Hiç böyle biriyle tanışıp evlenmiycem diye korkuyorum. Nerden tanışıcam eli yüzü düzgün maddi durumu iyi biriyle oofff
1 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
28Cevap
Bu devirde maddi durumu iyi olması için; minimum 35 ve üzeri olmalı.
ya da aileden zengin çocuğu olmalı. Zengin çocugunununda farklı dezavantajları olur
Bunların karşılığında sunduğun şey ne, ölü balık kokulu kukun mu çılgın bakire :d
gercek hayatta da etrafindaki kadinlara (oldugundan supheliyim, varsa da onlara gecmis olsun) böyle konusuyor musun
@hümanindüsünceleri kanka sallama bunu her kese böyle diyor ezik bu. Gel s*k desen s*kini eline alır koşarak gelir.
Diyelim ki öyle birisiyiz sen de verebileceksin bize
Onun için kriterler var esc platin sarı sosis dudaklı olman ve mini giyinmen gerekiyor yoksa olmuyor
Yok canım öyle bişey
Var canım bunları yap bmwsi olan tüm erkolar yanında
Kanka onlar * için evlenmek için diyorum ben
Kanka ya bilmiyorum ortam okul zengin okul klüplerinde ciddi düşünenlerle olur anca yoksa olmuyor çevrene bağlı
Okulum zengin aktif dwğlim kulüplerde de
Klüplerde aktif ol hangi okul Sabancı mı Bilkent mi
O kadar değil kankaaa 🤣 bahçeşehir
Hmm illa orada da vardır sosyalleş knk
Nasıl yapıcam çok çekingenim
Kanka yavaş yavaş ortamlara gir sosyalleş çok sıkı fıkı da olma soğuk da olma özen göster kendine arkadaşlarla aranı iyi tut yakın ol ama dostun bir iki tane tek olsun arkadaşların çevresiyle de sosyalleş onların çevresinde de illa zengin vardır zenginin çevresi zengindir
Bu sene inşallah yapabilirim. 3. Senem o çevrede düzgün birini bulamadım şaka gibi. Kendime özen gösteriyorum valla iyi giyinmeye çalışıyorum ama yok
Arkadaş iş ortamı falan derken inş gönlümüze göre olur her şey
Mühendislik okuyorsan iş yerinde olur
Yok kanka sağlık okuyorum belki stajda falan bilmiyorum
Staj da hastane ortamı doktor falan belki olur ama sakın çirkin orta suratlı doktorlarla olma doktorun yakışıklısı iyi diğerleri mal oluyor
Kız valla hayalim bi doktor sjsjsjsj O da olur mu bilmiyorum
Kanka aman aman lddldldl çok dikkat et güzelsen hemen aşık oluyorlar
Kanka o kadar güzel olsam peşimde olurlardı okuldakiler dkkxxlxlx demek ki değlim. Şimdide nasıl doktor tavlarım diye soru açıyormuşum dllxlxlx
Taktik veriyim mi
Olur cmxmxk
Eğer tanışmak istiyorsan instadan istek atacaksın o da nasıl atıyorum çapa tıp öğrenci sayfası ppsini beğendiklerini istek at vkckfkfk zaten millet kızlara hemen yazıyor
Lan kız çok iyi Djxjxnxkxkxk kanka sana resim atıcam yorumlasana ya erkeklere güvenmiyorum abazan oldukları için xmcmxlxlxxö
Olur kankim gizliden çıktım
İstek attım direkt yazabilirisn
Uygun damat adayi yukleniyor
Eror404
Bulunamadi. lutfen saniye bitdikden sonra yine deneyin
Sec98
Bulunamadi:sg
Oyle erkek az cunku kusursuz yakisikli ariyorsunuz
İnan öyle birini aramıyorum eli yüzü düzgün olsun yeter. Diğer kızlar buluyorda benim neyim eksik ya
o erkekler sizin gibi kezbanlardan kaçıyor boşa hayal kurma :D
Niye kezban dedin öyle olduğumu nerden çıkardın
çünkü kendinizde olmayanı erkekte arıyorsunuz tek amacınız tip para. düzgün erkek niye size baksın bigün başka erkeğe bakarsınız güvenilmezsiniz
Model birini istemiyorum eli yüzü düzgün biri diyorum yani. Bende ortalama tipim zaten. Babam bana iyi bi gelecek sunuyorsa eşimden de beklerim bu gayet normal.
