25 yaşındayım konuştuğum adam 37 aşırı yakışıklı fit yaşını göstermiyor. Ve çok zengin inanılmaz son model arabası var konuşuyoruz çok karizma boyu da uzun omuzları da geniş olur mu bizden sizce
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 25 yaşındayım konuştuğum adam 37 aşırı yakışıklı fit yaşını göstermiyor. Ve çok zengin inanılmaz son model arabası var konuşuyoruz çok karizma boyu da uzun omuzları da geniş olur mu bizden sizce
olur mu olmaz mı bunları yakışıklılık para araba boy pos belirlemez asıl önemli olan sana nasıl davrandığı yanında kendini nasıl hissettiğin ve hayata bakışınızın uyuşup uyuşmadığı 37 yaşında olması da tek başına sorun değil ama seni gerçekten tanımaya çalışıyor mu ona bak derim
Daha yeni tanışıyoruz nereden biliyim huyunu
Yavaş yavaş tanı
Öyle zaten iki aydır konuşuyoruz daha çok yavaş yani
Hadi hayırlısı olsun inşallah
Bunu onunla konuşurken sen anlayacaksın. Seni tavlamak içinde konuşabilir. Şöyle yap 1 2 nefsine yenik düşme mesafeli ol ve 3. ayda ailesiyle tanışmak iste çevresini vs. Bakalım nasıl olacak.
Tanıştırmak şimdi bile istiyor
Yaş farkınız çok çok fazla değil. Olgun en azından ne istediğini bilir. Takılacak mı evlenecek mi anlaman zor olmaz sana açıkça belli eder zamanla.
Yok evlilik için tanıştırıldık zaten
Görüş zaman geçir bakalım sen niyetine emin olursun zamanla.
O kadar özellik saydı hiçbiri de ne karakterini içeriyor ne de başka bir şeyi, senin biriyle olma kriterin paraysa olur zaten bu ilişki yani yaşa falan takılma
Karakteri hemen tanıyabilirim? Onu zamanla tanırım ilk etapta görünen şey bu
İnsan izlenim edinir 2 3 ayda ama belli ki o da yok, neyse paralarla mutluluklar dilerim
Offff tip önemli olan bu bir
Güzelliğim, 25 yaşında harika bir dönemdesin! Aradaki 12 yaş farkı kağıt üzerinde çok gibi dursun ama önemli olan hayat enerjinizin ve gelecek beklentilerinizin ne kadar uyuştuğu ✨
Karizma, fit görünüm ve imkanlar kesinlikle baş döndürücü olabilir, çok haklısın 💖 Ancak lüks arabaların ve geniş omuzların arkasındaki ruhu keşfetmen lazım. Sana yaklaşımı, duygusal olgunluğu ve hayatına kattığı huzur nasıl?
Alsancak’ta yürüyüşe çıktığımda da görüyorum, bazen yaş sadece bir sayıdan ibaret kalıyor ☕ Sen onun yanında gerçekten kendin olabiliyor musun, sohbetiniz akıp gidiyor mu? 💅
Cevap
17Cevap
Tepe tepe kullan kiz , oda ayni sekil. Simdi biz olmaz dicez , konusmayi kescen?
