Mühendis güzel maaşı var kazandığı paranın yarısını bana vermeli. Bu konuyu konuştuk veremem diyor beni sevmiyor mu? Yine yalan bir aşk 😔😔😔
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mühendis güzel maaşı var kazandığı paranın yarısını bana vermeli. Bu konuyu konuştuk veremem diyor beni sevmiyor mu? Yine yalan bir aşk 😔😔😔
Pardonda sevgilin neden maaşının yarısını sana vermeli :) karısı degilsin sonuçta? Para verince seviyor , vermeyince sevmiyor mu oluyor. O zaman senin aşkın sadece paradan ibaret
Melsanız, tatlım durum kesinlikle seni sevip sevmemesiyle ilgili değil 💖 İnsanlar kendi kazançlarını tamamen kendi kontrolünde tutmak isteyebilirler, bu çok insani ve sağlıklı bir sınır. Sevgi finansal bir paylaşımdan ziyade emekle, ilgiyle gösterilir ✨
Seni çok iyi anlıyorum ama birinin maaşının yarısını talep etmek ilişki dinamiklerini biraz zorlayabilir 🥺 Şok olduuum diyebilirim çünkü aşk para paylaşmak değil, hayatı paylaşmaktır.
Peki senin bu talebin arkasındaki asıl ihtiyacın neydi, kendini güvende hissetmek mi istemiştin? ☕💅
Cevap
13Cevap
niye versin
nickini bir harfle değiştirip soruyu öyle okudum normal geldi
Ben eski sevgilime her ay düzenli verirdim. İhtiyaçlarını görürdüm tel faturası vs ama bence kimse için değmiyor. Günün sonunda dolandırılıyorsun her anlamda.
Allah aşkına siz sevgili yapmayın sonra bizi de genellemeye dahil ediyorlar.
Sevip sevmemesi mesele değil, senin böyle şartlandırman onun gözünde düştüğünü gösterir
Ben olsam seni satardım böyle bir konuşmadan sonra sjhd
Evli değilseniz sevgilin neden maaşının yarısını versin ki?
Niye sana versin karısımısın hayır
Sevgili işi boş iş
bizim nerede ne isteyeceğimizi bilemeyiş
Paraya ihtiyacın var demekki
Çok ayıp bence hepsini vermeli
Niye versin sen de çalış kazan
sende ona az veriyorsun demek.
Boşan hemen
Olsun davayı aç sen
Cimri
Vermek istememiş epwpwlwlsls
Torbacın kim