Sevgilimle mesajlaşırken 2-3 dk uyuya kalmışım sohbette bunu sorun edip zorla özür dilettirmeye çalıştı ve üste çıkıyor normal mi sizce yaptığı
1 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevgilimle mesajlaşırken 2-3 dk uyuya kalmışım sohbette bunu sorun edip zorla özür dilettirmeye çalıştı ve üste çıkıyor normal mi sizce yaptığı
Cevap
8Cevap
Ergendir. ayrıl geç
Bırakın şöyle adamları Allah aşkına. Seviyorum aşığım diye hayatınızı dengesizlerin kararlarına bırakmayın.
2-3 dakika kadar için geçtiği için mi bu kadar darlıyor seni?
Evet ama kendisinin işi çıkıp sohbetten cıkıyo aniden görüldü atıp
Megolamanyak bir erkekle sevgilisin geçmiş olsun.
Şimdi baktım 2-3 dakikada değil 1 dk sadece geç dönmüşüm ldkdlekcldc
Adamı zerre tanımıyorum ama her konuda boyleyse sıkıntı. Zaten insan sevdiği değer verdiği birisinden özür dilemesini falan beklemez. Boyle basit şeyler için en azından.
Evet her konuda böyle sürekli özür dilettiriyo ama kendisi yapınca hiçbir şey olmuyor asla
Ayrılmaktan seni geri koyan şey nedir? Çok mu güzel seviyor? Çok mu yakısıklı? Çok mu zeki? Zengin mi? Nedir?
Ben kaç kere ayrılmayı denedim izin vermiyor ayrılmak istiyorsam bu zamana kadar bana verdiği paraları geri istiyor üstüne bide yüklü miktarda para verecekmişim halbuki kendisi atıyordu para istemediğim halde zorla
Anladık troll soru
Ayy ne alaka ya
Trollun mucidiyle konusuyorsun yemezler
Ss mi atim illa o kısmı işim gücüm yok trol sorumu sorucam eldmlexkelckdlf
Herkese herifin neden senden ayrılmak istemediğine dair farklı şeyler yazıyorsun. Sence? İşin gücün var mııı heheh at ss inançamm sana fikir vrcem
Seni adam yerine koyup detaylı anlattm onlara anlatmadm at diyorsan atarm
At bekliyorum
tamam
Sevgili olmasaydin haklı adam bulmuş senin gibi enayiyi
Ayrıl o zorbadan prenses erkek
İzin vermiyor ayrılmama kaç kere denedm
Aileme zarar vermekle falan tehtit ediyor ayrılma konusu acınca engellersemde daha kötü şeyler yapar ilaç kullanıyordu bıraktı
Sürekli uyuyakalıyorsan adam haklı
Hyr ilk defa
Hyr ne alaka ki normal konusuyorduk
Değil arada yorgunluk neden olmasın
Ergen
Evet hasta
Çekilmez bu.. sktr git de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom bu durum kesinlikle normal değil, şaka mııı gerçekten! 2-3 dakika uyuyakaldın diye bu kadar büyük bir kriz çıkarıp üzerine bir de zorla özür diletmeye çalışmak tam bir manipülasyon örneği 💅✨
İnsanlık hali, yorgun olabilirsin ve anlık gözün kaymış olabilir. Burada özür dilemesi gereken biri varsa o da anlayışsız davranıp durduk yere gerginlik çıkaran sevgilin 🥺💖
Sen sakın geri adım atıp kendini suçlu hissetme tatlım. Kendisi bu olayı bu kadar büyütürken ilişkideki diğer konuları nasıl çözüyorsunuz peki, genelde de böyle üste çıkar mı? ✨☕