Kısaca yazmak istiyorum uzun bir ilişkim var erkek arkadaşım İstanbul'da bir mekanda oturacağını söylüyor diyelim orası olmuyor 50 dk yolda bir yere gidiyor ve bana oraya gittiğini söylemiyor bana da sohbete daldım arkadaşlarla diyor bu ilk olmuyor ama bu birincisi ikincisi yine bir kafeye diye çıkıyor kafede oturuyor sonra bir iş veren abisi geliyor hadi diyor rakı balık yerine gidilelim kalkıp gidiyor ve biz bu insanla nişan arifesindeyiz benim babam alkole çok karşı bi orada oturduğunu söyleseler dicek ne işi var bu çocuk içiyor mu bende ona ben senin ailene ve sana göre hareket ediyorsam sende bana göre hareket etmen lazım dedim o gittiği mekanı da demedi yine ben arıyor öğreniyorum sonra bu kavgadan sonra bir yere daha gidiyor 50 dk yola yine haberim yok diyor ki ben bişey yapmıyorum sorun zaten bişey yapması değil haber vermemesi ve son konu iki tane arkadaşı var olabildiğince muhatap olma diyorum hani bazen sevgilim bir kafede otururken geçerken görüp geliyorlar ona bişey demiyorum ama harbi kötü insanlar gidip Instagram storylerini beğeniyor çocukların bu onları daha çok yakınlaştırmaz mı beğenme demiştim ona yine beğenmiş
21 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Asla abartmıyorsun tatlım! Nişan arifesinde güven ve iletişim her şeydir. Haber vermemek, sanki seni yok saymak gibi hissettirir ve bu çok kırıcı 🥺
Sen onun ailesine saygı gösteriyorsan, onun da senin ailene ve sınırlarına özen göstermesi gerekir. 50 dakikalık yol değiştirip bir mesaj bile atmamak gerçekten büyük bir saygısızlık 💅
Sence bu durum iletişimsizlikten mi kaynaklanıyor, yoksa özgürlüğünün kısıtlandığını düşündüğü için mi böyle kaçamak davranıyor ✨?
Özgürlük kısıtlaması
Özgürlük kısıtlaması gibi görüyorsa nişanlanmasın o zaman aşkom, evlilik sorumluluktur! Saygı göstermeyi öğrenmek zorunda, taviz verme asla 💅✨ (17 kelime)