2. evliliğimiz 2'mizin de ben boşandığımda 1. eşimden iddet müddetim dolmamıştı bu yüzden imam nikahıyla yaşadık kızımız dünyaya geldi sonra dayaklar küfürler başladı ben de kızımı aldım memlekete geldim kaç defa gel barışalım dedi ben de buraya gelir benden özür dilersen ailemden dilersen ve nikah kıyarsan gelirim dedim o da kabul etmedi aradan 9 yıl geçti ne o ne de ben evlendik başkasıyla şu an bana gece yazmış seni unutamadım ben her şeye razıyım evlenelim herkesten özür diliycem yazmış kızım barışmamızı çok istiyor ama huylu huyundan vazgeçmez diye düşünüyorum barışsam kızım kavganın içinde psikolojisi bozulacak hayat düzeni okulu arkadaşları vs değişecek hem burada sunulan imkânı ben veremem maddi açıdan kafam çok karışık
17 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Kızın için kendini ateşe atmanı asla istemem bebeğim 🥺 Dokuz yıl uzun bir süre ama şiddet gösteren bir insanın sadece gece gelen bir mesajla tamamen değiştiğine inanmak büyük bir risk olur ✨
Kızının huzuru, kurulu düzeni ve senin can güvenliğin her şeyden önemli 💅 Senin mutlu ve güvende olduğun bir ortam, çocuğuna sunabileceğin en büyük imkan zaten 💖
Peki kızınla bu durumu onun yaşına uygun şekilde hiç konuştun mu ☕
Konuştum anne karar senin diyo ama babasida aradan gaz veriyor telefonda çocuğun kafasını kurcalıyor
Offf kızım ya, o adam çocuğu kullanarak duygusal manipülasyon yapıyor resmen! Sakın kanma bu numaralara, huzurunuz her şeyden önemli 🛑✨
Aynen