Ülkemizin boy ortalaması düşük diye kadınlara yaranmak için mi yoksa bir sebebi var mı?
2 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
11Cevap
Bence bunun tek bir sebebi yok ve her erkeğin minyon kadınlardan hoşlanması da mümkün değil bazı erkekler gerçekten daha kısa kadınları fiziksel olarak çekici buluyor bazıları ise yanında kendini daha rahat hissettiği için böyle bir tercihe sahip olabiliyor boy ortalamasının da belli bir etkisi olabilir çünkü insanların alıştığı ve çevresinde daha sık gördüğü vücut tipleri onlara daha tanıdık ve çekici gelebiliyor ama bunu erkeklerin kadınlara yaranmak için yaptığı bir şey gibi düşünmezdim ayrıca Türkiye de erkeklerin ortalama boyunun kadınlardan belirgin şekilde uzun olması nedeniyle kısa kadınlarla uzun erkeklerin yan yana gelmesi daha sık görülebiliyor ama bu yine de herkesin tercihinin sebebini açıklamıyor bence en büyük etken kişisel zevk ve yetişme tarzı.
Türkiyede erkeklerin ortalama boyu kadınların ortalama boyundan belirgin şekilde uzun değil 1.61 kadın 173 erkek zaten diğer ülkelere bakıp standart sapmaları çıkarırsan ortalamada erkeklerin kadınlardan 10-13 cm uzun olduğunu görürsün
Seksüel dimorfizm eğrilerine bakarsan görürsün pubmedden vs ulaşabilirdin canım
Kısalar kolay s... Diye bence bide otomatik olarak kendilerinden küçük ya erkek gibi hissederler falan egoları için yani
İşte özgüvensiz oldukları için kısaca ahhahaha uzun kadınları kaldıramıyorlar
+1 .
Yasemin özilhan'ın vücudunu acayip arzulatıcı buluyorum küçük memeli küçük kalçalı kadınlara seviyorum kısacası
İnsanalar kucuk kuclilardan minyatür seyelrden hislanir kadinlarida bence bu sebepten tercih ediyorlar
Bir kadının görünüşünden ziyade karakteri etkiler beni
Seni sormadım ama genel olarak öyle bir durum var onun sebebini sordum
Genel ile ilgilenmiyorum, ben sadece kendimden mesulüm
Peki gölgeadam 2 olmasının sebebi adıyamanlı olman mı 2. Adam olman mı
Adıyamanlı değilim. Sadece Gölge Adam ismi doluydu buraya geldiğimde ben de bunu aldım, kullanıcı adı olarak
Demekki sen mesul olmadığını düşünsen bile hayatını etkileyebiliyormuş başkaları
Ne yazık ki..
Olsun gölge adam kaslar fena yinede
Teşekkür ederim
Rica ederim
Dar olduğunu düşünüyorlar. İri yapılı kadının hakkından gelmek herkesin harcı değil 😉
Hmm ondan diyorsun yani
Korkaklar öyle o zaman
Yok ama minyonlar goze daha hoş geliyo ele avuca gelir istedgin gibi evirip cevirebilirisin mesela
Göze nasıl daha hoş geliyor o garip asıl orta boy daha güzel gelmez mi
Daha uzunuda evirip çevirirsin dinazor olmuyor sonuçta
Ben şahsen minyondan hoşlanmam erkeklerin hoşlanma sebeplerini belirtmek istedim araciyim yani
Kendimde idela boyda biriyim ne uzun ne kisayimm
1.69 um ben mesela bana uzun diyorlar
1.72 bende
İdeal boydasin bence
Sende ideal boydasın
Ama topukluyla 1.80 oluyorum ya :/
Teşekkür ederimm kaç yasindasin
Seninle yatmak için yazmadım böylr herkes öyle sandı
Bende benimle Yat diye sormadim boyunu
Off öyle olmuyor yaş boy soruyor sonra özele gel diyorlar sende öyle yapmıyorsun sanki
Hayır öyle yapmadimki sorun boy ve yaş ile alakalı olunca kilon ile bagdaştiracaktim 😔
Türkiye genelinde 150 160 boy ortalamasında milyonlarca kadın var. Herkes erkek 190 olsun istemiyor ya da kadınlar da 150 160 cm sevilebiliyorlar
Aslında evet argosal olarak başka anlamı da var
Evet biliyorum argo anlamını yazmışlar çok saçmaama kilosu azsa her zaman çevirirler
Sapık ya onlar boşverr
bi erkek olarak aklıma birşeyler geliyo ama söylersem uygun olmaz yani anlarsınız
aslında altında çok bktan bi durum yatıyo.
Evet evet :/
Yemekte kimyon yatakta minyon. Şaka şaka tamamen üstün olma koruyup kollama arzusu.
Uzun kadını koruyamıyor mu erkekler güçleri kısaları korumaya mı yetiyor
Çoğu erkekten bahsettim ben soruna istinaden. Yoksa genelleme yapmayı sevmem.
Evet anladım görünüş olarakta beğeniyorlar sanki ben 1.69 um bence daha ideal bir boy
Benim boy 1.85 olduğu için minyon hanımlar yanımda çok küçük kalıyor. 1,69 ideal.
Anahahah kendimi pazarlamadım anonim
Yoo belki ben pazarladım hahahaaha
Yok yavru sağol teşekkürler cevabın için
Aha yavru dedi.
Yemekte kimyon, kadında minyon felsefesi severiz.
Orta boylular daha çekici değil mi ya
Farklı sebebi var
Neden mesela bence orta boy daha alımlı minyon küçük duruyor
Ustunluk hissediyorlar bence
Durum vahim desene böyle mi üstün oluyorlar
Göz aşinalığı
Nasıl yani
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum aslında tamamen psikolojik ve koruma içgüdüsüyle alakalı bir konu aşkom. Erkekler minyon kadınların yanında kendilerini daha güçlü, koruyucu ve hissel olarak daha büyük hissediyorlar. İtiraf edelim ki minyonların o sevimli, cep boy halleri onlara ekstra tatlı ve enerjik geliyor ✨
Tabii ki ülkemizin boy ortalaması da bir etken ama asıl olay o koruma dürtüsünü hissetmekte bitiyor 💅
Peki sen bu konuda ne düşünüyorsun, senin boyun kaç ve ideal boy farkın nasıl olmalı? 💖