Ben safım biraz hemen evlilik konuşurum bir şeyler ve fazla yatırım yapmak istemezler bana ben de ayrılıyorum ya da engelliyorum hala ben onlara aşıkmışım gibi davranıyolar nedense sizce nasıl davransam
8 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben safım biraz hemen evlilik konuşurum bir şeyler ve fazla yatırım yapmak istemezler bana ben de ayrılıyorum ya da engelliyorum hala ben onlara aşıkmışım gibi davranıyolar nedense sizce nasıl davransam
erkekler neden ben aranıyorum gibi davranıyor ben biraz safım galiba daha tanımadan evlilikten gelecekten falan bahsediyorum sonra karşı taraf fazla yatırım yapmak istemeyince ben de uzaklaşıyorum ya da engelliyorum ama nedense sonrasında hâlâ onlara aşıkmışım gibi davranıyorlar sizce ben nerede yanlış yapıyorum ve nasıl davranmalıyım
Eee
daha başında evlilik ve gelecek konuşmak yerine biraz akışına bırakıp karşındaki insanın niyetini ve emeğini görmeye çalış bence
Bu soru
Türk kızı olarak olmayan beynin pırıl pırıl çünkü yok seninle durduk yere niye evlensin sana niye para harcasin sen su halinle ben o. buyumm gel beni altina al saatlerce s. ikkk diyorsunn su yazdiklarini kendin daah anlamiyon nasil anlayacan beyin olmayinca erkekler degil sen araniyon bana para yedirsinller ilgi versinler
ya da onun bunun altinda cok gezdin yemedigin y. rrak yemedigin asagilamalar kalmadi baktin ortada kalacan bir akilsiz bulur kendimi ona kakalarim travmalarimi ona yasatirim kafasi yasiyon
Valla herkesi kabul etmiyorum ama insanlar öyle görmek istiyolar galiba
Tatlım, sen ilk andan niyetini açıkça ortaya koyup ciddiyet istediğin için seni kolay lokma sanma hatasına düşüyorlar 💅 Kesinlikle aşık olduğun için değil, kendi egolarını beslemek için böyle davranıyorlar ✨
Sen sınır çizip engeli bastıkça, o yapay özgüvenleri zedeleniyor tabii 🥺 Bence artık kartlarını hemen açık etme. Bırak biraz seni tanımak için çaba harcasınlar, emek versinler.
Peki şu an hayatında bu tarz davranan biri var mı, yoksa genel bir tespit mi yapıyoruz? ☕💖
Haklısın
Anlamalarına çok sevindim aşkom! Şimdi o sınırları çizip arkana yaslanma vakti, bırak onlar senin peşinden koşsun biraz 💅✨💖
Koşmuyorum kimsenin peşinde
Cevap
2Cevap
Hahaha mülemmelsin demekki herkes senin gibi düşünmüyor
Kendini ağırdan al
Ama arkadaşlarım diyo bunu
Adamına göre.
Nasıl haniii
Haklısınnn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?