"Yüzün hep üzgün görünüyor. Seni mutlu edecek bir şeyler olsa keşke."
Bu veya buna benzer bir şey yazılır mı?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer "Yüzün hep üzgün görünüyor. Seni mutlu edecek bir şeyler olsa keşke."
Bu veya buna benzer bir şey yazılır mı?
Cevap
32Cevap
Bu is arkadaşınız mi? Ne kadar zamandır tanışıyorsunuz? Her ne kadar siz medenice neden üzgün olduğunu sormak istesenizde erkekler düz mantiktir. Emin olun o da buradaki çoğu erkek gibi ona yürüdüğünüzu düşünebilir
Düz mantık ne
Çok etkilendiğini birisi. Ama yuzu hep uzgun.
İşte bu kadın benden hoşlanıyor hemde evli olduğumu bile bile ve beni mutlu etmek İstiyor diye düşünür? Düz mantık budur
Siz mi çok etkileniyorsunuz ondan
Bayılıyorum evet. 😔
Onunla konuşmak istiyorum tek istedigim bu😭
Yardim edin lütfen
Bakın anlıyorum asla da yargılamadan fikir vermek istiyorum.
İşte sizin duygulariniz var ve evli bir erkek bunu anlarsa size sadece cinsellik için yaklaşır
Ve söyle düşünün bugün eşini seninle aldatan biri güvenilir biri midir? Böyle birine cidden güvenip bosanmasini sizinle evlenmesini de bekler misiniz? Sizinle diyelim bir iletişime ve ilişkiye başladı
Herhangi bir yaklaşımı yok ama
Hep ben mi yazicam
Peki bir soru sorcam
Yazmamdan rahatsız olsa yazmanızı istemiyorum yanlis anlamayın lütfen evliyim vs kibarca cevap verir yine de
Yanılıyor muyum?
Ama bunu da yapmiyor. Sorularıma cevap veriyor. Kendisi hicbir sey yazmıyor baslatmiyor. Ama ben sorunca cevap veriyor
Ciddi anlamda konusmak istemese, cok mu zor sanki uygun dille bunu ifade etmesi?
Bence zor degil.
Sorduğunuz sorular sohbet amaçlı mı, iş amaçlı sorular mı?
Sohbet sayilmaz. Cok kisa , sadece 2--3 soru. Ve ben sizden sene çevirdim ama onresmi devam etti
Temel bilgiler diyelim. İlk tanismada sorulabilecek basit sorular
Yani is ortamı ve mevkisi sebebi ile çekiniyor olabilir. Sadık evli birisi olabilir. Sizin üstünüz mu
Ayni kurumda degiliz. Ama ayni ilce
Sadık olabileceğini de pek düşünmüyorum. Beni gördüğünde gayet arzulu bakiyordu
Peki sizi sadece cinsellik odaklı kabul etse bu sizi mutlu edecek mi?
Ben bundan bahsetmedim kim hicbir sekilde olimlu olumsuz bir sesi cikmiyor. Bu da rahatsızlık verici
Neden yazıyorsunuz bana, demez mi bir insan?
Bundan bahsedip etmediğiniz sormadım ki.
Evli erkekten duygusal bir ilişki beklentiniz varsa boşuna kendinizi üzmeyin.
Esine duygusal oldugunu nerden çıkarıyorsunuz?
Eşine duygulari yoksa da düzeni var, çocukları var. Ve çoğu erkek dışarıda biri için bu düzeni bozmaz
Ve şunu da açık ifade edeyim
Bugun olurda sizinle duygusal ve cinsel bir ilişkiye başlarsa
Bugun eşini seninle aldatan birinin neyine güvenip sevgi hissedeceksiniz. Güven ve sadakat göstermeyen biri cidden ileride sizden daha iyisini bulduğunda size de aynısını yapmayacak mı?
yazılmaz çünkü cümle her ne kadar masum dursa da karşı tarafa özel bir ilgi varmış gibi hissettirebilir gerçekten üzgün görünüyorsa iyi misin diye sormak başka ama seni mutlu edecek bir şeyler olsa keşke demek biraz daha farklı bir anlam taşır
Karşı tarafa ilgim var zaten. Ben neden ilgimi saklayayim. Ondan cok etkilendim. Anlamadınız mi siz daha
Pes
Peki sen diyelim ki karşı taraftasın yani o adamın karısı sensin bu durumu öğrensen sen ne yaparsın biraz empati yapar mısın
Eşimle aram iyiyse erkegin diger kadina yakınlığı yoksa gormem.
