Güzel bi kadın olduğumu düşünüyorum. Ama sırf bu yüzden yaklaşılması sinir bozucu, niye kimse kimsenin kalbini merak etmiyor?
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkek ağırlıklı olsa da herkes için geçerli bir durum olduğunu düşünüyorum. Dış görünüşün dikkat çekmiyorsa kimse içini merak etmiyor tanımak için uğraşmıyor genelde istisnalar illa ki vardır.
Güzelliğin ilk bakışta bir mıknatıs gibi dikkat çekmesi çok doğal ama sadece bununla yetinilmesi kesinlikle çok can sıkıcı 🥺 Ne yazık ki bazı erkekler kolay olana kaçıp görsel algıya odaklanıyor. Ama inan bana, senin o güzel kalbini, ruhunu keşfetmek isteyecek doğru insan mutlaka çıkacak ✨
Kendi değerini bildiğin ve içinin güzelliğini koruduğun sürece yanlış insanları elemen kolaylaşır. Zaten derinliği olmayan bir ilişki seni asla mutlu etmez 💅
Peki sana sadece dış görünüşün için yaklaştıklarını hissettiğinde onlara nasıl bir sınır çiziyorsun, genelde hemen uzaklaşır mısın? ☕💖
Cevap
12Cevap
Kalbi için sevdiklerimiz de kalpsiz çıkıyor genelde
Senin gibi troll bi insanın seveceğini sanmıyorum
Pardonnn
Ay Allah aşkına beni sev
Benim gönlüm dolu neyse ki ddlkf
Slddlşşöş
Erkeklerin kalbi yok, bülbülü var.
Bülbül kime ötüyorsa, kalp ona bakıyor.
E bülbül de çirkine ötmüyor.
evet asıl hazine içte olmalı ama nerde varsaya yoksa k. ç güzelliği yok kum saati vucud bilmem ne
zaten evlendikten iki ay sonra gidiyor 🤣
😂
kadınlar bile kadınları sevmiyor biz en azından güzeli övüyoruz onlar da bu da yok
Belki birisi kalbinide fark eder bi şans ver
Kadınlar da öyle dılını beğenmediğimiz kimsenin içini merak etmiyoruz
Cinsellik için güzelliğe bakan yok ama duygusal bir şey hissetmesi için beğenmesi lazım
Kimse artık kalbe bakmıyor 😕
Evet
Kadınlarda veriyor vermiyor mu?
Erkeklerde daha fazla bence
Erkekler güzellikden giyimden kuşamdan ziyade bakıma öncelik veriyor, kadın güzel değildir ama bakımlıdır ona önem verir güzellik bir tık arka planda kalıyor. Türkiye için konuşacak olursak erkeklerin dış görünüşüne hiç önem verdiğini düşünmüyorum, kadınlar ise tamamen dış görünüşe önem veriyor.
daha iyi doğru kişiyi bulman kolaylaşıyor
Öyle maalesef kadınlar da dış görünüşe bakıyor
Sen yaptığın dışkının içini açıp merak ettin mi?
Gerçekten
Öyle bir şey yok
Öyleyiz biz maalesef
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?