Sevgilimle beraber tuttuğumuz bir ev var, ben nikâha kadar şu an aile evindeyim ama o evde yok iken, işteyken eve girip benden sakladığı bir şey var mı diye merak ediyorum, anahtarım var
5 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevgilimle beraber tuttuğumuz bir ev var, ben nikâha kadar şu an aile evindeyim ama o evde yok iken, işteyken eve girip benden sakladığı bir şey var mı diye merak ediyorum, anahtarım var
Cevap
12Cevap
Arada güven yok, bu evlilik her iki taraf için özellikle erkek için ızdırap olacak. Bu hanımefendinin sevgilisini tanıyan eden varsa adamı uyarsın. Bu evlilikten adama zerre hayır gelmez.. yazık adama başını yakacak durduk yerde
sn
3 senedir güveniyorum ama bu ara hareketleri biraz garip geldi kendisine de sordum bir şey mi var diye yok dedi ama uzun süredir ilk defa böyle
“Yok” demiş işte.. yalan söyediğini düşünüp araştırma ihtiyacı hissediyorsanız güven yok demektir. Güvenmediğimiz adamla niye evleniyorsunuz
Yok diyor ama hareketleri bir tuhaf kendisine de diyorum niye tuhafsın bir şey mi var diye normalde her şeyi paylaşır kaç senedir de tanıyorum onu
Evlenme aşamasına erkek böyle davranıyorsa (aslında ne yaptığına dair hiç kimsenin bir fikri yok) o zaman hiç o yola girmemek lazım
Belki de sürpriz yapacaktır bir
Konuda
Evde sizden habersiz ne yapabilir ki
Gidip baksam anahtar da var içimde şüphe hafifler
Bilmiyorum işte
Elbette gidip bakabilirsin
Ama sanmam absürt bir
Şey olacağını
Bize de haber ver merak etmeyelim
Kadından gizli saklı iş çeviren adam bunu bu şekilde yapmaz
Olsa olsa eve kadın atmıştır
Yaşı kaç
Aldatma türü bişi beklemiyorum 28 yaşında ben 24
O zaman neyi
Merak ediyorsun
Aklından ne geçiyor
Bilmiyorum işte öyle merak
Merak kediyi
Öldürür derler
Bu girişimin eğer sevgilin öğrenirse ilişkine büyük darbe vurur biliyorsun bunu değil mi
Gitmiyim mi yani
Girme demedim
Sadece riski söyledim
Detayı stratejiyi yöntemi zamanı süreci konuşmadık henüz
Nasıl öğrenicek ki anahtarım var kilidi onun gibi kilitlicem ve bişi karıştırsam da aynı bırakırım orada daha önce kaldım
Bu akşam 9 da iş başı yapıyor 8 gibi gitmeyi düşünüyorum
Ne bulmayı umuyorsun
İstersen dm den yazabilirsin
Bilmiyorum iştee
Gizliyiz
Şimdi bak
Ne saklicak kanka? Süpriz mi bekliyorsun, kötülük mü?
3 senedir güveniyorum ama bu ara hareketleri biraz garip geldi kendisine de sordum bir şey mi var diye yok dedi ama uzun süredir ilk defa böyle
Harikasin git bak belki mastürbasyon aletini bulursun akhdhssh
Arada gidip sende kalabilir ki sonuçta evin sende bir ferdi
Ne saklicak ayrıca zeki bı adam öyle bişey yapsa da o evde saklamaz
😂 hangi erkek o eve ne saklar acaba kafandaki deli sorular bunlar
Nişanlı mısınız
Evet o evde tek kalıyor
@Berat06905 anlamadım
İstiyorsan bak kimseye güven olmaz
Çok merak ediyorsan git
o varken gitme sakın
İşteykenn gidicem ddim ya
:) git tabi. çekmeceleri karıştır. yerlerde halılarda saç falan var mı bak
ne GİBİ
Ben 24 o 28
Bence gitmemelisiniz.
Neden
Aha bu resim var di
@Berat06905 ne resmi
Kurcalarsan üzülürsün
Üzülürsem evlenmeden üzülmüş olurum:)
Sen bilirsin
Gitt
Güven duygusu olması lazım ilişkilerde.
Açıkça duygularını söyle, evlilik bu çocuk oyuncağı değil ki abla...
İçimde garip bi şüphe oluştu aldatma vs değil başka bişi var ama ne bilmiyorum soruyorum söylemiyor bende başka çözüm yolu bulamadım
Niye tuttunuz
Evlenicez
Onarıyor mu peki
Yapay Zeka Cevapladı
Güven ilişkilerin en temel direğidir tatlım. İçindeki o merak duygusunu çok iyi anlıyorum ama sevgilinin arkasından eve gizlice girip eşyalarını karıştırmak sana aradığın huzuru getirmeyecektir 🥺
Eğer şüphelendiğin net bir durum varsa, gizlice dedektifçilik yapmak yerine onunla kahveni yudumlarken açıkça konuşmayı denemelisin ☕✨
Bu güvensizlik hissi nereden kaynaklanıyor, aranızda iletişim kopukluğu mu var? Sence onunla dürüstçe yüzleşmek daha rahatlatıcı olmaz mı? 💖💅