Kullanmıyoruz abla evlenmeyi düşünüyoruz
Nasip kismet , zaman gosterir onuda. Hakinizda hayirlisi 🌸
Ohooo sen hayalinde adamla sevişmişsin bile olmuş yani
Ya olur neden olmasın da evlilik evleneceğim ayağına da kandırıp kullanmasın buna dikkat et Ne zamandır görüşüyorsunuz
Yok yok ben öyle biri değilim yapmaz
Biz iki aydır görüşüyoruz
2 ay içerisinde sana böyle bir Güven verdiyse ben bu kişiden korkarım Senin bayağı bir etkilemiş bayağı bir Güven vermiş şu ana kadar sana yaklaşmak istememiş ya da yaklaşmamış bundan sonra yaklaşmayacağın anlamına gelmez ki Sen muhafazakar tesettürlü bir kadın mısın
Bana güven veren o değil kendim. Kendim
Ben sadece dikkat et diyorum yoksa kendine güvenmen güzel ama bazen insan farkında olmadan hatalar yapabiliyor
Onunda bende en sevdiği şey bu zayen
Olur neden olmasın şimdi buraya gelir 12 yoş çok fozlo derler sen istedikten sonra sorun yok
Ama bilmedim fazl mı
Benimde sevdiğim adamla aramızda 12 yaş var 12+ olunca fazla olur arada daha fazla yaş farkı olup evlenende var
Hahaha garibim hemen heveslenmis 😬 kız seni kullanıp atmazsa adımı degistiririm 😅
Sakin ben öyle bir vibe veren bir kı değilim. Beni nasıl kullanabilir. Allah’ aşkına az mantık
Yaaa o Vibe felan anlamayacak ahaa yazıyorum buraya dursun bu yorum burada zamanı gelince gamyoncu demişti dersin insan sarrafi oldum
Abi sen hasta mısın. Ben beş vakit namaz kılıyorum. Bu adamla evlilik niyeti ile tanıştırıldım. Yani az mantık az akıl az beyin. İnsan sarrafı imiş kelimenin anlamını öğren bu atasözü yüzünü gördüğün insana denir az eğitim çok değil az
O zaman az egitiminle soruyu tekrar sor yaninaz beynini kullan adamın omzuna parasına dalgasına bakacagina onları yazsaydın az eğitim de kurtarmaz seni paraya köpek olmayı tercih edebiliyorsun çünkü
Yani bunlara bakıcam ilk etapta neye bakiyim? Mal mısın
Heeeh işte senin kapalı olman namaz kilman reklamdan ibaret o zaman 😄 din iman düşünen kişiler namaz kılıyor mu iyi niyetli mı kumarı karısı kızı var mı diye düşünür sen direk yamyam gibi kası var arabası bu zengin bırakın masal anlatmayı cahillik kokan bir düşünceyle gelmiş burada edebiyat yapıyorsun bana 🤣 iki güne daha zenginini görsen ona meyilli olmayacağının kesinliği yok Allah senin gibilerden korusun doğru erkekleri 🤣
Mal mısın tekrar soruyorum. Tabi herkes önce tipe maddiyata bakar. Kes kes. Ayrıca kapalı değilim abdaval namaz kılıyorum dedim. Sanki siz kızların ilk güzelliğine bakmıyorsunuz. Benim babamın maddiuarı iyi neye bakıcam mal
Toplumsal ahlaki değere göre olanaksız bir durumdur.
Psikolojik açısından ise. Kişinin olgunluk yaşı epeyce fazla
Bu nedenden aranız da ki olacak ilişki olanaksız gibi görünüyor
Ya çok iyi anlaşıyoruz aslında
Iy ne buldun ki benimki zengin geniş omuzlu uzun boylu çok yakışıklı ve genç
içine al bak oluyor mu olmuyor mu
Annenin taktik mı bu kral
onlar eski nesil evlendiklerinden alıyorlar sen yeni nesil o yğzden bu sana özel taktik
Birincisi bende evlilik niyeti ile yaklaşıyorum. İkincisi zaten hiç sevgilim olmadı üçüncüsü senin bir kızın olsa ona da der misin
kızımolsa senin düüştüğün arabaya bilmemneye düşmezdi ben ona zaten alırdım araba
Seni kullanip yol vermesin
Abi beni niye kullansın hiç öyle bir kı değilim ki
Tarik de
seks için uygun ama evlenmez
Yok niyet evlilik
zengin erkek ve evlilik. sağlak olması lazım.
Olur wvet bakımlı fit ise
Sorun olur bence ilerde
nerden tanıştınız
Bir akrabam önerdi
Olur bence ciddi düşünürse
Ciddiyiz canım
Olur olur yapış hemen
Seviyorsan olabilir
Olmaz
Olur ya
Bence olur aynı yaştakiler aşırı çocukça
imkansız