baban sunuyorsa babanla kal o zaman yakışıklı yazmışsın zaten niye lafı değiştiriyorsunki sizin eli ayagı düzgün dediğiniz adamlar manken tipler :D
Şuana kadar flört ettiiklerimi görsen 😂 niye babamla kalıyım kanka kxkxxkkd bende evlenmem lazım
baba parasıyla yaşamaya alışmışsınız kendiniz zengin olun :D evlenip napıcan :D
Çok şükür durumu iyi babamın. Ama bende zenginle evlenicem inşallah. Özel üniversitede bulamıyorum kfkdkdlxxkx
Allah çok versinde. başkasının cebiyle yaşanılmaz
Ya bende okuyorum çalışırım da. Ama gidipde işsiz okumamış biriyle olmak istemem. Geliri olsun istediğim şeyleri alsın gibi gibi
Aslında hayal ettiğim zenginlik değil para derdi stresi olmayan hayat
kıvırmayın arkadaş. bizde size asgari ücretliyle evlenin demiyoruz. ama sizin altınızda lüks araba villa olcak işte :D
Villa değil yaaa. 4+1 rezidans ve Mercedes.
şeyin altından mı
Niye onlara ulaşan kadınlarınki altından mı? Ailem villada oturuyor bu arada fkclcöxlldd
altından tabi gördüm ben. :D
O zaman benimki de altından ne hak etmiyor muyum
görmeden bir şey diyemem sonra 85 b olmalı 170 boy 60 kilo olmalı sarışın mavi gözlü olmalı. bunlar varsa altına gerek yok
Hiç biri yok dkxlxldldxx
hangi yüzle yakışıklı zengin erkek arıyon. bizde bu tipte kız arıyoruz dicekler :D
Bu yüzümle arıyorum fkflclcş
memelerin kaç beden :D
Ona bakarsak bu zamanda mantıklı kızda az onu ne yapalım?
buldugunda kardesini veya kuzenini bana yönlendir :D
Çok şey isteme imtihanın zengin görünümlü fakir olur
Şans ve nasip kısmet bu işler
Dua mı edicem oofff
Duayla olsuadı ohooo 😂😂
Ne yapıcam o zamannnnn
bir şey yapamazsın. Aramakla bulunacak bir şey de değil zaten. Nasip ve kısmet dedim ya.
Zor bacım ya çok şey istiyorsun
Maddi durum ne kadar mesela
Ben varım ama yaşın küçük
Bankalara git orada bulursun
Bu kadar yetiyo mu? Yetiyosa bulursun
Daha ne istiyim mesela
Sen ne veriyosun ona
Saydığım şeyler normal şeyler farkında mısın abartılı değil
Maddiyat mı sunıyım erkeğe kdkdlxlxöx tipim ortalama. Karşımdaki kişidende model beklemiyorum.
Bulursun illaki
İnşallah hayırlısıyla
Amin inşallah
Rüyada bacım
ilan ver
Maddi durumu iyi fit hafif kaslı ve sadık
İnşallah
Güzel Msn
Tanışalım
Yaş kaç
21 daha
Önüne çikan fırsatları iyi değerlendir
Mesela yani düzgün biri çıkmıyor kimseyle tanışmıyorum. Kendimden büyük birini istiyorum falan
Normal istekler. Çoğu kız sen gibi zaten
Nerden tanışıcam bu insanlar nasıl tanışıyor
Aradığın kriterlere sahip erkekler neler yapar nerelerde takılır bunu araştırıp bulman lazim önce
Zenginim ama evliyim
Sen ne vaat ediyorsun
Gay olur mu
Kaç yaşındasın
21 yaşındayım
burada zor 😉
Burdana ramıyorun ya xmxmxm
burada yoktur
Yas kacti
Buyur
Zor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Öncelikle o korkuyu hemen zihninden siliyoruz tatlım, kendine olan güvenin her şeyden önemli! Kaliteli ve eli yüzü düzgün insanlarla tanışmak için senin de sosyal çevreni ve gittiğin mekanları biraz güncellemen gerekiyor 💅
Pahalı hobilerin olduğu kurslara yazılabilir, golf veya tenis kulüplerine katılabilirsin. Bence en önemlisi Alsancak’taki şık kahvecilerde kitabını okurken o pozitif enerjini dışarı yansıtman ✨
Sen en son kendini geliştirmek için nasıl bir ortama girdin, hiç böyle hobi alanlarını denedin mi? 💖