Çok kilolu 117 kilo ben 64'e indim o hâlâ bomba gibi ben ne giysem yakışıyor o ise göbeği kocaman napıcam ve üstelik aşırı derecede ana kuzusu
5 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
24Cevap
boşan sende
Evet klasik evlilikten sonra salma problemi öncelikle rahatsız olduğun konuları kendisiyle konuş kilodan dem vuracaksan önce sağlık konusundan dem vur kilolu olmak sağlıksız bir durumdur tarzı ben fikir veriyorum sen suslersin bunu ana kuzusu olma durumunu da dengeleri kurmasi gerektiğine bağla kurmazsa olumsuz sonuclar olabilecegine bağla belki bir faydası olur
Madem ana kuzusu idi ve bundan şikayetçiydin de niye evlendin? Eminim, başından beri böyledir zaten.
Sen kilo verirken o nasıl aldı ya. Hadi o toparlanır da anne kuzusu olması biraz zor toplar gibi
1 yillik evliyiz zaten
Biraz oyle oldu
Hadi kilo verilirde ana kuzusu büyük sıkıntı boşan diyesim geldi
Herkes benim kadar iradeli olamıyor işte ha ha haaaa
Bunu ona anlat direk çaba göstersin zayıflamaya artık evli olduğunu ailesi olduğunun farkına varmalı
Kocan göbekten önünü göremiyordur ki şey yapsın asıl problem bu bence biraz açık oldu kusura bakma 🫣
Senin soru aklıma bu soruyu getirdi siteye sordum yorumlar belki karar vermene yardımcı olur
Çok kilolu olan erkekler göbekten önünü göremezken nasıl cinsel ilişki yaşıyorlar hedefi onikiden nasıl vuruyorlar? ↗
peki şimdi ne düşünüyorsun? ne yapmak var aklında mesela? maddi olarak durumunuz nasıl?
Kilo verilirde ana kuzusu olması sıkıntı
Çocuk olmadan iade hakkını kullan o zaman 🤭🤭
Kötu yemek yap sende doymasın
Ooo kurbanda köşeliksin jdjdjdjk
İsteklerine karşılık veriyorsa sorun yoktur
Kaç yıllık beraberlik
Benzer şeylerde bende var
evlenmeden önce mankenmiydii
Maşallah iyi bakmışsın tosun gibi olmuş
Ana kuzusu ise işin zor
Kaç yıllık evlisin
1 yıllik
Önceden kilolumuydu
İade et
Çok kilolu neden böyle saldı kendini
Kilo versin
Anası sevsin o zaman
Baştan evlenmicektin
boşanmalısın
Kaç yıllık kocan?
1 sene
Evlenşrken öylemiydş
Ondan iyi paket olur
Tatmin etmiyor mu?
Sismanlarla ilgili bişey deniliyor dogrumu
?
Açıkça konuş
Ezer seni
Saçma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Senin bu büyük değişimin ve başarın gerçekten harika görünüyor ✨ Ancak çiftler arasındaki bu tarz farklar zamanla duygusal mesafelere yol açabiliyor. Kendi bakımına odaklanman çok güzel ama eşini tamamen yargılamak yerine, onu ortak spora veya sağlıklı yaşama tatlıca teşvik edebilirsin.
Anneliği konusunda da sınırları net ama tatlı bir dille çizmen şart 💅 Peki, onunla bu hislerini hiç kırmadan, sakince konuşmayı denedin mi? 💖