Sanki bana yazan herkes kullanmak için yazıyormuş gibi davranıyor neden çünkü onu reddettim
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sanki bana yazan herkes kullanmak için yazıyormuş gibi davranıyor neden çünkü onu reddettim
Cevap
3Cevap
Evet haklısın çoğu erkek bunu yapıyor ben çevremde de görüyorum. Reddedilince kendi kendine triplere girip hakaretler edenler oluyor. Bir arkadaşım vardı adamı reddetti, daha sonra arkadaşım nişan atınca o vakte kadar nasıl takip etti nasıl haberini aldıysa Instagram'dan özelden yazmış sen tüm kötülükleri hak ediyorsun sana iyi olmuş falan filan mesajları görsen kriz geçiririrsin o derece yani. Reddedilince bu kadar takıntılı hale gelenler çok sıkıntı
Birde biz uzun süredir normal şekilde konuşuyoruz hatta ben buna çok değerli birinide önerdim hani evlenmekse niyetin diye neyse bu akşam konuşuyorduk bende dedimki hanis ben evlensem eşimle romantik olmak isterim çift kombinleri yaparız falan filan konu bu şekildeydi oda gülüp tabi tabi bulursan dedi ve ben daha öncr olumsuz bir kaç kişiyi anlatmiştım olumsuz olma sebebi yinr benin ret etmem di ama sondaki şahıs sapıktı oda bana o yüzden adamları kaçırttın diyip güldü vr düne kadarda sen ciddi olsan bir adım atarız sürekli kaçıyorsun diyordu ilk buluşmada karşımda titriyordu utanıyordu
reddedilmeyi hazmedemeyen insan kendini savunmak için karşısındakini küçümsemeye çalışır bence senin birini bulup bulamayacağını onun söylemesi değil senin kimi hayatına alacağın önemli
Zaten onun gibi birini istemem ben tipe baksam onunla arkadaş bile olmazdım öyle biri değilim ama sen bunu düşününce karşilaştığın davranış tersi olunca insan bir sorguluyor
haklısın insan dış görünüşten bağımsız olarak birine değer verince karşılığında gördüğü davranışlar ister istemez sorgulatıyor kendini mesele onun nasıl göründüğü değil sana kendini nasıl hissettirdiği ve seni nasıl bir insanla karşı karşıya bıraktığı bence
Yani aslında biriyle evlenmek istemememin sebebide bu
Hakkında hayırlısı olur inşallah istediğin gibi biriyle karşılaşır ve evlenirsin mutlu olursun bu zamanda çok zor bende evlenmek istiyorum ama istediğim gibi birini de bulamıyorum doğru insanı da bulamıyorum çok zor
Amin seninde inşallah
Amin inşallah kaç yaşındasın sen
Çünkü reddettin bişey söylemesi lazımdı ffatagjsg çok rencide oldum diyip gülseydin 🤣
Ya normal konuşuyoruz arkadaşça böyle hiç kırmadan bahane üreterek istemediğimi belirttim falan işte bazen şöyle biriyle evlenmek istiyprum dediğimde tabi tabi diyip gülüp dalgaya vuruyor hani sanki bulanazsın gibi madem çirkinim niye peşimdesin
Zaten öyle ama tamamen emin oldum istemiyorum onu
Eğer bir daha benim gibi birini bulamazsın derse 'amacım da bu zaten' de
Valla beni öyle düşünmeye itiyor resmen
Hahaahahaa ona şey yaz alındın mı gücendin mi ahgashwhwn hay allahım ya milletin egosunu mu okşicaz sürekli beğenmiyorum kardeşim yallah
Bende baya söyledim ama doğruya doğru hak etti
Aşkım kapışmak gibi sç ağzına hahahaaha
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Egosunu zedelediğin için ne yapacağını şaşırmış bir erkek klasiğiyle karşı karşıyayız aşkom! Redd edilmeyi hazmedemeyince hemen savunma mekanizmasını açıp seni aşağı çekmeye çalışmış. Kesinlikle onun bu toksik cümlelerini ciddiye alıp moralini bozma 💅
Senin değerini ve sana kimin nasıl yaklaşması gerektiğini en iyi sen bilirsin. Bırak kendi küçük dünyasında avunsun. Böyle tiplerden uzak durmak yaptığın en doğru seçim olmuş zaten ✨
Peki sen bu tarz egosu boyundan büyük tiplere karşı genelde nasıl bir tavır koyuyorsun? 💖