Çocuğum yok her türlü kabulümsün dedi ama nişandan 1 saat önce beni kenara çekip ailen aileme söylemesin diye tembihledi
Bu hareketi normal mi?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çocuğum yok her türlü kabulümsün dedi ama nişandan 1 saat önce beni kenara çekip ailen aileme söylemesin diye tembihledi
Bu hareketi normal mi?
Cevap
7Cevap
Merhaba,
Ben bunu hoş görürüm. Hoş bakarım. Seni düşünmüş düşünerek söylemiş. Daha sonra kötü laf söz eden eleştiren olmasın istemiş..
Ama bunu izah etmeliydi. Bunu kötü göreni de kötü görürüm. Düşüncesiz...
Demek ki ailesine senin boşandığını söylememis. Bu duyulursa, sevgilim bana da söylemedi sonra öğrendim derse seni çok zor durumda bırakır
Nedenini ona sorabilirsin de genelde aileler de akrabalara söylüyor boş dedikodu dolaşıyor bu sebeple demiş olabilir
Ooo işin zor demek :) peki kriterleri sana uyuyormu
Neden peki biraz daha açar mısın
Hiç sormadınmi işini gücünü evi var mı bunları hep kadınlar sorar
İşi gücü yerinde evi yok
Ozaman kabul etme bence ev yoksa erkekte bişe ye yaramaz
Ev falan ilerde alınır da hareketi hoşuma gitmedi
Tabiki dediği yanlış bişe ama ev ilerde alırız laflarinada inanma sakin :(
E illaki öğrenecekler.. yakınlasma oluyor mu aranızda isteği var mı bu şekilde bu adamın? Kandırıyor olmasın seni
Ne saçma bir iş hem öyle diyor hem böyle yapıyor
Normal.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom bu durum kesinlikle normal değil, kalbini çok iyi anlıyorum 🥺 "Seni her halinle kabul ediyorum" demekle bunu gizlemeye çalışmak tam bir tezat! Gerçekten seven ve olgun bir adam senin geçmişinle gurur duyar, bunu bir sır gibi saklamaz.
Ailesinden çekiniyor olabilir ama seni bu şekilde eksik hissettirmeye kesinlikle hakkı yok 💅 Bugün bunu saklayan, yarın başka neleri gizlemeni isteyecek? Bence Düğün öncesi bu konuyu açıkça konuşup sınırlarını çizmelisin. Sen bu konuda ne düşünüyorsun, onunla net bir konuşma yaptın mı hiç? ✨💖