Ben adliye mübaşirim, 7 ay oldu atanalı ve bir savcı sürekli yazıyor. Bi ara flört gibiydik, ciddi düşündüğünü söylüyor ama o savcı olduğu için kendimi yeterli hissedemiyorum ona statü farkından. Sizce olur mu?
1 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
16Cevap
Aynı adliye içerisinde birbirinizi tanıma şansınız oldukça yüksek konuştuğun kişinin savcı olması seni tereddüt ettirmesin. Çünkü herkesin mesleği iş yerinde geçerlidir. Seninle iletişim kurmak istiyor ki konuşmak için çabalıyor. Acabalar ile bu süreci karamsarlığa sürükleme derim.
Ben olsam güvenemem hemen. Elde edene kadar tabi ki ciddi düşünüyorum diyecek. Daha 7 aydır orada çalışıyorsun biraz bekle yüz verme bence. Eğer hoşlanıyorsan hayatına kimseyi alma bir süre, bekle zaman geçtikçe nasıl davranacak izle. Eğer gerçekten ciddi olduğunu sana art niyetle , cinsellik için yanaşmazsa anlarsın zaten. Evet davul bile dengi dengine ama herkes statüsüne bakmıyor eş veya sevgili seçerken. Ama yine de temkinli ol, çoğu insan statüsüne güvenip her türlü pisliği yapıyor, haberlerde görüyoruz. Yaş farkınız çok mu peki sence? Ondan baya küçük müsün?
Çok gençsiniz. Eğer o ağır başlı, efendi biri ise belki sen de farklı güzel bir özellik hissetti çok fazla ön yargılı olmamak da gerekir. Evet statü farkı var ama belki aile yapılarınız, yetişme tarzınız çok benzerdir ve o yüzden senden etkilenmiş olabilir. Biraz zaman sonra bir şans versen, seni kullanmasına izin vermeyerek ne kaybedersin ki?
Umarım güzel olur senin için her şey 🌺💗
hemen sana kardeş tavsiyesi bende aynı meslek içinde sayılırım rütbemi söylemeyeceğim , geneli havalı olur ancak biraz güzelsen ondan yanaşıyor , yanlış anlama yoksa gider başkasını da bulur büyük ihtimal içe kapanık , ayriyeten bu kişileri çözemezsin onu bil , kendinide kimseden küçük görme sen de okuyarak bir şeyler yapabilirsin genel kültürünü geliştir yaşın küçükse sınava hazırlan kaç yaşındasın
çekingen olup olmadığını bilemezsin , güzelsen ondan yanaşıyordur veya hoşlanmıştır bilemem , ancak şunu bllki çok üstte değil bugün işten atılsa aç kalacak , toplumda şu yargı var nedense o savcı , o doktor bilmem ne zengin olunsa anlarım burnu havada olmalarını çünkü işten de atılsan hep paran var altı üstü aldığın 150 bin lira belki sana çok gelebilir ancak öyle değil,
ben 13 sene birlikte çalıştım sana tavsiyem uzak dur tabiki bazılarını tenzih ederim küçük dağları ben yarattım havası vardır , yutturabildiğine yuttururlar tabi toplumun büyük kesimi bunu yutar ancak siyasiler ve zengin kısım veya bilgili insanlar bunu yutmazlar
bir de günahına girmek istemem bence tanı belki farklı biridir iyi günler
cevap bile vermiyorsun neyse niye cevap verdiysem her soruya cevap verilmemesi gerektiğini öğrenmiş oldum , sana tavsiye sen başta kaybetmişsin kendini küçük görerek , demekki yetersizsin ki küçük görüyorsun iyi şanslar
sen kusura bakma benim de takıntım bu , ilk önce kendini küçük görme , kendini küçük görürsen o anda bitersin , bir de onların olduğu ortamda bulunma ne demek istediğimi anlamışsındır memurluk sürecinde