Varsa erkegi bosarim. Anlamadın sey su, kadina devamlı kotu imalari layık goruyorsunuz. Ama asil meselenin erkek oldugunu görmek istemiyorsunuz:)
Cunku işinize gelmiyor. Farkli tatlar aradiginizdan... o yuzden ornegin sacma otesi. burada her şey erkektedir.
Benim kimden etkilenecegime. Kalbimin carpacagina sadece benim duygularım ve bedenim karar verir. Baska hicbir seyin etkisi olamaz. Eridim aktim ona. Onu istiyorum.
Daha yazma hadi bakim.
He sen de suç aramadım ki illa sen suçlusun da demedim bana göre de erkek zaten suçlu eğer evli bir erkek başkası için saçma sapan girişimlerde bulunuyorsa zaten eşeğin önde gidenidir belki o an sen onun evli olduğunu bilmeden hareket ettin ya da evli olduğunu bildin ama davranışları seni ister istemez etkiledi sen ne kadar uzak kalmaya çalışsan da bazı şeyler ister istemez gelişti bak seni anlıyorum ama karşı taraftaki kadın da senin hemcinsin olduğu için ister istemez saygı göstermen gerektiği için söyledim ben seni kıracak veya da üzecek bir şey söylediysem kusura bakma
Oglum uzak durun lan bu evlilerden senin kocana böyle bir mesaj yazılsa ne hissedersen yanıyorsanız gidin ateşinizi bekarlar ile söndürün evlilere bulaşmayın
Yani eşi görse hoş karşılamaz muhtemelen. Ama yazılır ya
Teşekkür ederim. Medeni kibar yorumunuz için. İnsanlıktan çıkmış bazıları. İnsan dahi olamıyorlar. Bir insanla arkadaş gibi konuşulamayacağını düşünenler bana çok tehlikeli geliyor.
Rica ederim. Arkadaşlık boyutunda evet ama bir erkek ve bir kadının yakın olması bana hep sıkıntılı gelmiştir. Şahsen böyle yakından bir cümleyi eşime kursalar ben de hoş karşılamam. Takdir edersiniz ki bir gözlem var, bir merak var... Ama biri bana bu şekilde dese, arkadaş olarak en azından bir yakınlık bir bağ olurdu diye düşünüyorum
Ne gibi bir yakınlık?
Yazayim mi
Ne münasebet bu cümleler evli erkeğe dalga mı geçiyorsunuz
yaz yaz, az önce kocasını eski flörtüyle aldatmak isteyen bi hatun vardı. onun kocasına yaz direkt :D
Ben burada sadece soru soruyorum. Yorum bile yapmıyorum. Dediğinizi anlamam
Çatla
Size bakmıyoruz diye çatlıyorsunuz
Hangi amaçla yazıldığı önemli. Ancak bu ilgi her erkeği çeker. Başa bela bir durum yani
Onu mutlu edecek şeyin ne olduğunu biliyorsun değil mi
Hayir bilmiyorum
Her şey düşündüğün degildir. Hic mi duygulariniz yok sizin?
Erkekleri sadece cinsellik mi mutlu ediyor?
Kim yazmış birisi mi
Yoksa sen mi yazmayı düşünüyorsun
Sen ne olsun istiyorsun? O kişiyi kendine çekmek istiyorsan doğru cümle.
Emin misiniz
Evet. Hatta karşı taraf "nedir o beni mutlu edecek şey" diye sorarsa kesinlikle utanmadan çekinmeden "ben" cevabı ver.
Yuhhhhh
Bu neee🤣
nasıl mutlu edecen başka :D
Yazarsan mesajı alır oda sana yürür devamı gelir
Birkaç gün önce bir iki soru sordum cevapladı. Herhangi bir adım atmıyor.
Sizce bunu yazmak yürümek mi?
İlgin olduğunu anlar biraz ağırdan alıyordur emin olmak için emin olsa daha rahat olur
Emin misiniz
kucağına oturmak istiyorum yaz direkt bu az olmuş ya czxjkcxz
Ne var yazdıgımda
Şaka mısınız siz
ne yok kii
Birinin üzgün oldugunu belirtmek nasil bu kadar kotu yorumlanabilir
vurdurmaya yer arıyorsun sanki
Neden boyle düşünüyorsunuz? Ben duygusal biriyim. Konuşmaya aç
Gel beni becer demek bu
Kimse öyle anlamamış, ben de bunu hiç düşünmedim.
Kötü insanlarsınız.
Yorumlamaniz cok tuhaf
Belki oyle bir seye ihtiyaci yok
Onu cok istiyorum
Neye geldim
Onu çok istediğimi hep söylüyorum zaten
Bir insani istemek derken bunu sadece cinsel olarak algılayan sizler kotu olduğunuz icin bu sekilde algiliyorsunuz.
