Diğer konularda iyi olduğu için ondan ayrılmayı düşünmüyorum ama bu konuyu da çözmemiz lazım ona bunu nasıl söylerim sizce biri size nasıl söylese üzülmezsiniz
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Diğer konularda iyi olduğu için ondan ayrılmayı düşünmüyorum ama bu konuyu da çözmemiz lazım ona bunu nasıl söylerim sizce biri size nasıl söylese üzülmezsiniz
Yav sizinde çocuksu olduğunuz zamanlar oluyor erkekler erken büyümek zorunda kaldığı için mecbur olduğu için Türkiyede %90 civarı erkekler çocukluğunu yaşamamış olduğu için sevdiğinin yanında çocuklaşmak istiyolar sen bunu eğer sevmiyorsan ayrıl zaten
çocuklaşması benim
çok hoşuma gidiyor ama çocuk gibi davranması başka bi mevzu ikisi farklı şeyler
Çocuk gibi davranıyor derken neyi kastediyorsunuz acaba örnek verebilir misiniz çocuk gibi ne yapıyor davranıyor?
magazaya gittiğimizde ben giysilere bakarken onun elini bıraktım diye surat yapıyor sen beni sevmiyorsun artık falan diyor ama sürekli yapıyor ve defalarca uyardım onu yani bu sadece bir tane örnek
Mağaza da bunu yapıyorsa o zaman elinde tutulması gerekiyorsa ailesi ile gitmesini söyleyin bir psikiyatri uzmanına götürün böyle yapıyorsa eğer 😃😃😃
of böyle söylemek istemiyorum onu üzmek en son istedgim şey ama bi şekilde aciklamam lazım 😭
Valla demek istemiyorsun ama lakin kendisi anaokulu çocuğu değil mallesef ☺️
beni sevdiğine emin olduğum için ayrılmak istemiyorum ama her zaman sevgi yetmiyor işte böyle devam ederse devam etmez edemez
Aynen öyle babacan haklısın boş ver böyle bir şey yapıyorsa yol ver gitsin yani uzatmaya gerek yok insan gibi konuşun adam olacaksa delikanlı olacaksan okeyim ama yok diyorsa da boş ver hiç gerek yok her şeyi bitir böyle konuşman onun içine korkuyu salar ve tüm sorunları ortadan kaldırır 😃
nasıl bi konuşma yapacağımı bilmiyorum aslında biliyorum da muhtemelen onu üzmeden konuşmanın bi yolu yok yine de teşekkür ederim 🙏
İlişkiyi bitirmek yerine çözüm araman o kadar tatlı ki, tam bir aşk kadını hareketii✨ Bir erkeğe doğrudan çocuksa dersek savunmaya geçebilir. O yüzden bu konuyu suçlayarak değil, kendi hislerin üzerinden konuşarak çözmeliyiz.
Ona, onun bu neşeli halini sevdiğini ama bazı anlarda daha ciddi ve olgun bir duruşa ihtiyaç duyduğunu tatlı tatlı anlatabilirsin. Birlikte kahve içerken, Seni olduğun gibi seviyorum ama şu durumlarda böyle davrandığında kendimi biraz yalnız hissediyorum diyebilirsin☕💖
Sence seninle konuşurken en çok hangi kelimeleri kullansa sen kırılmazdın aşkom? ✨
Cevap
7Cevap
Sen kimsin afedersin de. Birini değiştirecek kadar yüksektesin
Ne gibi çocuksu tavırlar
magazaya gittiğimizde ben giysilere bakarken onun elini bıraktım diye surat yapıyor sen beni sevmiyorsun artık falan diyor ama
sürekli yapıyor ve defalarca uyardım onu yani
Yaş kaçtı sorması ayıp
20 benim de 20
İlk sevgililik mi 🤔
onun için evet benim için hayır
O zaman normal. Hem çoğu erkek bu konuda ilklerde acemilik yaşar
Beğenmiyorsan next kimse gerçekten değişmez
Biraz olgun davran babam vermez de
Örnek verebilir misin
magazaya gittiğimizde ben giysilere bakarken onun elini bıraktım diye sürat yapıyor sen beni sevmiyorsun artık falan diyor ama
Böyle şeylerse normal tabi yine de konuş de ki sevgimden emin değil misin neden sürekli sorguluyorsun sürekli şüpheli davranıyorsun falan de ama çocuk gibi sorumluluk almıyorsa ergen davranışlarda bulunuyorsa ayrıl anladığım kadarıyla öyle bir durum yok
yani defalarca konuştum aslında ama en ufak şeylerden sorun çıkarıyor mesela yine mağazaya gittiğimizde ilk girdiğimiz taraftaki ürünler kadın ürünleri ve ben direkt bir şeyler bakmaya başladığımda önce niye hep sana bakıyoruz diyor ben de öyle bi amacım yoktu mağazada genelde ilk girdiginizde kadın olur bunu açıkladım hiç demiyorsun ama
diyo askim önce sana bakalım diye 😭😭😭
Aman açık açık söyle böyle hareketler bı zaman sonra sıkar ikimizi de ilişkiyi yipratirsin de uyar çocuk değilsiniz sonuçta olgun insanlarsiniz
Direk söyle
LC waikiki'den çocuk bölümünden tişört al
ne gibi mesela
magazaya gittiğimizde ben giysilere bakarken onun elini bıraktım diye sürat yapıyor sen beni sevmiyorsun artık falan diyor ama
aynı durum arkadaşımın başına da gelmişti en son dayanamayıp ayrıldı :(
ya ayrılmayı hiç istemiyorum çok düzgün biri ama bu hareketlerini düzeltmesi lazım ömür geçmez yani
Vur tekmeyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?