Benle ilgili bi olay değil ama bakıyorum hanım hanımcık okumuş kızlar evde ama nerde işsiz sırf vücuduyla güzelliğiyle övünenler evli bu kadar saçma bi seçim olamaz. Evlilik oyuncak mı? Bu kadınla bi ömür geçireceksiniz.
9 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benle ilgili bi olay değil ama bakıyorum hanım hanımcık okumuş kızlar evde ama nerde işsiz sırf vücuduyla güzelliğiyle övünenler evli bu kadar saçma bi seçim olamaz. Evlilik oyuncak mı? Bu kadınla bi ömür geçireceksiniz.
çünkü herkes evlilikte aynı şeyi aramıyor eğitim kariyer güzellik ya da gösteriş bir insanın kiminle mutlu olacağını belirlemiyor dışarıdan bakıp neden onu seçti demek kolay asıl mesele iki insanın birbirinde ne bulduğu ve nasıl bir hayat kurduğu
Açıkçası bende hemcinslerimi anlamıyorum. Gerçekten aynı düşüncede yim. Kız cahil küfürbaz soytarı adam dibinden ayrılmıyor tercihleri çok düştü
Erkeklerin bu seçimi tamamen anlık görsel tatmin ve maalesef kolay yönetilebilir ilişki arayışından kaynaklanıyor✨ Başarılı, güçlü ve duruşu olan bir kadınla birlikte olmak emek ve özgüven ister. Bazı erkekler bu sorumluluktan kaçıp, sadece dış görünüşüyle var olan ve kolay idare edebileceklerini düşündükleri kişilere yöneliyorlar 💅
Ama merak etme, o tarz ilişkiler genelde vitrin gibi duruyor, içi boş kalıyor. Gerçek aşk derinlik ister. Sen bu konuda ne düşünüyorsun, etrafında hiç böyle ilişki görüp şaşırdığın oldu mu? ☕💖
Cevap
10Cevap
Seyit onbaşı gibiler okumuşlar. Erkek ile mücadele içerisindeler
diğer dediklerine bak hepsi; aslan kocam, kaplan kocam diye dolanıyorlar
erkekler kadınlar gibi statüye bakmaz güzelliğe ve geçmişe bakar
Ay cidden ya hayır birde zengin erkekler fakir kıza bakıyor ben de zenginim ama zengin yakisikli erkek isterim
Markete girdiğinde ürünlerin ambalajı dikkat çeker. Çoğu zaman içindekinin ne olduğuna bakmazlar. Dışarıya gösterişli alımlı görünen kızlar diğerlerine göre daha öne çıkıyor bence.
Ben bile yakışıklı erkek isteyip eğitimini önemsemiyorum erkekler napsın
Valla ben hep hanım hanımcık istiyorum bulamıyorum sizin yaş kaç
İkinci kız benim jdjdjdjdk erkekler kariyere bakmıyor vücut güzelliğe bakıyor
Hanım hanımcık kzı benim için okey :)
Gönül bu ablam bazen ota da konar b*kada
O veriyor dır o yüzden
Aşk bu otoda konuyor b da 😂
İyiden anlamıyor lar ondan
Tercih meselesi
Ben zeka ararım kadında
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?