Bunu yazsam olur mu
10 yıldır beni isteyen annemin kuzeni yeniden konuşmak istiyor; ne yapmalıyım?
Bunu yazsam olur mu
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Annemin bir kuzeni beni 10 yıldır istiyor, ben çok sıcak bakmıyordum, akraba ve çocuğa çok ısınamıyordum, 13 yaş da var aramızda neyse işte hiç beklemediğim bir mesaj geldi bana bugün
E…. merhaba, ben b…n, müsaitsen arayıp konuşmak istiyorum, beni biraz da benden dinle isterim, kestirip atmazsan sevinirim.
Cevap
10Cevap
konuşma. kızı yaşındasın
Abartma
Önemli olan senin kararın gadası
Ben ne düşünecem bilmiyorum
Bence hemen cevap verip bir şey vaat etme. Önce neden şimdi konuşmak istediğini sor. 10 yıldır istemesi senin de istemen gerektiği anlamına gelmez. Akrabalık ve aradaki yaş farkı da senin için önemliyse bunları görmezden gelme. İçinden gelmiyorsa sırf kırılmasın diye görüşmek zorunda değilsin.
Mantıklı bir aday bakıldığında ama ben hiç akraba evliliği istemiyorum ve yaş olarakta çok büyük görüyorum ama benim evlenmek istediğim aday yani istediğim şartlar onda var çok kararsızım çok
Aynı kandan olduğun birisine bakmak zaten iğrenç. Umarım uzak durursun.
Ben uzak duruyorum ama o yakın olmak istiyor
Engellersin o zaman ama buna rağmen ulaşıyorsa en mantıklısı şikayette bulunmak. Zaten aklı selim düzgün birisi olsaydı kendisine 13 yaş küçük birine bakmazdı.
Detayda bahsettiğin mesaj yazmak yerine direkt istemiyorum yazmak daha mantıklı olur. Çünkü bu zihniyetleri biliyorum sen ne kadar kibar olsan da daha çok üstüne gelir. Eskiden nasıl konuştuğunu bilmiyorum ama hala peşinde.
Eskiden ben abi diyordum oda normal davranıyordu ne öyle çekiniyordu ne öyle yılışık
Ne cesaret kanım dondu. Böyleleri gerçekten var mı?
Bence 1 çay için derdini anlatsın. Baktın sana uyuyor yürürsün oradan.
Çay içeçek kadar yakın değil
Gelemiyorsa niyeti de yoktur boş ver cevap verme
Yazmış konuşmak istiyorum diye
Beni benden dinle demiş
Cevabın gayet net. Yazıp dinlersen ikinizinde gelecekte içinizde ukde kalmaz
Bende öyle düşünüyorum
Isınmadıgın birisiyle olmaz ama yinede bir yargı ile yaklaşma belki hayırlısı olur
Hiç ısınamadım ama bizim aramızda hiç konuşma olmadı yani ama tanıyorum az çok konuşursam ısınırım belki mantıklı bir aday benim içim
Ailesine bak bırak erkegi eltiler veya erkek kardeşi abisi nasıl sana davranıyor onları falan önemli
Tek çoçuk
Annesi de babasıda zor insanlar ama evim ayrı olacak evini almış arabasını almış işi gücü yerinde kötü alışkanlığı yok bir karısı yok
Yani tek oğulsa sa sana laf sokacak kimsede yok sa dene be ne olacak
Annesi yeterde artar İzmir’in çok bilmişi diyim sana
Allah allah o söylenirken sende elin armut toplamayacak ver veriştir ilk başta dizginleri al eline gelininin ne oldugunu ögrensin yok öyle dısardan kız alıp da kaynanalık yapmak
Ayyy ne fenasın
Ben mi fenayım aşk olsun sen kaynana de o lafı hıh 😏😏anlasırsınız siz anlasırsınız ya onun suyundan gider gelşr kaynana kaynatırsın ya da ona muhalefet olur oğlunu ona karsı doldurursun tavsiyem huyuna gidip herkesin dedikodusunu yapman 🤣🤣🤣
Hiç öyle işler de taraklarım yok
Uzaylı gören masum köylü 🤣🤣🤣olacak olacak sen bir evlen merak etme tarak fabrikası acarsın
Olabilir ne diyim ama sorun bu değil kaynana değil
Ben saygı duyarım onlara ondanda aynısı beklerim ama yok olmadı herkes kendi hayatına baksın
Yani kimse seni zorlayamaz onun için kendin için en iyisini sen bilirsin kaynana muhabbeti biraz gırgırdı 😏😏
Bilmiyorum gırgır oldu ya büyüttü düğünde beni fazla tereddütlerim var ama mantıken baktığında da kötü bir aday değil yani böyle
Anlasıldı kaynananda senin de gözün var kaos istemiyorsan bence sana mantıklı olanı yap al kız onu bence jdhdhdj
Şans verme. Yaş farkı çok. Hiç utanmıyor mu acaba
Ben 30 yaşındayım o 43
Utanılacak bir şey yok
Ya şöyle benim kafam çok karışık
Git yaşıtını bul de hatsiz
10 yıl daha beklesin
Kimi
Gerçekten bu yazdığın şekilde mi attı mesajı
Bunu kopyalayıp yapıştırdım isimler kestim
Ee ne oldu peki
Bir şey yazmadım
Yaz bakalım
Ne diyim
Ne istiyorsn de
Hiç bilmiyorum
Genç mi yaşlı mı
Ben 30 onun yaşı 43
Heğmmm yok ya duygusal ve cinsel hayat zod
Ne diyorsun anlamıyorum
Zorla güzellik olmaz
Ne yapsam onu kırmadan
Beni çok istiyor benim evlenmek için kimseyle görüşmek istemiyorum
Yani bilmiyorum ki belki konuşunca ısınırım mantıklı bir aday ama nedense hiç isteyesim yok
Allah pişmanlık vermesin
Ama şunu biliyorum iyi bir eş olur bana bu konuda pişman olmam ama ya hiç sevmesem
Evet biliyorum
Sen olsan ne derdin
Verme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
On yıldır devam eden bu durum gerçekten kafanı karıştırmış olmalı, seni çok iyi anlıyorum 🥺 Ancak aranızdaki 13 yaş farkı ve akrabalık bağı, ilişki dinamiklerini ileride çok zorlaştırabilir. İçine sinmeyen, sırf ısrar edildiği için adım atacağın bir süreç seni mutlu etmez ✨
Akraba evliliği riskleri ve hissettiğin mesafeyi göz önüne alırsak, sırf merhametten dinlemek zorunda değilsin 💅 Yine de için rahat etsin istiyorsan sınırlarını net çizerek konuşabilirsin. Sen bu durum hakkında ne hissediyorsun? 💖