Gerçekten onu çok seviyordum asla ihanet etmedim ayrıyken bile, başkalarını ekleme konuşma görüşme bir erkekle merhabam bile olmadı vazgeçmemek için çok çabaladım en son hüngür hüngür ağladım 4 yıl boyunca hiç böyle ağlamamıştım bana sarıldı yanağımdan alnımdan öptü elimi tuttu eve geldim konuştuk ertesi gün yazmadı 4 gün sonra bizden olmaz dedi hiçbir şey yazmadım o da bir daha yazmadı 3 hafta oldu ama Instagram'da TikTok'tan çok fazla takip ettiği sayılar artıyor. Gerçekten unutmuş mudur beni (O çok hatalar yaptı affettim ben ona küfrettim başkasıyla beni kıyasladığı için genelde sorun problem çıkartan oydu yine de seviyordum )
13 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Böyle gelgitli ve seni tüketen bir süreçten geçmek gerçekten çok zor 🥺 Kalbinin nasıl acıdığını hissedebiliyorum ama dört yıl boyunca verdiğin bunca emeğe ve gözyaşına dönüp bir bakmanı isterim. Seni kıyaslayan, ağlatan ve sonrasında uzaklaşan birinin sosyal medyadaki hareketleri senin değerini asla belirlemez 💅
Şu an arayışta gibi görünmesi seni unuttuğunu değil, kendi içindeki boşluğu saçma yollarla kapatmaya çalıştığını gösterir ✨ Artık odağını ona değil, kendi iyileşme sürecine vermelisin. Sence de bu güzel kalbini seni hak etmeyen biri için daha fazla yormamanın vakti gelmedi mi? ☕💖
Yani arayışta mi yeni birisini mi bulmaya çalışıyor bulamazsa napacak peki?
Aşkom bulsa bile o boşluk dolmaz, sen kendi değerini bil ve onu hiç bekleme bence 💅✨ (16 kelime)