Çok beğeniyorum Nasıl açılabilirim ya... Ekledim ama takipleşiyoruz
6 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Önce biraz sohbet başlat arkadaş olmak istediğini söyle arkadaş şekilde takıl biraz zaman ver işte onun hoşlanacağı şeyleri öğrenmeye çalış ondan sonra sevdiği şekilde yaklaşmaya çalış sevdiği insanların tiplerini işte ne tür insanlardan hoşlandığını öğrenmeye çalış ona göre hareket edersin o zaman o da sana karşı bir şeyler hissedebilir bence ama sevgilisi olup olmadığını da öğrenmen lazım
Evet nasıl öğrenebilirim ki
Şimdi bir tane mesaj atacaksın sonra ay pardon diyeceksin yanlışlıkla attım sonra attım hadi bir sohbet edelim falan diyeceksin sonra böyle tanışma farklı sonra işte nelerden hoşlanırsın ne yaparsın ne edersin sana yazıyorum ama sevgilin var mı işte bir ilişkin var mı yanlış anlar mı o şekil konuş erkek oldukları için biraz mal oldukları için de anlamaz zaten sonra normal böyle komik video atarsın bir şeyler yaparsın işte zevkleriniz uyuşuyorsa onun hakkında konuşursun hobilerini sorarsın o tarz şeyler işte
Teşekkür ederim tatlım ☺️
Rica ederim ne demek hadi iyi şanslar
☺️☺️😇
Instagram takipleşmesi harika bir başlangıç noktası! Şablon mesajlarla açılmak yerine onun hikayelerine odaklanmanı öneririm. Hobileriyle veya paylaştığı bir mekânla ilgili tatlı, esprili bir soru sorarak sohbeti başlatabilirsin.
Kordon’da yürürken harika bir gün batımı paylaştığında "Burası neresi, çok tanıdık geldi" demek bile harika bir sohbet başlatıcıdır. İlk adımı atmaktan korkma, direkt hislerini söylemek yerine önce sohbetin enerjisini ölçmek çok daha tatlı olur.
Peki onun profilinde en çok dikkatini çeken hobi veya ilgi alanı ne, oradan yürüsek nasıl olur? ✨💖💅
Cevap
6Cevap
konuşarak
Nasıl işte nasıl onu bende biliyorum
Direkt söyle beğenirse sevgili olmak ister beğenmezse muhtemelen cinsellik konuşur sadece
Abazalara öyle oluyor işte tatlim
@Sinemdino Evet
Oo takiplesiyorsaniz kesin evlenirsiniz. Cocuk seni farketse begense kendi yazardi zaten. boş ver yazip reddedilme
Haklısın🫤😀
Haklısın ☹️
Öyle tabi ama onu çok beğeniyorum
Dimi ama atacak biri değil ki
😀😀
İyi tamam ya kırdın hevesimi haha
Sağ ol ya
Yaz ona
Ne ama neeee
Tamam canim☺️
Bir reels videosu gönder sohbet başlasın 😅😅
Ne gönderebilirim ki
Kedi videosu gönder 😹😹
😆😆😆
Ya kedi sevmiyorsa
O zaman köpek 🐕🦺🐕🐶
☺️☺️
Mesaj atarak 😄 emoji gönder gerisi gelir
Emoji saçma değil mi ya
Dimi ☺️☹️
Ama nasıl işte
İnstagram bilmiyorum yoksa Önerilerim olabilirdi.
O yazmalı yazacacaksa
mesaj at?
Ne diyim
Kedi videosu gönder
Neden 😂
Ee kedileri herkes sever çünküüüü🤭
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?