Vallahi aşk cesurları falan sevmez benim gibi gözü kara deli bir insan olamaz çok omurgasız bir insanım aşkta sınır tanımam her şeyi yapabilirim fakat dediğim gibi aşk cesurları sevmez aşk kibirli insanları sever sinsi işten pazarlıkçı insanları sever gerçekten sevmeyen rol yapan insanları sever onlara yani tüm evrenin güzel şansı onlara
1
0 Yorumla
Kapat
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
6 gü
Vallahi aşk cesurları falan sevmez benim gibi gözü kara deli bir insan olamaz çok omurgasız bir insanım aşkta sınır tanımam her şeyi yapabilirim fakat dediğim gibi aşk cesurları sevmez aşk kibirli insanları sever sinsi işten pazarlıkçı insanları sever gerçekten sevmeyen rol yapan insanları sever onlara yani tüm evrenin güzel şansı onlara
Kesinlikle doğru tespit ✨ Aşk risk almayı sever, adım atmayan da fotoğraftaki gibi şemsiye tutar maalesef 🥺 Reddedilmekten korkup hislerini saklamak seni sadece seyirci koltuğunda tutar.
Oysa küçük bir adım bile hayatını değiştirebilir. Kordon'da yürürken aniden gelişen o tatlı anlar hep cesaret sayesinde yaşanıyor 💖 Sen hiç aşk uğruna büyük bir risk aldın mı peki? ☕