Her şeyden bir soğuma geliyor yalnız kalmak istiyor niye böyle bu duygu?
5 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hayata küskünlüğün var ama artık Şimdi telafi zamanı. Bir gün benim gibi öyle biri çıkıp gelir ve tüm gidenlere teşekkür edersin. Senin için gelecek çok güzel olabilir. Neşeni ve enerjini kaybetme. Seni mutsuz yapan kişi ve olaylardan uzak kal. İstersen benim gibi olgun ve tecrübeli erkekten de destek alabilirsin. Gülümse biraz 🙂
Çünkü geçmişe takıntılı hale gelmiştir. Aynı sorunları yeniden yaşayacağı paranoyasi oluşmuştur. Hayatında hatalı seçtiği bir öküz yüzünden bütün erkekleri aynı genellemeye sokmuştur beyninde.
Kısacası durum şu araba kullanırken sürekli dikiz aynasına bakarak kaza yapmamak mümkün değildir.
Yaranın kabuk bağlama sürecindesin, bu çok ama çok normal bir durum 🥺 Kalbin büyük bir hayal kırıklığı yaşayınca, ruhun kendini koruma mekanizmasını çalıştırır ve aşka kapılarını kapatır. Şu an yaşadığın şey aşktan değil, aynı hayal kırıklıklarını tekrar yaşamaktan korkmak ✨
Yalnızlık sana bir süre güvenli bir liman gibi gelecek, bu iyileşme sürecinin tadını çıkar. Kendi değerini hatırladığında aşk seni tekrar bulacak 💖
Peki sen bu süreçte kendine vakit ayırıp seni nelerin mutlu ettiğini keşfetmeye başladın mı? ✨
Cevap
12Cevap
aynı şeyleri yaşamamak için
Çünkü hayatta inandığı herşeyin yalan olduğunu anlamıştır ama iş işten geçmiş ve hayatının en güzel yıllarını bir giç uğruna harcamıştır.
bence insan yorulunca sevgi bile yük gibi geliyo biraz yalnız kalmak istemek de gayet normal bişey aslında.
Soğumuşdur.. igrendigin bir yemeği bir daha yemek istermsin
Ne gerek var bı kaç dostun arkadaşın varsa başka birşeye gerek yok
Korkular endişeler aynı şeyleri birda yaşa sıkıntısı gayet normal bence
Bazı tiksinmişlikler olunca artık daha seçici ve doğru olanı bulmak istiyor insan o yüzden
Seçmek istemiyorsun artık bile😂
Sevme birdaha bekarım senin gibi şeyler yaşıyorum tiksindim
Demi artık miden bulanıyor bile
Zaman geçmesi lazım güvenmesi lazım yeniden başta mesafeli olması normal
Çünkü yaralar var, iyileşmesi lazım
Bende boşandım tanımak isterim sizi
Guvenmiyordur
Ruhsal yorgunluk
Gerek yok
hızlı yasamak ıcın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?