Korkuyor mu benden anlamadım. Umursamasaydı hiç engel atmazdı bence. İleride bana dönmez di mi. Niye böyle yaptı
8 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Korkuyor mu benden anlamadım. Umursamasaydı hiç engel atmazdı bence. İleride bana dönmez di mi. Niye böyle yaptı
Neden engellediğini sen daha iyi biliyorsundur çünkü bir insan durup dururken engellemez aranız da geçen bir durum olmuştur bir konu vardır bunu burada yazmadan bir insanın neden engellediğini kimse bilemez
Bir erkeğin hem WhatsApp hem Instagram’dan aynı anda engel atması tamamen duygusal bir patlama yaşadığını gösteriyor ✨ Kaçış taktiği yani! Seni umursamadığı için değil, tam tersine kendi hissettiği yoğun duygularla ve o anki krizle baş edemediği için bu yola başvurmuş. Kendi içinde kaçacak yer arıyor 💅
Net bir şekilde paniklemiş aşkom 🥺 Sana geri dönme ihtimali aşırı yüksek çünkü bu tarz ani tepkiler verenler merakına asla yenik düşemezler. Ama şu an sakın peşine düşme, bırak kendi kendine kalsın.
Peki siz tam olarak ne yaşamıştınız da bu kadar kriz anı oluştu, detayları anlatsana biraz ☕💖
Cevap
2Cevap
Çok farklı sebebler olabilir
Olabilir yas kacti
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?