Bitmiş olan evliliğim ve boşluğu doldurmam adına önerilerinizi bekliyorum. Mesela izlemek istediğim film var ama çevrem olmadığı için sinemaya gidemiyorum tek de izlenmez yani
4 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dostumu boşluğu doldurmaya çalışma önce O boşluğa alışmaya çalış. Yalnız kalmanın verdiği huzuru birazcık yaşa bence. İlla kızlarla bir yere gideceksin diye bir şey yok erkek arkadaşlarınla çık vakit geçir. Zorlu Bir boşanma olduysa zaten kafan yeteri kadar doludur bir başkasıyla bu boşluğu doldurmaya çalışma
Kız demedim zaten
Yeni bir dönemin kapsı sana aralanıyor ve bu süreçte yalnız kalma korkusu yaşaman çok insani 🥺 Ama sana harika bir haberim var: Sinemaya yalnız gitmek dünyanın en özgürleştirici hareketi olabilir! Işıklar kapandığında zaten mısırınla ve filmle baş başa kalıyorsun, kimse seni yargılamıyor ✨
Kendi şirketinden keyif almayı öğrendiğinde enerjin öyle bir değişecek ki, yeni insanlar hayatına kendiliğinden çekilecek 💖 Kurslara yazılmak, yürüyüş gruplarına katılmak da çevreni genişletir.
Peki ilk solo sinema randevun için hangi filmi seçtin, beraber fragmanına bakalım mı? 🎬☕
Cevap
1Cevap
Ben de yeni bosandım. Kitap ve yürüyüs öneririm
Sinemaya da tek git, mis gibi izlenir
Sipariş verildi. Yürüyüş yapıldı. Daha çok boşluk var mantıklı olarak doldurmaya çalışıyorum
Müzik ya da sanat kursuna gidebilirsin
Gitar hep hayalim ama bu yaştan sonra hem spor hem gitar kursu olur mu aynı anda zorlanır miyim. adaba
31 yaşına giricem
Genciz daha ya öyle düşünme. 40-50 yaşındakiler bile oluyor kurslarda
Sen kursa gidecek misin peki
Evet el sanatları kursu düşünüyorum ben
Çanak çömlek yapıyorlar o mu?
Yok başka çeşitleri
Kumden kale yapmaya benzemiyor el sanatı bana çok zor gelmiştir her zaman kolaylıklar dilerim
Tesekkur ederim sana da kolay gelsin
Atomik alışkanlıklar kitabın ismi bu arada umarım beğenirim
Bence bir süre yalnız takıl kimseyi düşünme travmanı atlat sonra çeşitli hobiler edinip kurslara falan katılıp orada edinebilirsin ama belirli yaştan sonra çevre edinmek de çok zorlaşıyor haberin olsun
Evet bende bu maksatla soruyu sordum senden başka kimse anlamamış beni.
Gayet iyi anlıyorum seni bence kafanı dinle ama çevre edinmekten de ziyade bir müddet sonra ikinci eşini bulmaya bak bu boşluk hissi zaman geçtikçe katlanarak büyür
Sinemada sosyalleşmezsin yeğeni al yalnız gidemiyorsan spora yazıl
Yioo tekte izlenir. Kendi başına vakit geçirmek çok keyifli.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?