Kimseye güvenmiyorum herkes sahtekâr gibi geliyor gerçek aşka geç mi kaldım
5 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kimseye güvenmiyorum herkes sahtekâr gibi geliyor gerçek aşka geç mi kaldım
Öyle zaten herkes sahtekar. Kimseye güven yok. Bende 27 deyim ama bu işler sadece güvenle olmuyor. İnsanlar arasında anlayış empati kalmadı. Herkes kendi konforunu kendi rahatını kendini düşünür hale geldi. O yüzden akıl sağlığı için ilişki tavsiye etmiyorum pek.
Yok tam tersine ideal yaşlardasın ne istediğini bilirsin kimseye güvenmemen sorun değil doğru kişi çıktığında sana güvenebilir bütün soru işaretlerini yok eder
Aşkın, ruh eşini bulmanın kesinlikle bir yaşı yok tatlım 💖 28 yaş tam olarak ne istediğini bildiğin, olgunlaştığın en güzel dönem. Yaşadığın hayal kırıklıkları yüzünden duvaııır örmüş olmanı çok iyi anlıyorum 🥺
Ama herkesi aynı kefeye koyup kendi mutluluğunu erteleme lütfen. Doğru insan doğru zamanda karşına çıkacak ✨
Sen sadece kalbini aşka kapatma, gardını biraz indir yeter ☕ Peki seni geçmişte böyle güvensiz hissettiren tam olarak ne oldu? 💅
Cevap
13Cevap
yapmak zorunda değilsin
Geç kalmadın, olgun bir erkek sana aradığın mutluluğu verebilir
Türkiye için şu an evlenme yaşı 26-30 2 yılın kaldı
O yaşta bulamadı isen demektir ki karşına ciksada seni kullanmak için çıkacaktır. aşkı 18 20 de buldun buldun bulamadin kullanırlar.
38 e gel bde gör. Hcbsey değişmiyo
Biraz geç ama ümidini kesme bence abla
Dua et duan var şaşmaz
Geç olsun güç olmasın.
hayır geç kalmadın
Yooo
Hayır normal yaş geç kalmadın hiçbişeye
Evet
Bana güvenebilirsin
Bende öyleyim
Tam zamanlari
Hiç sevgilin oldu mu