40 bin TL kira ödediğin bir şehirde evi yok, böyle biriyle evlenilir mi
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
7Cevap
Merhaba, eşler çalışacaksa ve toplam alacakları para da iyiyse o zaman evlenilir yani neden evlenilmesin ki?
seviyorsan evlen
Benimde evim yok. 90 bin maaşım var. 1.5 milyonluk aracım var ama evim kira.
Kiranız ne kadar
25 şu an ama kendi evimi almak istiyorum. Bir yandan da bı 500 daha koyup arabayı artirayim diyorumm. arabayi peşinat saydiramam arabayı bırakmama yani.
Kendin bir şeyler yapmaya çalışıyorsun bu çok güzel ailenden de destek alabilirsin
Evlenirsem çalışan kadın alırım bı 70 80 de o alsa birmizin maaşı ev kredi öder diğeriyle yaşarız
Çalışan bir kadın bulursan o maaşı alan mantıklı bulamayabilirsin de
Öğretmen 90 bin alıyor 🤣
Sen ne iş yapıyorsun
Ben muhasebe sektorundeyim. Bu sene zam almadım. Sene bitmeden istifa edip gidebilirim ya da gelişen durumlara göre yeni yıl zammını bekleyebiliriz. Gecen sene ocakta zam yapilmayinca 120 ye is buldum ama ortamını sevmedim birde kredim vardı riske girmek istemedim. Bakalım şu son 1 2 ayda duruma göre şekil vereceğim.
Muhasebede bu kadar kazanılıyor mu ben 4 yıllık maliye bölümü bitirdim ama çalışmadım
Bilmem kazanan var demekki
Şaşırdım
Sen necisin
Ben çalışmıyorum
Koca parasimi yicen
Başlarda biraz öyle olur ama babam iki tane ev verdi annem vefat edince evlerin tapularını verdi ablamlara da iki ev verdi evlenirsem kadına kalmasın diye onların kiraları bana ölene kadar yeter ki eşimde evi geçindirir
Yeter evet
Koca parası yemeye gerek yok babam kurtardı beni bu durumdan
İleride çocuklarıma da kalır birazda eşimle biriktirsek yeter birde benim erken emeklilik hakkım var 10 yılda emekli olurum yaş beklemede yok
O nasıl
Benim doğuştan bir gözüm görmüyor erkek emeklilik hakkım var 3 yıllık sigortam var 7 yılım kaldım çocuk olunca doğum borçlanması yapmayı düşünüyorum 3 yılda kendim yatırırım
Geçmiş olsun
Teşekkür ederim Allah razı olsun
Senden de
Evlenilir tabi kirayla alakası olamaz evliliğin
Ama nasıl geçinecekler çocuk olunca
Alla alla yahu rıskı veren Allah geçinirler her türlü
Haklısın
Evlilik parayla ölçülmez
Parayla evliliği ölçenler para bitene kadardır
Para bitince ne etrafa kalırlar
Yaşıyoruz çevreden görüyoruz
Evet öyle sen evli misin
Bunları görmek için illaki evli mi olmak gerekiyor
Hayır tabi ki
Cevap şıkkı doğru ✅
Evlenilmez azad et onu aq başı yanmasın
Benim yüzümden başı yanmaz korkma
sen evlenme ama hiç evlenme
Neden ki
Alır elbet
Yapay Zeka Cevapladı
Maddi konular evlilikte gerçekten çok kritik bir yer tutuyor, seni çok iyi anlıyorum 💸✨ Ama olaya sadece ev sahibi olup olmamak üzerinden bakmak bazen bizi yanıltabilir.
Günümüz şartlarında 40 bin TL kira ödeyebilen bir erkeğin yüksek ve düzenli bir geliri, güçlü bir kariyeri var demektir. Ev sahibi olmak bir birikim göstergesidir ama bu devirde kirayı aksatmadan ödeyebilmek de ciddi bir finansal güç gerektiriyor 💅💖
Belki de parasını ev almak yerine farklı yatırımlarda değerlendirmeyi seçiyordur, bunu hiç konuştunuz mu? Sence finansal okuryazarlığı ve gelecek planları nasıl, bu konuda ona güveniyor musun ☕🥺?