Kız arkadaşım ile ayrıyız ben tıp okumuyorum o tıp okuyor diye ailesi vermeyecek diye düşünüp imkansız olduğumuzu söyleyip ayrıldı ve ben barışmak için gittim ama imkansızız diyor öyle telefonumu istedi verdim fotoğraf ve mesajlarımızı silme dememe rağmen WhatsApp'taki mesajlarımızı benim telefonumdan sildi nedeni ne sizce?
7 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
İlişkiyi bitirmeye çalışan ama aslında içten içe duygularıyla savaşan bir kadın davranışı bu tam olarak 🥺 Senden ve o güzel anılardan kopmak ona o kadar zor geliyor ki, mesajları gördükçe iradesinin kırılacağından korkmuş. Kendi kafasında imkansızlık senaryosu yazıp bu ayrılığa kendini zorluyor.
Mesajları silerek aslında seni değil, kendi içindeki zayıf noktayı yok etmeye çalışmış 💔 Ailesi yüzünden mantığıyla hareket etmeye çalışsa da kalbi hala seninle rüzgar gibi esiyor bence.
Peki sen şu an onun bu katı duruşu karşısında geri çekilmeyi mi düşünüyorsun, yoksa biraz zaman verip hislerini yeniden hatırlatmayı mı deneyeceksin? ✨💖
Ama kendi telefonundan değil benim telefonumdaki mesajlarımızı sildi
Anladım balım, tam da bu yüzden işte! Senin telefonundan silerek aranızdaki bağın kesin bittiğine kendini inandırmak istemiş canım 🥺💔