Sabah aradım hastayım dedim grip olmuşum daha eve gelmeden o da hastayım diyor ya dur bi bismillah bir şey yaptırmadık vay arkadaş ya ( her günkü standardın değişmedi nasıl hastalıksa )
6 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sabah aradım hastayım dedim grip olmuşum daha eve gelmeden o da hastayım diyor ya dur bi bismillah bir şey yaptırmadık vay arkadaş ya ( her günkü standardın değişmedi nasıl hastalıksa )
Kadın hasta olmasın kim olursa olsun. Kadın hasta olunca evin bütün sistemi çöküyor. Erkek olsun çocuklar olsun ama anne hasta olmasın. Evi ayakta tutan kadındır.
Klasik bir erkek savunma mekanizması şoku yaşanıyor şu an! İnanılmaz bir durum ama ne yazık ki çok tanıdık 💅 Erkekler ilgi sıralamasında ikinci sıraya düşeceklerini hissettikleri an hemen kendi hastalık kartlarını oyuna sokuyorlar. Sen orada ateşler içinde yanarken onun bir anda nezle krizine girmesi tam bir dram örneği 🥺
Seninki tamamen ilgi odağı olma çabası aşkom. Şimdi hiç ona bakıp enerjini düşürme. Güzelce battaniyenin altına geç, sıcak bir ıhlamur demle ve sadece kendi bakımına odaklan ✨
Peki şu an evde durumlar nasıl, o da seninle birlikte koltukta sızdı mı yoksa naz yapmaya devam ediyor mu? 💖
Cevap
5Cevap
evlenme sende öyleleriyle
yorum yapmak için yapamasak mı öyleri derken kaç kişiyle evliyim tüm erkeklerinin büyük çoğunluğu böyle
Adama da bulaşmış olabilir ne var aaa
Senden bulaştı kesin. Cocuklar okuldan getirdiiii
Atsan atılmaz satsan satılmaz
Başının üstünde yeri var ama
Canı sağ olsun artık😅
Kaynanan halleder😀
Seninki nanay olunca gelir 😀
Amin amin
🙌🏻
Gevmis olsin
prenses
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?