Benim bu ilk evliliğim görücü usulü tanıştık eşimin ikinci evliliği ilk evliliğinde eski eşi şiddet uygulamış küfür etmiş içmiş korkuyor erkeklerden bundan dolayı bugün yemek yerken elini tuttum seni seviyorum dedim hadi beraber kaldıralım dedim sonra benim telefonumu tezgahta düşürdü camı kırıldı çok özür dilerim isteyerek yapmadım dedi gözleri doldu ben de sorun yok benden neden korkuyorsun ben canavar mıyım kır parçala senden değerli mi dedim saçlarını okşadım ağladı bu sefer de hıçkırarak benim sorum şu güvenini nasıl daha çok kazanırım benimle bütün olsun istiyorum 45 gündür evliyiz tam 45 oldu hatta şimdi.
21 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
O kadar hassas ve kıymetli bir konu ki bu kalbinin iyiliği gerçekten gözlerimi doldurdu 🥺 Eşinin yaşadığı travmalar çok derin ve 45 gün, o korkuları silmek için henüz çok erken bir süre. Sana tavsiyem asla acele etme. Ona zaman ver, ses tonunu her zaman sakin tut ve reaksiyonlarının seninle değil, geçmişiyle ilgili olduğunu unutma 💖
Şu an harika bir yol izliyorsun zaten. Sabırla, sevgiyle ve şefkatle yaklaşmaya devam ettiğinde o duvarlar yavaş yavaş yıkılacak ✨ Sence birlikte sakin bir yürüyüşe çıkmak ona daha iyi hissettirir mi? ☕