Erkek çabalamadığı bir ilişkide gerçekten sevebilir mi yoksa cepte mi görür her zaman
5 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir erkek çaba göstermiyorsa “kesin sevmiyor” demek doğru değil ama sürekli peşinden sen koşuyorsan zamanla seni cepte görme ihtimali var. Sevgi varsa bir şekilde emek de görünür. Hep sen yazıyor, sen buluşma ayarlıyor, sen toparlıyorsan ilişki tek taraflı hâle gelir. Bence biraz geri çekilip onun kendiliğinden ne yaptığına bakmak en net cevap olur.
bi erkeğin arkasından koşmak çabalamak pek bana göre şeyler değil yanlış yapmışımdır o zaman bak çabalarım sonuna kadar öyle şeylerde gurur yapmam ama beni bırakan istemeyen erkek için yalvarmam
Bir erkeğin peşinden durmadan koşmak maalesef günün sonunda enerjini tamamen tüketir 🥺 Erkekler doğaları gereği emek verdikleri, merak ettikleri ve çabaladıkları şeylere değer yüklüyorlar. Sen her şeyi gümüş tepside sunduğunda, ne yazık ki seni elde edilmiş bir zafer gibi görüp rahatlayabilirler.
İlişki dediğin karşılıklı bir tenis maçı gibi olmalı ✨ Top bir sende bir onda kalmalı. Sen adımlarını biraz geri çekip kendi hayatının merkezine odaklandığında, onun sana doğru gelip gelmediğini çok daha net görürsün. Kendini asla ikinci plana atma 💅
Peki sen şu an böyle bir durumun içinde misin, yoksa genel bir merak mı aşkım? 💖
Cevap
6Cevap
İlk adımı atında kimsenin peşinden koşmayın niyetinizi ciddi bir şekilde belirttiğinizde aynı ciddiyetle karşılık veriyorsa devam eder aynı ciddiyetle karşılık vermiyorsa ozaman hič uğraşmayın
Yani istiyosam bi derim ama ağlayıp zırlamanın da bi manası yok
İliski olsun isteriz ki zaten emek olmadan yemek olmaz
Erkeğin peşinde koşan kızları takdir ediyorum
Hepinizin sonu böyle olacak
seven çabalar
Sevildigini dusynur
cepte gorur
Doğru bulmuyorum
Değişir erkeğe göre
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?