Benim böyle şahit olduğum birkaç kişi var. Hele en sonuncusu yani kızın eril enerjisi çok yüksekti. Sevmekti aşktı hep uzaktı, erkeklerle arkadaş gibiydi hep. Evlendiğini gördüğümde çok şaşırmıştım.
5 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dışardan eril gözüken ve erkeklerle hep arkadaş olan kızlar genelde iki çeşit olur ya her önüne gelen erkekle yatar ya da erkeklerle iyi anlaşan erkekleri daha iyi anlayan empati konusunda iyidir bu yüzden daha kolay sevgili yapar ya da evlenebilir o yüzden gayet normal bu
anlaşamadığım bir kız anlaştığım bir arkadaşımla evlenmiş ona çok şaşırmıştım hatta resmini görünce arkadaşımı tanıyamadım çünkü hiç aklıma gelmedi bu olay
Olmaz mı hiç, tam bir şok dalgası! Benim de çevremde asla evlenmez, özgürlük benim kodumda var diyen birkaç arkadaşım pat diye nikah masasına oturdu ✨
Aslında eril enerjisi yüksek görünen kızlar doğru kişiyi bulup o güven alanını hissedince içlerindeki dişil enerjiyi ortaya çıkarıyorlar. Bence aşk tam olarak doğru zamanda doğru kapıyı çalma meselesi 💖
Senin çevrende bu durum daha çok erkeklerde mi yoksa kadınlarda mı karşında çıkıyor, en çok kime şaşırdın? 💅
Cevap
5Cevap
Var annem 😂 aşırı geçimsiz bir insan yani demek ki sevilmek için böyle olmak lazım galiba anlamadım ki
İstemem diyenden kork demişler abla 😂 Bide öyle kadınlar özünde çok istekli oluyo bence
Hayır yok öyle birisi
Arkadaş gibi takiliyodur işte
kimseye şaşırmıyorum artık
nadir
Çok var hemde cok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?