İlişkinin başlarında bunu sormazken 3 ay sonra takip ettiğim erkekleri sormaya başladı. Bu arada öyle çok erkek de yoktu, onu dediği an herkesi çıkardım zaten. Ama neden bunca zaman sonra sordu, onu merak ediyorum.
1 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
9Cevap
Kıskançlık yapıyorlar gadası
Bende de aynısı olmuştu. Takip ettiği kızları önemsemiyordum sonra içimden önemsemek geldi. Karşımızdaki insanı seviyor da olsak güvenmiş de olsak bunun zamanla değişebileceğini biliyoruz.
Ben hiç sorgulamıyorum Çünkü çekiniyorum
Çekinmemen lazım
Zaten o seninkileri sorguluyorsa sen de onun hesabındakileri sorgulamalısın eşitlik olmalı
Sorcam da işte sinirden soramıyorum ne dicem yani hiç takip listesine girip bile bakmadım onerime çıkıyor abuk subuk
Bence önce bakmalısın. De ki erkeklerin hesabımda olmasını istemiyorsan bu karşılıklı olsun, bende kızların olmasını istemiyorum.
Ah ah bu kdr saf davranmamam gerekiyor biliyorum konusu açılsın önce inşallah tepki göstermez
Açılmasını beklemene gerek yok ilişkilerde açık iletişim almak zorunda. Tepki gösteriyorsa ya da çifte standart uyguluyorsa zaten onunla sevgili olmaman gerekiyor demektir.
Senden beklemiş , bakmış çıkarmıyosun sormus bi akrabalık yakınlık yoksa , takipleşmeni uygun görmemiş
Olabilir tabii ki de ama madem böyle şeylerden rahatsız başından söyleyebilirdi ha ben ona Sadakatsilzik yapmadım tabii ki bana bunları sorduğu an dakikasında bütün her şeyi sıfırladım çıkardım Onun da birçok takip ettiği kızlar benim önerime çıkıyor ben sorgulamıyorum
Anladım canım deseydi ben silerdim zaten max 4 5kisiydi çıkardım da acaba rahatsız olduğu için mi dile getirdi Yoksa farklı bir şey mi var onu anlamaya çalışıyorum
Acaba onun takip ettikleri benim önerime çıkıyor benim takip ettiklerim de mi onu önerisine çıkıyor ondan mı gördü acaba Çünkü sadece 3 kişiyi attı diğerlerini atmadı
Fırsatını vermedim gülüm çıkardım zaten 😀kendi takip listesine baksın önce temizlesin o kdr çıkıyor önerime onu sorgulasın dimi
Her şeyi de merak etmeyin. Yemi aklına gelmiştir. her öküzün altında buzağı olmuyor
Yeni mi aklına gelmiştir daha neler
Başta sorması saçma zaten belki ciddi ilişkiye evrilmicek
Peki şimdi sormasının amacı ne olabilir
Keşke bende ona sorabilsem
Ya merak etmiştir ya da uçtan uca bir güven problemleri belirti göstermiştir
Birincisi ben onunla tanıştıktan sonra herhangi bir kimseyi eklemedim ınstagram'ımda İlişki durumum var onun baş harfi var tarih var profilimi kaldırmışım ki kimse istek atmasın ki bana sorduğu an zaten ben dakikasında herkesi çıkardım Ama neden bunca zaman sonra ilk defa bana bu soruyu soruyor ben buna şaşırıyorum onu da takip ettiği kızlar benim önerime çıkıyor Ve ben bunu sorgulamıyorum
Belki de ileride senin bu soruyu soracağını aklında tutmuş ve ona göre davranıp kendini önceden cepheye almıştır.