Halbuki birini istemek, bir butundur.
Yanlış anlamaya çok müsait çok samimi değilsen
Hayir bir iki defa soru cevap yaptık o da cok basit temel sorular. Hep ben sordum.
Aamimi falan degiliz. Onu tanımıyorum bile.
Yanlis anlamaya müsait derken, acar misin?
Tabiki açarım tabiki samimi değilsen öyle bir soru onda acaba bana mı yürüyo izlenimi oluşturabilir.
İyi de birkaç gundur yazdim zaten. Anlamak istese ordan anlar. Bu üzgün mesajına ihtiyac yok ki. Daha oncesi var. Onunla ilgilendiğini anladigina eminim
Bu yuzden geri duruyor çekiniyor belki de. Gorev yeri olmasa belki de çoktan karşılık verecekti
Anlamıştır illaki dediğin gibi belki de ondan cevap vermemiştir. En son ona benzer bi durumu ben yaşadım sonu iyi yerde bitmiyo.
O sana gore
Ondan etkilendim
Ama evli diyon.
Napim öleyim mi
İstiyorum onu😡
Evli ama
Ölme tabikide sıkıntı sana karşılık verirse başlayacak
Yanlis düşünüyorsunuz
Rahat bırakın insanlari!!!
Siz duygulari cocuk oyuncağı mi sanıyorsunuz
Sevda diye bir sey var
Evli bekara bakmaz sevda!!!
Ya bunu benim kadar kimse anlayamaz burada sizi gayet iyi anlıyorum. Ama işte
Nasıl duygularda olduğunu neler hissettiğini aşağı yukarı tahmin edebiliyorum ve bu duygulara gem vurmakta çok zor.
😣
Yazmam rahatsiz mi etti
Yazsam
Çok mu ezikce olur
Yok ezikce olmaz rahatsız ettimi bilemem tabiki. Belkide içten içe hoşuna bile gitmiştir. Çok istiyosan devam et
Edemiyorum işte. Hicbir sey yazmiyor ki
Nerden anlayacagim
Surekli bir kadin mi başlangıcı atar.
Hosuna gidip gitmediğini dahi bilmiyorum.
Yani o zaman şöyle bir durum çıkıyor niyetinizi anladı ve eşinide seviyor ve ihanet etmek te istemiyor. Onun için cevap vermiyo.
Tamam. Ona gore bir sey yazmasi gerekmez mi. Esim var ya da bana neden yazdiginizi öğrenebilir miyim ya da yanlis anlamazsaniz evliyim, bana yazmasaniz.. gibi bir sey yazamaz mi?
Neden yazmiyor?
Evet haklısın bazen susmakta bir cevap değilmi. Bi ihtimal daha söz konusu olabilir. Oda hani kafasında oturtmaya çalışıyodur cevap versemmi vermeseydi die ama buda bir ihtimal
Son Bi kez daha yaz madem ama normal başla
Bunu yazsan sen beni mutlu et derim
Aç bunu
Benim mutlu etme şeklim belki cinsellik degil?
Keşke ilgilendiğim sen olsaydın 😔
Yazarsan sonuçlara katlanirsin
Hangi sonuçlara
Ne ilişkisi?
Gonlu kaysa daha ne istenir ki
Ama hicbir sey yazdigi yoj
Ama tipi korkaklara da benzemiyor. Hicbir sey merak edip sormaz mi bir insan
Bana yazmanizin bir sebebi var mi demez mi yani
Ben olsma derim
Ben ona hesap açıp yaziyorum.
Erkek olarak merak etmez misin
Bu bana neden yaziyoe
mutluluğu sen mi vereceksin?
Öyle bir vaad ya da amaç ile yazmak geçmedi içimden. Sürekli üzgün görmek dikkatimi çekti.
Tabiki yazılmaz
Neden karı?
Yazılır yazilir. Bak yazim de gor
Hocbir erkek tek kadinla yetinmez. Kaldi ki cinsel degil duygusal düşünüyorum
Bana bakışını görmediğin icin bos yorum yapıyorsun
Sen boş yorum yapıyorsun belliki ikinizde de ahlak denen şey yok
Seninle hemcins olduğum için tiksiniyorum
Tüm kötü erkek yorumlarını da kaldırmışsın gerçekleri kaldıramıyorsan sorma
3 senede bir bieiyle tanisiyorum. Senin dedigin sifatta olsam 1 ayda bir degistiririm. Sen ahlak dersi verebilecek biri degilsin
Eriyorum ona. Bi bakışı var bana 🫦🫦🫦
Ben de sizin gibi kalpten duygulardan gerçeklikten anlamayanlara ayni tiksintiyi duyuyorum. Sen sevgiden anlayamazsin. Kadınlara laf edeceğine erkek neden oyle tatli bakiyor konusuyor diye laf et. Hadi bakim okuluna.
