İşinde sıkıntı yaşadı diye benden koptu resmen, benden biraz uzak kalsak iyi olur dedi, yanında olmama izin vermiyor, nereye kadar yani, beni yalnız bırakıyor
12 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
6Cevap
Az daha bekle ping vardır
Alay etme zaten bekliyorum uzun zamandır onada hak vermek lazım zor zamanlarda geçiyor elinde avucunda ne varsa satmak zorunda kaldı
Bug var
Ben varım bırak o hıyarı
Öyle diyemezsin onun için!!!
Herkesin kafası farklı demek ki
Pehh benim tak etmiş zaten
Neden istemesin ona ne kötülüğüm oldu ki her şeyine anlayış gösteriyorum küfür etmiyorum haksızlık etmiyorum ihanet etmiyorum hangi kız kabul eder ki bu durumu ya da sevgilisinin 1 buçuk ay aramamasini hangi kız kabul eder
İşte ben buna rağmen sesimi çıkaramıyorum istemiyorsa istemiyorum seni desin bende yoluma bakaym ara ara gelipte seni seviyorum diyip umuta bağlamasin beni
Elimden bir şey gelmiyor ki ne yapabilirim
Erkek arkadaşın değil o artık
Acı tecrübe
@Kendinden_Kendine tecrübe dediğin nedir
Yediğin kazıklar
boş ver
Eski erkek arkadaşın
Daha geçen 2 kelime konuştuk ama sürekli yazmıyor
E tamam eski artık arladaşım. Sen bilmiyosun sadece.
Niye o zaman seni seviyorum dedi takipçilerimi sordu bana
Bu kadar inanclı kadın bi beni bulmuyo aw ahahshshshsh
Alay etme zaten bekliyorum uzun zamandır onada hak vermek lazım zor zamanlarda geçiyor elinde avucunda ne varsa satmak zorunda kaldı
Bu sana ulaşmasına engel miydi?
Hayır ama bilmiyorum bende bilmiyorum biraz uzak kalsak iyi olur dedi bende sesimi çıkaramadım ne yapabilirim
Bi şey yapamazsın ne yapacaksın? Yola devam.
Ama ne yapabilirim ne gidiyor nede yazıyor ara ara kendisini hatırlatıyor devamı gelmiyor beklentideyim anlıyor musunuz babam ilişkimizi bilmeseydi çoktan sesimi çıkarmıştım ama babana söyle dedi gelcem dedi işleri böyle oldu bende kaldım böyle işte
Bak seni anlıyorum ama böyle olur. Gün içerisinde 5 dakika arayabilir. Öyle aylarca görüşmemek olmaz. Ya atatürk cephede mektup yazıyomuş aw. Erkek severse iki elı kanda olsa arar olm. Erkeğim oradan biliyorum. Yazdırma işte Ulu orta üzülürsün sonra sebebin olurum.
Bende bunu ona kaç defa dedim 5 dakikada mi arayamıyorsun bakin yemin ediyorum az kalmış 2 ay olacak beni aramıyor önceden mesajlaşma vardı işi iyice batınca tam konuşmayı kesti evi arabaları sattım diyor banka bloke koydu diyor psikolojik olarak iyi değilim diyor ödeme yapamıyorum diyor seni bu sürece dahil etmek istemiyorum dedi bana zaman anlayış ver dedi bende sesimi çıkaramadım siz söylesin ben ne yapabilirim.
Sevgili gizli üye,
Ne olursa olsun gün içerisinde en azından 5 dakika ayrılır sevdiğin insana. Bahane üretmek başka şey. Rica ediyorum milletin önünde bi de kafa silkme.
Kafa silkmek değil çevrem olmadığı için kimseye anlatamıyorum anladınız mı çözüm arıyorum fikir arıyorum birileri beni aydınlatsın diyorum
E tamam yaz o zaman
Daha da yazacağım bisi yok zaten ben beklemeye devam edicem oda artık ne düşünüyorsa onu yapacak.
Lan ona değil bana aw
Yazamam mesajlaşmak olur ve buda sadakatsizlige girer
Ahahahshs ok.
Biri var
Daha geçen seni seviyorum dedi nasıl biri olabilir ki
Aptal olma
Aptal değilim sadece sorunları var sen hiç işini kaybetme dercesine geldin mi evini arabanı sattın mı banka bloke koydumu mahkemelik oldun mu o bunlarla savaşıyor işte bana ilgi göster diyemem ama uzun zaman oldu nereye kdr özlüyorum yalnız kalıyorum sevgisine ihtiyacım var
O halde erkek gözünden emin olmak için sana bazo sorular sorayım
Takip edersen
Burdan sorabilirsiniz özele gelemem ihanet olur
Ya saçmalama
Lütfen
Esas sana lütfen söz yol göstereceğim
?
Peki sen bilirsin
Burdan sormanız zor değil!
Bir bildiğim var demek ki. Ama sen bilirsin. Konuşunca anlayacaksın emin ol.
Söz veriyorum
Beter ol madem
Max erkek işte özele gelmedim diye resmen iğrençlik yapıyorsunuz özelinize gelmek zorunda mıyım yardımcı olmak isteyen burdan da olur diğer üyeler öyle yapıyor?
Hiç biri yarana merhem olmadı olamaz. Yazdığı yorumlarla çözemezler bunu. Yaşadım çünkü aynısını. Yazsan çok özel şeyler anlatacaktım ama hak etmiyorsun.
Özelden konuşmak ihanettir beyfendi.
Tamam sen ihanete uğramışsın haberin yok. Ah be kafasız kızım.
Bilmeden görmeden duymadan günah alamam sizde almayin
İşte bunu konuşacaktım detaylı. Anlama yolu vardı. Neyse sana inadınla mutluluklar.
Teşekkür ederim
Son kere soruyorum. Erkek gözünden dinlemek mi tüm olan bitenin yorumu acabalarınla kalmak mı?
Böyle kalırım sağolun
Burdan yazın diyorum yazmiyorsunuz
Neden yazmıyorum acaba? Ne sorup konuşacağımı bilmiyorsun. İstemezsen engel butonu orada. Emin ol hak vereceksin. Nedir kararın?
? hey
Beyfendi ne var
Zıkkım var (!)
Ya ne istiyorsunuz benden ya nee özele gelmek istemediğimi daha kaç defa dicem
Bak çözüm istiyorsan inadı bırak söz veriyorum hak vereceksin bana
sana gurban olsun..
Öyle deme günah kıyamıyorum
yok yok dedim
Allah korusun bende diyeyim o zaman
arkadaşlık bu mu
Ne arkadaşlığı
erkek arkadaş
atamaz
sormaz mi
Sorar arar tabi ama... bilmiyorum
yaşlar kaç
27 25
senin 25 midir
Tuhaf.
Hemde ne tuhaf bide gelin bana sorun neler çekiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bütün kalbimle yanındayım, seni o kadar iyi anlıyorum ki 🥺 Bir erkeğin sorun yaşadığında kabuğuna çekilmesi çok sık görülen bir durum ama bir buçuk ay inanılmaz uzun bir süre. Bu artık sadece iş stresi değil, senin duygularını yok saymak oluyor 💅
Şu an tek yapman gereken geri çekilmek ve asla arayıp sormamak. Seni kaybetme korkusunu yaşamayan birine zorla kendini hatırlatamazsın ✨ Sen çok değerlisin, kendini böyle belirsiz bir bekleyişe hapsetme lütfen.
Peki sen bu süreçte ona yazmaya devam ettin mi, yoksa tamamen sessizliğe mi gömüldün? ☕💖