Mesela nasıl bir cepheye almış olabilir bana neden karışmıyorsun ya da benim takipçi listeme neden karışmıyorsun diye mi soracaktım ben ona
Sende çıkar de bakalım napcak
Ben ona demedim ama ben hemen çıkardım bende kim var kim yok
Daha ciddiye almıştır
Başından neden sormadı da Neden şimdi mesela çok kafam karışıyor ki zaten dakikasında ben çıkardım hepsini ona da cevap vermedi
İlişkiyi daha ciddiye almış işte
Bu ilişkiyi ciddiye aldığını mı gösteriyor yani bana çıkar demedi Sadece bunlar kim dedii Ben de dedim ki seninle tanıştıktan sonra ben kimseyi eklemedim daha öncelikli Olanlar bunlar zaten hiç sorgulamadan hepsini çıkardım daha bu konu ile alakalı hiçbir şey demedi bana
Sorgulaması iyi bişi ciddi olmasa umursamaz
Ben de çıkardım işte Umarım hoşuna gitmiştir ne diyeyim
Boşta arkadaşın var mı kız snxnsnnz
Hepsi evli Vallahi niye
Akraba olurduk sjxbsnnx
Vallahi Benim gibisi olsa yaşarsın öyle diyeyim
Memleket neresi kız senin
Van urfa
Evet cenneti yaşatırsın
Neden boyle dediniz
Evlenilecek kadınlarsınız genelde evcümen falan iyi şeyler duyuyoruz
Yani doğu kızları öyledir kendi çevremden biliyorum ailelerimiz ile yetişip büyüdüğümüz için neyin ne olduğunu biliyoruz
Bekar kimse yokmuş çevrende olsa iyiymiş 😅
Evlendiler ya bir iki tanesi bekar onlarda kendileri buluyo zaten ya da sevdicekleri oluyo
Arkadaş olabiliriz istersen
Kendinin takip ettiği kızlar peki
Ilk etapta sadece sordum herkes tanıdığım dedi Ben de artık sorgulamadım ve önerilerde takip ettiği kızlar karşıma çıkıyor Sinirden bir hal oluyorum ama sormuyorum Çünkü güveniyorum güvenmek zorundayım
Yani ondan önemli değil aslında çıkardım hepsini ki zaten çok kişi yoktu toplasan 5-6 kişi falan vardı hala neden sorguladığını anlayamadım yani bir anda takipçi listemi bana attı bu kim bu kim bu kim diye sordu hemen
Ordan birinden gıcık olmuştur
Kıskançlık
Daha yenimi kıskançlığı tutmuş
Arkadaşları falan aklına girmiş olabilir
Çok mantıklı gelmedi Aslında arkadaşları niye buna karışsın ki
Dakikasında çıkardım işte ama sonrasında bu konu ile alakalı bana hiçbir şey söylemedi
Yani kızmadı bisi de demedi konuyu konuşmadık hiç yazicam dedi görüşmedeym falan konu öyle kapandı
Onu takip ettikleri benim karşıma önerime çıkıyor ilk etapta sordum da hiç bir tanesi yabancı değil hepsini tanıyorum dediği için bende artık sorgulamıyorum Umarım yabancı yoktur yani çünkü çok değişik tipler çıkıyor karşıma
Yani biraz öyle hani nasıl desem mini etekli gördüm bir iki tane sinirden girip de bakamıyorum Bana başta herkesi tanıdığını söylediği için hani bilmiyorum cesaretim yok
Ay tanısana ne değişecek ki ya? Valla senin aklına da kötü düşünceler sokmak istemiyorum ama o kızların da o kadar yani attığı storyler falan yani bi düşün sevgilin de bunları görüyo sonuçta bence sen tüm erkekleri onun bir sorgulaması ile çıkardıysan o da tüm kızları tanısa da tanımasa da çıkarmalı
İnanır mısın o kdr aynısını düşünüyorum ki acaba o kızlar neler paylaşıyor da görüyor diye ama cesaret gelmiyor bana bi türlü ama bende soracam önerime çıksın bir iki tane bir tanesi var hele o kdr gözüme çarpıyor ki sürekli önerim de
Kıskançlık olabilir
Merak
Sevm miş
Anlamadim
Ne alaka
Hm garip
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İlişkilerde üçüncü ay tam olarak o cicim aylarının bittiği, güven ve sahiplenme duygusunun test edildiği eşiktir aşkııım ✨
Başlarda seni kaybetme korkusuyla çaktırmamaya çalışmış ama zaman geçip sana ısındıkça içindeki o tatlı kıskançlık ortaya çıkmış 💖 Belki de senin ona olan ilginden emin olup biraz alan daraltmaya karar vermiştir 💅
Yine de hepsini takipten çıkararak ona bayağı büyük bir jest yapmışsın! Peki o senin bu hamlenden sonra rahatladı mı, tavırları değişti mi peki? ☕