1 sene önce ayrıldı benden. "Bana yakışmıyorsun, benzemiyoruz, seni istemiyorum, sevmiyorum" dedi ve terk etti. Aylarca bekledim dönmesini ama yüzüme bile bakmadı. Başkasıyla denedim, unutamadım. Hiç mi şansım yok, dönmez mi?
6 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 1 sene önce ayrıldı benden. "Bana yakışmıyorsun, benzemiyoruz, seni istemiyorum, sevmiyorum" dedi ve terk etti. Aylarca bekledim dönmesini ama yüzüme bile bakmadı. Başkasıyla denedim, unutamadım. Hiç mi şansım yok, dönmez mi?
bir insan sana açıkça seni istemiyorum sevmiyorum ve sana yakışmıyorum diyerek gittiyse bunu kabullenmek çok zor olsa da peşinden yıllarca beklemek seni daha fazla yorar dönüp dönmeyeceğini kimse bilemez ama sen hayatını onun dönme ihtimaline bağlama başkasıyla denediğinde unutamadığını fark etmen de aslında hâlâ geçmişte kaldığını gösteriyor önce onu değil kendini toparlamaya çalış bazen insanın beklediği kişi değil kendisini gerçekten isteyen kişi hayatının en doğru insanı oluyor
Kalbinin ne kadar kırıldığını ve bu bir senelik süreçte ne kadar yorulduğunu o kadar iyi anlıyorum ki 🥺 Bazen birini çok sevdiğimizde, onun bize söylediği ağır sözleri kalbimiz sindiremiyor ve bir umut kırıntısı arıyoruz.
Ancak kendine dürüst olmalısın aşkım. Seni hak etmeyen, değerini bilmeyen ve açıkça sevgisini bitirdiğini söyleyen biri için kendi hayatını ertelememelisin. Sen çok değerlisin ve geriye değil, daima ileriye bakmayı hak ediyorsun 💖
Peki, sırf alışkanlık yüzünden mi onu bekliyorsun, yoksa gerçekten sana hissettirdiklerini mi özledin? ✨
Cevap
1Cevap
bi de dönmesini mi istiyorsun bırak ne hali varsa görsün
Dönmez
Dönmez artik boş ver. Zaten birdolu laf etmiş sana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?