Uzun boylu fit tercihen spor seven tatlı bir kız bulamayacak mıyız
6 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer herkesin beklentisi tavan yapmış durumda çünkü sosyal medya yüzünden herkes kendini bir şey sanıyor samimiyet ve sadakat yerine herkes çıkar peşinde koşuyor o yüzden bu devirde düzgün birini bulmak gerçekten imkansız hale geldi
Ay biktim bu sorulardan abi valla biz de erkek bulamiyoruz
Ha ya da sizin sordugunuz gibi toksik seyler soralim biz de o zaman
Sen ne vereceksin bilmem ne
Ama biz kadinlar iq ve eq dan yoksun degiliz diye demiyoruz yangina korukle gitmiyoruz
Nasibinde varsa cikar kendi hayatina odaklan ve sosyalles baska turu yok bu isin
ya da mutsuz evlilik istiyorsan ki isteklerin kriterlwrini karsilamayacak annene dicen o bulcak gorucu usulu
Oyleyim😭😭😭
Ya kriter dusurucen ya da baske yerlerde sosyallesicen
O zaman sikayet etmicen
Evet normal olan devirler de bile zordu jaldi ki bu devirde
Yani ben de sikayet etmenin bir anlami yok diyorum ya bulamican ya da kriterlerini dusureceksin ya da baska ulkeye tasinacak orada sansini deniceksin
Aramaktan yorulmuş gibisin ama aslında aradığın özelliklerdeki kızlar tam olarak her yerde✨ Kriterlerin gayet net ve güzel; uzun boylu, fit ve spor seven kızlar genelde kendi hayat enerjisini yakalamış, ne istediğini bilen tipler oluyor💖
Belki de sadece yanlış ortamlarda arıyorsundur. Sosyal medyada veya sporda denk gelmek yerine, ortak zevklerinin olduğu aktivite gruplarında şansını denemelisin💅
Peki sen genelde nerelerde sosyalleşiyorsun, bu tarz kızlarla hiç karşılaşmıyor musun?☕
Cevap
5Cevap
çünkü paraya ve tipe bakarlar
Hiçbir fikrim yok ters psikoloji yapın isyemiyorum diyin gelsinler
Garip tipler çoğaldı. Bakıyorum da erkekler kadar evli kadınlar da çok aldatmaya başlamış. Utanç verici cidden.
Evlenenlerin ağzı balla mı battı
Çünkü güven, vefa ve sadakat hayatlarımızdan silinmiş gibi davranıyoruz.
Gitmediğini düşünüyorum ama bu değerlerle yaşayan insanlar da gerçek birer hazine olduğu için ne karşılaşması ne de görmesi kolay değil. Yine de ümidi diri tutmak lazım, kimse böyle değil demek fazla genel bir tabir olur.
Umudunu kaybeden insan da karşılaştığını fark edecek kadar ayık değildir. Bence hangi değerlere tutunduğunuza yoğunlaşın zaten duygular insanı kendi yoluna götürür.
Yani umutlu olmak, beklemek her gördüğün insana acabayla bakmak değil bence. Kendimden örnek verecek olursam bende umutluyum ve bekliyorum ama herkese acaba mı diye bakmıyorum. ya da herkese kötü bakarak kendimi izole etmiyorum. Dengeyi sağlamak önemli. Ne kendini unutacaksın, ne başkasıyla tamamalanacaksın. Kendini tamamlamaya çalışınca insan gerisi geliyor zaten.
Evet ama gelen kişiyi güzelleştiren de o bekleyiş değil mi? Beklemenin kendisi de bir eziyet değil bence. Bendeki saf bir bekleyişten çok teslimiyet biraz da. Ama ben nasibi beklemek değil tek tek aramak istiyorum dersen de kapı kapı insan gezecek kendini en önemlisi kalbini harcayacaksın. Şahsen doğru insan için kendime odaklanmayı, beklemeyi tercih ederim. Üç kişide sevgimi tüketmemiş olacaksam neden beklemeyeyim ki? Hem bekleyen beklenir.
Her zaman üçüncü bir seçenek vardır. Teşekkürler, Allah gönlünüze göre versin sizin de. İnşallah.
Yalnız uzun boylu istiyorsanız 190 filan olmanız arabaniz BMW tarzı birsey olmasi lazım
Yahu ülkede erkler 10 uzeindne 4 5 anca var zateb 8 9 niye kız size baksın
Aradığın tipte kızların da istekleri çok fazla oluyor
Uzun boylu kız isteyen erkekleri görmekte tuhafmış.
Evlenilecek erkek de bulmak zor
Ben tam evlenilecek kızım ama boyum 160 olmuyor mu öyle
Tm bb
Sanki erkekler sütten çıkma ak kaşık da :)
Bu devirde gerçekten dogru kişiyi bulmak çok zor
Sen kendin öyle misin
1.65 uzun sayılırsa ben burdayım hahaha
Bu devirde çok zor özellikle duygu beslemek
Bizde düzgün adam bulamıyoruz
Neden
Hepsi abaza aq
Evet ya
Yaa hak verdin bak 😂😂
Şşştt kimse duymasın
😂😂😂😂
Ne yaşadın