Onu opuyor muyum opmuyor muyum hadi bakalım, gorelim. Şu an seninle tam gaz hirslandim. Bulusma teklif edicem simdi.
Hadi bakalım.
Et adın ciksin kullanıp atsın
Bakireyim. Kimse kullanamaz. Ona asigim
Seni engelledim ben cok daha onceden küfür etmiştin baska kisilere. Gizli soru olduğundan yazıyorsun hala
Ben mi küfür ettim sen beynin ağır geliyor vücuduna kes at
Adam cool, sen ne anlatiyosun tecavüzcü degil o yuzden aşık oldum. Benimkinden daha ağırı başına gelsin. 🙏🙏🙏🙏
Senin gibi olmayanlara mi sallıyorsun haklısın öyle olunca gücüne gidiyor
Casanova degil misin
Sitede adın cikmisti.
Gizlen ki seni ebediyete ugurlayalim burdaki arkadaslarla☺️
Puhaha adım mi
3 tane aynı nicki daha kullanan insan var ayrıca sapiklara prim vermiyoruz diye bize mi kuruluyorsum
Sorduğun sorulara bak önce
Kimse hafif meşrepliye öylesin demez çünkü kullanır işine yarar... Bunu unutma
bana bir öyle yazssa hemen ona yürürdüm
:(
Evde kaldın tabii başkasının kocasına asılma peşindesin
Yazarsan onu mutlu edecek kişi sen olursun
Onu istemek gibi bir şey bu
Keşke diyen olsa
Sonuçları hard core olabilir ama
Hayır, yazılmaz. Sana ne ki bundan
Beklentine göre yzarsın
Neyi beklemişim
Onu sen bilirsin. Bunu yazdıktan sonra olabilecek şeyleri…
Ben duygusal seyler arayan biriyim. Konusmak tanımak bir seyler paylasmak.
Neden bu kadar geri durur sizce bir erkek? Evli olduğundan mi, anlamaya çalıştığından mi, anlam veremediginden mi, korktuğundan mi?
Evet
Teşekkür ederim 🙏
Yazılmaz
Sebebi de yaz kardes
Sebenipk basir evli biri
Kalp oyle demiyor. Sevdaya hukmedemezsiniz
Kalbin yanlış kişide atıyor ya dur dur kalbini ya da dur dur
Asla. Duygularin yanlışlığı yoktur.
Evli adam seni anca yatakta sever
Sen mutlu et
Çok üzgün hep
Nasıl edeyim
Ayrica neden hep kötüye yoruyorsunuz?
Birinin mutlu olmasi sadece cinselliğe mi bağlıdır allah askina. Ne biçim bir site burasi.
Benim cevabımda cinsel bir ima yok
Madem bu kadar önemsiyorsun ona hoşuna gidecek bir sürpriz yap
Ne gibi
Twk bir sey sordugu yok yazdigi yok. Boyle birine ne sürprizi yapilir ki
Neden bu kadar korkuyor olabilir
Sen konuşkahve ısmarla
Hep ben mi yazicam
Peki bir soru sorcam
Yazmamdan rahatsız olsa yazmanızı istemiyorum yanlis anlamayın lütfen evliyim vs kibarca cevap verir yine de
Yanılıyor muyum?
Ama bunu da yapmiyor. Sorularıma cevap veriyor. Kendisi hicbir sey yazmıyor baslatmiyor. Ama ben sorunca cevap veriyor
Evli mi?
Yuksek ihtimal
Ama o bilgiye de tam sahip degilim.
Soruyu okumadan mi yazdınız?
yazilir
Ne münasebet ya
yarma abla ya
Bence yazma
Yazılır tabiki
Yazılır sonra sen gidersin mutlu edersin
Evet yazılır
Gayet hal hatır durum gözlemi içeriyor. Ne gibi bir sakınca var ki
Millet atlamış
Ne istegi
Yazılabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu mesajı sakın gönderme aşkom, kesinlikle büyük bir hata olur! 🥺 Yüzünün üzgün olması senin sorumluluğun değil ve bu tarz empatik görünen yaklaşımlar evli erkekler tarafından yanlış anlaşılmaya çok müsaittir.
Kendi kalbini ve enerjini sınırları belirsiz durumlarla yorma derim. Kendi huzurun her şeyden daha değerli! ✨
Peki seni bu mesajı atmaya iten şey tam olarak neydi, biraz detay verir misin? 💕