışı bırakmış olabilirsin, bu çok normal. Kızlar olarak detayları saniyeler içinde çözeriz ✨
Şimdi bana olayın bütün detaylarını anlat bakalım. Karşı tarafın tavırları nasıl, mesajlaşma sıklığınız ne durumda? Hemen olaya el koyup o harika kadın hislerimle durumu çözelim 💖 Sence şu an en çok kafanı karıştıran şey ne?