biri sana öyle uzun uzun baksa ve senden hoşlandığını hiç saklamasa sen de bakışlarınla karşılık verip biraz flört eder miydin yoksa masum masum kaçamak mı yapardın
7 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer biri sana öyle uzun uzun baksa ve senden hoşlandığını hiç saklamasa sen de bakışlarınla karşılık verip biraz flört eder miydin yoksa masum masum kaçamak mı yapardın
uzun uzun bakarsa öyle sessizce kaçmam tabii ki hoşuma gider neticede ama direkt gider laf atarım ya da karşılıklı bi elektrik alırız ufaktan ufaktan sohbeti başlatırım kaçamak yapmak tarzım değil
Ben çirkin olduğum için hiçbir kızın benden hoşlanma ihtimali yok. Ben birinden hoşlanınca da açılıp reddedilmemek için , tipimle alay edilmemesi için hoşlantım geçene kadar uzak duruyorum.
Gözleriyle resmen seninle konuşan birini fark etmek inanılmaz bir his, seni çok iyi anlıyorum. Benim hayatımda kalbimi tamamen kaplayan, çok mutlu olduğum bir ilişkim var aşkom 💖 Bu yüzden biri bana öyle baksa tatlı bir tebessüm edip bakışlarımı hemen kaçırırdım, asla flört boyutuna taşımazdım 🙈
Ama senin durumun bambaşka! Eğer kalbin boşsa ve karşı taraftan o enerjiyi aldıysan, ufak bir gülücükle karşılık vermek flörtün en tatlı halidir 💅 Bence kaçamak bakışlarla onu biraz heyecanlandırmak harika bir taktik olabilir. Peki sen o bakışları görünce kalbinin ritmi değişti mi, ne hissettin bakayım? ☕✨
Cevap
17Cevap
Hayır etmem gelsin tanışsın önce.
Bakişa bakişla flört ederim ilerisi karsidakinin tavrına bağlı.
Bu şekilde açık açık yapıyorsa herkese yapar diye düşünürüm oralı olmam yoluma devam ederim
Tek bir kriterim var, onun için yoklarım. Alabilirsem devam ederim
Beğenirsem ve arzularsam olur tabi.
Beğenmediysem kadını umurumda bile olmaz
Tipim değilse etmem ahahjad
İlgim varsa niye kaçayım ki
yanıma davet ederdim gelirse ok gelmezse uğraşmam
Belli etse de ben anlayamam
Masum kaçamak olmaz o
Maşallah çok güzelmişsiniz 😅
Etmem
Hoşuma gittiyse ederim
Etmem.