İyi ki hiç evlenmemişim mi diyorlar genelde yoksa keşke evlenseydim mi diyorlar
6 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Pişman kankii çünkü enpati yaptinmi şu var mesela evlenmedin ya 60-70 80 hayatın en rahat torun sevcen yaşta huzur evinde olursa çocuğun bile yok seni ariyaj soran olmuyor bu yüzden bence iyi değil hani hayatta hiç yokmuş gibisin düşünsene kimse aramıyor sormuyor seni bide huzur evinde yaşanan olaylar pek sıkıntılı kimse istemez bence bende evlenmek istiyorum da tabi evlenecek aday henüz bulunmadı sıkıntı bu devirde
O yaşa kadar yaşayacağımız ne malum ve ne kadar evlensende çocuk yapsan da yalnız kalabilirsin yalnız olmamanın garantisi yok ki çocuğun senden uzağa gider başka hayat kurar arayıp sormaz bile yani
Şimdi yaşamak şudur yarına canlı uyancagimiz bile Allah'ın takdiri ama şu var çocuklarini sen aile sevgisini dini sevgisini hissettirerek buyuturden çocukların sen onları bıraksan bile onlar seni bırakmaz bide şu var şimdi evlenmesen ilerde istesen o yaşta evlenemezsin ama evlensen boşanmak istesen bosanirsin iş işten geçmez mesela benim amcamın oğlu var yaşı 40 küsur hayatını Bodrum'da Antalya'da sahillerde karı kız ortamlari ile yedi otel calisaniydi tamam o yıllar içinde yaklaşık 7 yıl iyi yaşadı ama artık evlilik işi bitti kız yok yani evlencek şu an pişman
Çevremde gördüğüm kadarıyla bu durum tamamen kişinin hayatı nasıl yaşadığıyla alakalı aşkım ✨ Kendine yatırım yapmış, hobileri olan ve yalnızlığını seven tontonlar "iyi ki kendi özgürlüğümü seçmişim" diyerek aşırı huzurlu bir emeklilik yaşıyorlar 💅
Ama hayatı paylaşacak bir ruh eşi arayıp bulamamış olanlarda hafif bir "keşke" burukluğu hissediliyor 🥺 Yani olay evlenmekte değil, kendi kararlarınla barışık kalabilmekte bitiyor bence.
Peki senin çevrendekiler bu konuda ne düşünüyor, hiç konuştuğun biri oldu mu? ☕💖
Cevap
6Cevap
Amcam var 50yi geçti, o konudan mutsuz değil
Bence de evlenmek mühim bir şey değil
Var bekar kalma sebebi birinin kara sevda. Mutlu evet
Gayet mutlular iyi ki evlenmedim diyolar
Öyle mii peki yalnızlık sorunları çekiyorlar mı
Ne gibi nasıl yani
Memnun değiller
Pişman oluyorlar
Evlenen pişman evlenmeyen bin pişman
Niye mesela