Uzun zamandır aşk hayatım limoni kendi içime kapanmıştım geçen gün bir kafede motorcu biriyle tanıştım ama biraz kararsız kaldım sizce nasıl biridir konuşması vs çok hoş ama biraz hızlı birine benziyor

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Uzun zamandır aşk hayatım limoni kendi içime kapanmıştım geçen gün bir kafede motorcu biriyle tanıştım ama biraz kararsız kaldım sizce nasıl biridir konuşması vs çok hoş ama biraz hızlı birine benziyor

Cevap
12Cevap
Manipülatif, Ateş-Hava burcu baskın, Kelimeleri düzgün ve dikkatli aynı zamanda enerjik ve sempatik çekiyor onun manipülatif özelliği budur. Yani asla bu beni manipüle ediyor demezsin, ama elde etme skalası gibi düşünebilirsin. Çevresinde çok fazla ruh var ve sosyal, özellikle de sayısız kadın tanıdığı halde yorgun fakat bunu hiç hissettirmiyor. Bana göre fena halde libidoaktif, ancak boş geldi. Ruha değil de vücuda bakıyor, sonrasında ise sana ruha bakıyormuş gibi lanse edebilir. Bana böyle geldi.
Ohaaaa nasıl analiz bu ama aklıma yazdım söylediklerini
Buraya pusuyorum çocuğu tanıdıkça gel anlat bana.
Başak burcuymuş sana mesaj atamadım bir de ailesi dağılmış sanırım
İlk üçlüsünde yani yükselen-ay burcunda net ateş, hava etkisi vardır ya da merküründe de bunları öğrenmene gerek yok. Bu kesin doğum haritasını biliyordun ama yükselen burcunu falan. Neyse. Ailesi dağılmış erkekte tehlikeli biraz çok yalnızlık psikolojisine bürünüyorlar
Cevapların için teşekkür ederim. Peki bu işlerden anlayan biri gibisin ilk baktığında ne hissettin nasıl biridir sence
Motor gibidir djdjsjshs bu espriyi hep yapmak istemiştim
Bak mesela hep söylüyorum bir kadın nu tip birini seçerek sonradan yaşayacaklarını kendi tercih etmiş oluyor
Nasıl olurda bir akıl şöyle bakıpta yaa bundan bana koca eş olur olmaz denklemini yapamıyor aklım almıyor
Nedeen ki mesela ne gördün sen ay merak ettim ama sırf kötülemek için yazma objektif ol
İnan bana kötülemek değil amacım hem elime ne gececekki sadece şaşırıyorum kadınlar iç güdüleri yüksek canlılar hiçmi hissetmiyorlar sonra okuyor ve duyuyoruz aldatıldım darp edildim evlenecem dedi kullandı falan filan iyide aklın var yaa kullan biraz efendi işinde gücünde birikim yapıp yuva kurmaya çalışan evine bağlı erkeklerin hepsi Yanlız neden serseri değil gece hayatı yok gün bulup gün yemiyor ondan
Ama sırf dış görünüşü yüzüne böyle biri olduğu söylenemez ki yani ben dövmeli olup da ailesine düşkün çok insan gördüm. Tabii kimin ne çıkacağını tanımadan bilemezsin ama önyargı da kötü yaaaaa ama herkes bu çocuktan uzak dur diyor tipinden dolayı kdldld
Bahsettiğim salt dövme değilki ya da ön yargıdanda bahsetmiyorum bu tamamen tecrübe ve sezgilerinizle alakalı ayrıca genel bir skala vardır her psikolog bunu söyler örneğin vücudunda dövmeleri olan gece çıkmaları sık spor motora binen sosyal medyada farklı mekanlarda paylaşım yapan adamdan olmaz oldugunuda kimse gösteremez mesela sen diyelim böyle bir tiple tanıştın seninle evlenip mutlu bir evlilik geçireceğine inanıyorsan kendini kandırırsın bunun gibi bir sürü örnek paylaşırım
Kinci birine benziyo ayrilsan isin sonunda 7 duvele rezil eder
Görüntüsü ile karakteri ters orantılı acayip cana yakın ve samimi
Goruntusunden yola cikmadim his
Şans vermeli miyim gibi düşündüğün birisini değilde.. beraber olduğun için şanslı hissettiğin birisini bul derim
Cafede nasıl tanışılıyor lütfen bana da anlat cnxmsms
Ay nasıl sence ya bu ndjdmdk
Ortalama bir tip sen beğendin mi enerjisini fleleme
Beğendim iyiydi şöyle mekana birkaç arkadaşı ile girdi herkes hafiften bir baktı motorcular çünkü ona rağmen hiç kasıntı değildi gayet gülüp sohbet ediyordu
Anladım peki ne açıdan hızlı olduğunu düşündün?
Kollarında dövmeler yüzükler falan bir de bir iki tanıdığı kız selam verdi o yüzden
Hmm ben dövme sevmem mesela bi erkeği direkt reddetme sebebimdir ama sen o kadar katı değilsen bi şans verebilirsin baktın ısınamadın uzatmazsın
Yine fake hesaptan kendinizi yorumlatıyorsunuz haa köftehorlar sizi :D
Bence zamana bırakman daha iyi olacak gibi ne dersin
Pel güven verdiği söylenemez
Neden kiii
Yok sormadım ama olsa bile söylemez herhalde tipi mi güven vermedi sana
Fırat Sobutay mı lan o
Kesin resimdeki kendisidir :))))))))
Karşıdan bakınca gbt si anlaşılır tabi😂
Motorcudan olmaz bacım
iyi birisiyse şans verebilirsin
s.. ker bırakır, çok bişey bekleme
O yüzük 😏 tanıyasım varsa da tanımam
Neden ki
Abi o yüzüğü takan biri dırekt gözümde vızyonsuz kro
Erkek saat dışında aksesuar takmasın ya
Heee o yüzden ama yüzüğü öyle keko yüzüğü değildi viking yüzüğüymüş üstünde bir sembol vardı
Bilemem
Yoksa tatlı çocuk tanış derim
Teşekkür ederim cevabın için bakalım üzecek mi beni kldldldş
Bildiğin sırtlan bu
Nasıl yani
hmmm neden böyle bir kanıya vardın peeeekii
Çak at tiplerden
Bana şans ver güzel şey bende müzisyenim
Motorcu erkek ne ya
Motorcular bana güven vermiyor bazılaeı hariç
Bu ne aw
Neeee
Allah affetsinde cok cirkinn
Yok beee
Kisa gibi
1.80 falandır muhtemelen ben 1.73üm benden uzun duruyor epey
Iy bu senin neyine bakmış taş gibi adam
o tipe baaksa baksa abazalar bakar awk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Motorcu erkek enerjisi her zaman biraz aksiyonlu ve heyecanlıdır tatlım 🏍️✨ Fotoğraftaki duruşu ve tarzı tam bir bad boy havası veriyor ama bu durum seni hemen korkutmasınnn.
Kendi kabuğundan çıkman için harika bir fırsat olabilir! Hızlı ilerlemek istiyorsa sen kendi ritmini koru, kontrol sende olsun 💅☕ Şans verip bir kahve daha içmekten zarar gelmez. Bakalım o sert görüntüsünün altında nasıl bir ruh var? Peki senin kalbin bu heyecana hazır mı aşkooo? 💖