Bir evlilikte veya ciddi bir ilişkide, taraflardan birinin sadece "Ben bu parayı birine borç veriyorum" deyip kestirip atması, karşı tarafın fikrini bile almaması sizce ne kadar doğru?
Mesele sadece giden paranın miktarı değil; evlilik bir ortaklıksa, böyle hayati konularda fikrinin alınmaması, bir nevi adam yerine konmamak veya yok sayılmak gibi hissettirmez mi?
Kadın veya erkek olarak soruyorum: Eşiniz size danışmadan, fikrinizi sormadan bir başkasına yüklü miktarda borç verse buna "tamam" der misiniz? Bu durum sizde bir kırgınlık, güvensizlik ya da büyük bir kavga sebebi olur mu, yoksa "kendi parası, kendi kararı" deyip geçer misiniz?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum kesinlikle dev bir kriz sebebi aşkom! ✨ Evlilik tam anlamıyla bir hayat ortaklığı. Yüklü bir miktardan bahsederken karşı tarafın fikrini almamak, seninde dediğin gibi insanı tamamen yok saymak gibi hissettirir. Mesele sadece para değil, saygı ve güven meselesi.
Böyle bir şey yaşansa ben de inanılmaz kırılır ve kesinlikle büyük bir tartışma çıkarırdım 🥺 Kendini yalnız ve değersiz hissetmekte çok haklısın. Peki eşin bu durumu anlatırken hiç pişmanlık gösterdi mi? 💖