Sevgi saygıyı her şeyi bu şekilde yaşamak isteyen var mı?
6 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevgi saygıyı her şeyi bu şekilde yaşamak isteyen var mı?
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Erkekler Ne Diyor
Bunu denemek istiyorum evlilik zor en azından anlasacagimizi beraber mutlu olacagimizi görürüz
Bu ilişkide kadının sevgi saygıdan başka erkekten beklediği maddiyat ne ölçüde olmalı peki
Biraz açar mısın?
Soruyu soran olarak ben kendi düşüncemle cevaplayayım. En kötü , herkesin kendisinin yaşatabilecek kadar parası olmalı. Sonra aradaki bağa göre ortak paydada da buluşulur.
Tek bir tarafa yüklenmek doğru değil
Mesela bu kadın sadece guvenip seveceği bir erkek mi istiyo, yoksa o erkeğin evine yerleşmek, ya da erkeğin kirayla ev tutmasını ve tüm masrafları erkeğin karşılauıp onun belli bir standartta yasatmasını bekliyor, mesela bu kadının kendi evi varsa erkeğin yoksa erkeği sırf sevdiği için evine alıp yaşatır mı vb durumlar
Ben erkeğin parasını yiyecek biri değilim. Maaşlı çalışanım. Ama siz bu kadar pimpirikli hal ile kimseyle flört edemezsiniz.
Ben zaten kendim için sormadım ben hiç evlenmedim uzun zamndır da ilişkim olmadı sadece karşı cinsin düşüncelerini merak ettiğim için sordum
Yularda ilk yazdığım gayet açık diye düşünüyorum. Erkek hiçbir şekilde çalışmayıp kadınla beraber yaşama sevme bahanesiyle boş boş duramaz. Hiçbir şeyle meşgul olmayan , kendisi için para kazanmayan erkekle kimse olmaz ki.
Bu kişinin kendine saygısı.
Erkeğin hiç çalışmaması ayrı konu o konuds haklısın, ama çalışıp evi olmauan ya da çalışşasada geliri bir kadını belli bir standartın üstünde yaşatmak için yeterli geliri olmayan çok erkek var o açıdan sordum
Anladım. Ben erkeğin parası için hayatıma birini almak istemiyorum. Paylaşmak, birlikte bir şeyler yapmak, sevmek, saymak istiyorum. Nikah gibi saçma bir kıskaç içinde sevginin olmadığını düşünüyorum.
Yasadığımız dönem için düşününce çok haklısın çoğu çok haklısın
Erkek kadını yaşatmak zorunda değil ki. Bunu nerden çıkardımız? Kimse kimseye bakmak zorunda değildir.
Yaşatmak derken belli bir hayat standsrtının üstünde bişeyler sunabilmesi kadına , mesela lüks nezih restorana götürebilmesi, kaliteli bir tatile götürebilmesi , beraber yaşanan ev kiraysa ödemesi vb bunlar ilk akla gelenler kadın bekler bunları yanı
Evet tam olarak böyle bir ilişki istiyorum ama bunu sağlamak pek kolay değil gibi
Aynı evde eşit şartlarda kalıcaksak neden olmasın
Eşitlikçiyim.
Başka nasıl olur ki?
Erkek çalışsın bana baksın kafasında olanlarda var
Benim maaşım var.
Kendime bakıcı aramıyorum.
O zaman olur
Senin evde mi benim evde mi
Senin gibi biriyle değil tabii. Kaliteli olmadıktan sonra boş.
Ben kalitesiz miyim
Evet
Serseri tiplere benziyor s n z
Nerde gördün ki aşk olsun yok öyle bişey
Sitede yıllardır yorumlarınıza denk geliyorum. Kibar birisi değilsiniz. Saygısızsınız
Ben kimseye saygısızlık etmedim ama hakkımı da yedirmedim
Ben çok isterdim gerçekten
Ben varım
Yaş kaç?
39
İstemeyen erkek yoktur ki
Ama gecelik değil ki. Evli gibi eşli olacaksın. Her gün onunlasın.
Tek fark imza yok.
Gerçek sevgi
Gerçek saygı
Her erkek istiyor da bunu o yüzden mi erkekleri yüzde 99u evli?
Gerçek sevgi olayı farklı da gerçek zevk gerçek saygı önemli tabi
Sen snşamadın galiba
Sevgi evlilikle olur diye bir şey yok. Cahil cahil yazma.
Sevgi sen istedin diye olmaz demek istedim de boş ver
Birbirine bağlı sevdalı çift olmaktan bahsediyorum. Yoldan geçen biriyle nerde dedim!
Olabilir neden olmasın
Merhaba emin ol çok bulursun
Seni ilgilendirmez. Haddini bil.
Güzel olurdu
Var ben yaşayalımmı
Olurdu neden olmasın
Yaşıyorum
Ne güzene kadar süredir?
1 yildir
Mutlu musunuz?
Her şey güzel gidiyor. Arada bazi anlaşmazlıklar oluyor ama yine de yalnızlıktan iyi.
Ne güzel. Umarım hep iyi olursunuz.
Teşekkür ederim. Ciddi degiliz evlilik amacımız da yok. Ama alıştık birbirimize. Bazı konularda birbirimize müsaade ediyoruz ama bazi sorunlar da çıkabiliyor. Yine de iyi
Ciddi olmak ne?
Uzun uzun yazmaya üşeniyorum