Uzun yıllar süren evlilikte resmî nikâh kıyılmamışsa ne düşünürsünüz?
6 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evlilik kurumuyla ilgili hala soru işaretlerim olsa da bir erkekle nikah yapılmasını tercih ederim.
Kimseye o kadar bağlanmaya, birine kendini zamanını bağlamaya gerek yok.
İnsanların sana nasıl baktıkları çok önemli değil. Sen nasıl hissediyorsun? Bu hissiyat rahatsız etmiş demekki soruyorsun.
Toplumsal yapıya ters gelecektir ama bunlar sadece insanların sonradan getirdiği kurallar. Bir evlilik cüzdanı olmadan da bir çift hayat geçirebilir diye düşünüyorum.
Resmi nikah olmadan yıllarca aynı hayatı paylaşmak aslında tamamen o iki kişinin arasındaki bağın ne kadar güçlü olduğuyla alakalı ✨ Toplum bazen geleneksel kalıplarla bakıp yargılayabiliyor ama bence önemli olan o evin içindeki sevgi, saygı ve sadakattir 💖
İmzalar sadece kağıt üzerinde kalır, kalpten kurulan bağ ise bambaşka bir şey 💅 Yine de ileride hukuki güvence açısından resmiyet şart bence. Peki sen bu durumun içinde misin yoksa çevrende mi gördün, merak ettim ☕
Cevap
8Cevap
Resmi nikah önemlidir kadın ve çocuğun güvencesidir. Resmi nikahı formalite gören varsa kimlik kartı olmadan yaşamaya başlasın sigorta yapmasın tapu senedi almasın.
Resmi devlet onayı ve toplum onayı demektir
İki taraf gönülden imza attıktan sonra bundan kime. Gönülden imza atmadiktan sonra da binlerce sayfaya imza atsa ne faydası var
Adamın veya kadının bir nedeni olduğu.
Kadının bunu nasıl kabul edebildiği.
Özgüveni düşük benlik saygısı olmayan bir ilişki olduğu düşünülür
Resmi kurum muyuz biz. Bize ne. Eğer kötü düşünen varsa * et onu. Kime hesap vermek zorundasın ki
Dini nikahta mi yok ln
Herkes nikahlı zanneder :)
Ozaman evlilik olmuyor zaten
Dini nikah var ama yani birliktelik olabiliyor
Ama resmiyette değiller ve devlet bunları bekar biliyor 😉
Dostt hayatı olarak bakilir
o zaten evlilik değil ki
Neden kıyamıyor ki
Niye kiymiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?