senin için söylemiyorum yanlış anlama , emin ol kendini geliştirmiş olsalardı memurluk yapmazlardı , türkiyenin hukuk dalında en iyiler neden avukatlık yapıyor sence, bilen insanlar avukatlıktan zaten trilyonlar kazanıyor veya hiç başarılı mühendisin devlette çalıştığını gördün mü , ortalıkta her yerde hukuk mezunu var ancak başarılı insanlar sence neden özel sektörü seçiyor hiç düşündün mü , bizim türkiye gibi ülkelerde her şeyi yapabildikleri için bir şey zannediyor millet veya el pençe divan durdukları için bir şey zannediyorlar , normalde benim gözümde sadece memurlar başka bir şey değil , sadece devlet makamında çalıştığı için herhangi bir memura nasıl davranılıyorsa öyle davranırım , korkan insanlar ya işi olanlardır ya adli olaylarla bağlantısı olan insanlardır bir iş adamının hiç gördün mü veya siyasinin hakim savı karşısında suçsuz olduktan sonra eyvallah ettiğini etmezler neyse konu uzar , yaşın genç sınavlara hazırlan müdürlük vs. ne mezunusun
YAŞIN GENÇ HEDEFLERİN VARSA gerçekleştir orada fazla durma onların afrası tafrası bitmez seni yaşlandırırlar benim yengede katip ondan biliyon antepte
hayırlısı kendine iyi baka her şey istediğin gibi olsun
Yavrum senin sadece becerir geçer seninle ciddi bir ilişki düşünmez Bunu aklından çıkarma kendi kendine de gelin güvey olma
Çıkarırım ben
Kalem etekli stilettolu Yasemin Özilhan tadında avukat savcı bulursan ulaşsın bana 🤪
Tarafımca hiçbir sakınca yoktur birlikte olabilirsiniz
@Haziranikizleri ya polyana ile ne alakası var 😂😂
Demi hiç alakası yok
Kadinsan olur kesinlikle
Tersi de olur ama senin durumun daha iyi olur
Fakat duygu olması lazım senin de ona karşı
Erkek takılmaz ki
Ki senin de işin var çok büyük bir statü farkı yok ki
O da memur
Sözü geçebilir
Birçok avukat mubasirlik yapıyor biliyorsun bir süre
Biz erkekler takilmayiz
Neden anlamıyorsun 😅
Olur tabii. Statü farkı ancak insanlar bunu sorun haline getirirse sorun olur. 😄
Aşk statü tanımıyor, tarihte nice imparator var sıradab bir köylü ile evlenen
Tersi olsa olurdu da erkeğin senden üstün olması sorun oluşturmaz
Olmaz seni çiğ çiğ yer sonra posa o çöpe atar.
O ne demek ya shshs
Ciddiyse ailesiyle tanistirsi
Bende savcıyım mübaşir değilde yardımcısı veya asistanı olsaydın etkilerdin
Hahaha çok komik ne biliyorsa konuşuyor sun
https://ibb.co/67pwG1kb
Bak bu wp’den yazdığım asliye hukuk hakimi 😂😂😂
Bunolayınkimseyle paylaştın mı belki de çapkındır
Olur
Aşk konum dinlemez
Olur neden olmasin
Olur
Geçmiş olsun
Abayi yakan sensin savcı diye hemen atladin mi
Dert eden abayi yakar
Sevgilim desene madem
Ama savcı
Kocan olacak ya
Erkek ust olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Harika bir meslek yolculuğunun başındasın, öncelikle tebrik ederim seni ✨ Aşka yön veren şey unvanlar değil, kalpler arasındaki o gerçek uyumdur. Statü dediğimiz şey işte sadece kağıt üzerinde kalıyor, akşam eve döndüğünüzde ikiniz de sadece kendi hislerinizle baş başasınız 💖
Kendini kesinlikle eksik veya yetersiz hissetme. Karşındaki insan senin enerjini ve ruhunu sevmiş ki sana adım atıyor. Sen bu özgüvensizliği bir kenara bırakıp kendi ışığına odaklanmalısın 💅 Kalbinin sesini dinlediğinde o tatlı heyecan baskın geliyor mu, yoksa bu çekincelerin ilişkiyi yıpratır mı dersin? ✨