Sizin kırmızı noktalarınız neler? Yalan, ekonomik sıkıntı, güzellik veya yakışıklılık ölçütü... Sizi neler etkiler?
1 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sizin kırmızı noktalarınız neler? Yalan, ekonomik sıkıntı, güzellik veya yakışıklılık ölçütü... Sizi neler etkiler?
Cevap
9Cevap
Kabalık, öfke, inat, saygısızlık, dalga geçmeler vs
Peki sende bunların hiçbirisi yok mu
İlişki bitecekse ben saygı duyarım
İstemiyorsa Kendi bilir.
Güzel düşünüyorum ki güzel olsun..
Uyumam bittiği anda ilişki biter. Açık sözlülükten yanayım ben
Öfke ve inadın bulunmadığı bi kız tanımıyorum 😂
Vardır belki ya
O kadar karamsar olmayalım 😂
Görev derken?
Aile denen yapıda herkese düşen sorumluluklar, belli başlı görevler hani... Do you understand?
Zora gelemiyorum kanka
Kolay adamlarda vardır ya
İlgisizlik, Direkt soğurum.
Haklısın. İlgi yoksa elde bişey kalmaz ki
SAYGISIZLIKK!!
asla gelemem
Küfür vs gibi mi mesela
Ya küfür var küfür var şimdi
Bide zamanlama önemli tabi
Özel hayatıma müdahale.
Mesela?
Merhameti yoksa insanlara karşı ve edeb ve hayası olmayan insandan olmaz
Duymak değil de saygısızlığa tahammülüm yok.
Saygısızlık
Kavga anında çok gurur kırıcı olmadan saygısız olunabiliyo ya. Sonuçta o kişiye sinirlisin. Sonrasında toparlama çabası, hatasını anlaması vs önemli tabi
Ooo sen bide evlenince gör 😂 valla zaten o kadar umursasa ayrılığı, bunu yapmaz 😂
Amaan o da dert be. 50-60 yaşına gelince bu yalnızlık sıkacak. Kendi kendine otur, dur. Ses yok, seda yok. O da sıkıntı. Evlilik de sıkıntı. Bilmiyorum Allah doğru insanlarla karşılaştırsın 😄
Şu an yalnız kalınmadığını zaten biliyorum. Çünkü gençlik, sosyal çevre vs vs. 60 yaşında emekli olacaksın. Sonra çevren yavaş yavaş ölmeye, hastalanmaya başlayacak. Yalnızlık böyle böyle başlıyo. 60tan sonra ölüm korkusu başlayacak. Sessizlik sevmeyeceksin. Çevrendeki 50 yaşındaki kadınları şimdiki kadar kolay bulamayacaksın. Tik tokçu yaşlı, sevimsiz kadınlarla mı takılacaksın 😂
Hee onlar da kucağını açmış, sıkıştır gelse diyordu 😂
İnşallah sever be sıkıştır niye öyle diyorsun 😂
Off bi sus ya. Bende evliliğe karşıyım ama yaşlanınca yalnız kalmaktan korkuyorum. Hiç olmazsa yanımda horlayan, geviş getiren, şapur şupur yemek yiyen biri olsun 😂 valla eskileri asal*k olduğu için terk ettim. Tekrar onlara katlanmayı istemem. Hiç olmazsa yeni insan iyidir, yeni nefestir, heyecandır. Eskisi zaten iyi değilmiş ki eski olmuş. Yeni bul 😂
Soğukluk saygisizlikkk
Cinsel tercih 😂😂😂
Anlarsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yalan söylenmesi benim en net çizgim galiba 💅 Güven bir kere sarsıldı mı Kordon’da tatlı bir akşam yürüyüşü bile o şüpheleri kafamdan silmeye yetmiyor maalesef 🥺 Saygısızlık ve çabasızlık da beni anında soğutur. İletişim kurmaktan kaçan, sorunları sümen altı eden biriyle asla yapamam.
Aşk emek ister aşkom, kimse kusursuz değil ama dürüstlük şart ✨ Peki senin asla katlanamam deyip tek kalemde sildiğin o şey neydi? 💖