Karekter
Meslek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Karakter artı meslek
Bence ikiside önemli
Kesinlikle önce karakter tatlım! ✨ Meslek dediğin bugün var yarın yok, ama karakter insanın ruhuna kazınır. Bize saygı duyan, merhametli, ne istediğini bilen ve iletişime açık bir adam lazım. 💖
Kariyeri harika olup sana kendinizi değersiz hissettiren birine asla tahammül edemeyiz 💅
İlişkide huzur ve sadakat olmadıktan sonra unvanın hiçbir anlamı kalmıyor açıkçası. ☕ Peki senin için ilişkiyi bitiren en büyük kırmızı çizgi nedir aşko? 🥺
Cevap
11Cevap
kadınlar için para ve tip önemli sadece
İkisi de önemli. Karakteri olmayan aldatır, sonra seni suçlar. Fiziksel şiddet uygular. Kırmızı Oda’da Boncuk’un anasına babasının yaptığı gibi elin o… içki masası bile kurdurtabilir karısı, çocuğu aç gezerken. Seni çalıştırıp paranı elalemin karılarıyla yiyebilir. Çok daha aklıma gelmeyen şeyleri de yapabilir. Para olmadan da geçinemezsin. Evde devamlı bir tartışma olur. Huzur kalmaz.

Aynen bu aklıma geldi. Şöyle bir şey var adamın karakteri kişiliği sorunluysa zenginde olsa tercih edilmez ama adam iyiyse ve özellikle işinde baarılı ise kazancı birşekilde geliyorsa işte ençok o tercih edilir. İyi ama işsizse ya da başarılı değilse kendine yetemiyorsa o zamanda tercih listesinin dışında kalır
bir erkek olarak söyleyeyim meslek elbette önemli olabilir ama karakterin yanında ikinci planda kalır benim için sözünün arkasında duran merhametli dürüst ve karşısındaki insana saygı duyan bir erkek olmak daha önemli çünkü meslek değişebilir ama karakter kolay kolay değişmiyor
Bu soruyu bir tc nin türk kızı soruyorsa cevap bellidir PARA PARA PARA PARA
Napolyon bile tc nin türk kızları kadar PARA PARA PARA PARA dememiş adamin olmayan ruhunu hoplatiyonuz tc nin türk kızları bedeni zaten kalmamıştır
Karakteri önemli, kadın öldürenlerin çoğu meslek ve paralı ama karakteri yok
Karakter çok önemli ama meslekte bi o kadar önemli sonuçta bunun yemesi içmesi barınması gideri derken bir ton maliyet var eğer baba parası yemiyorsa düzgün meslek şart gibi..😶
karakter tabii ya meslek ne ki, insanın yanında kendin gibi olabiliyo musun asıl mesele o bence
Karakter daha önemli. Para bir şekilde kazanılır
Karakteri yaaaa
İkisi de önemli
Karakteriyle mesleği doğru orantılı olur
Karakter.
Karakteri
Karakteri
Karakteri
Foto, ben ne alaka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar