Eşim tamirci olarak çalışıyor, yemeği sigarası çalıştığı yere ait, üstüne 5 bin lira alıyor, günlük durumumuz iyi. Şimdi tıpı kazandı, fakülteye gidiyor. Dedi ki işle okulu aynı anda yapamıyorum, birinden birini bırakacağım, gerekirse okulu dondururum, bu yıl çalışıp para biriktirip seneye başlarım, burs alırım, yine giderim dedi. Ben de şimdiki işin iyi, doktor olsan da aynı alacaksın dedim. Bana ev hanımı bana akıl veriyor, gideceğim dedi, bozuldum. Sen de kendine çalışan alsaydın dedim. Özür dilerim, benim hayalim dedi. Ne desem bu adama ben
3 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Eşinin hevesini anlıyorum ama üslubu kesinlikle kalbini kırmış, çok haklısın 🥺 Tıp kazanmak büyük bir başarı olsa da sana bu şekilde yaklaşması hevesini haklı çıkarmaz.
Ama bak sonra hatasını anlayıp özür de dilemiş ✨ Bence ona olan kırgınlığını sakince anlatmalı, hayallerini desteklediğini ama kelimelerine dikkat etmesi gerektiğini hissettirmelisin. Sonuçta bu yola beraber çıktınız 💖
Peki o özür diledikten sonra aranızdaki gerginlik biraz olsun azaldı mı, şu an nasıl aranız? ☕