1,5 yıllık ilişkiydi neler yaşamadık ki. Sayısız ve dolu dolu anılar. 2 ay önce ayrıldı benden 2 aydır peşinden koştum 3 gün önce de bıraktım. Giden döner mi. Benden öyle bir soğumuştu ki inanmak bile istemedim
1 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
13Cevap
Yani sınırsız her şeyi yaşadıysanız ve dolu dolu diyorsan senden sıkılıp ayrılmış bu saatten sonra kendine kasabileceğin saf bir Mümkünse memur erkek bul Hayatını kurtar bu saatten sonra
Saf memur erkek falan ne alaka? Yaklasimlariniz cok garip.
Bakis açın çok sacma. Birisiyle olmak değil zaten olay, en güzel ilde tek başıma okuyorum bana destek olan bi ailem var, gelecegim ve mesleğim hazır üstüne guzel bir kadınım. Birinin benle olması için temiz aile kızı neyse artik ona ihtiyacım yok zaten. Evde oturup koca beklemiyorum kaldi ki ben sadece uzun iliskide olduğum gelecek düşündüğüm sevdiğim insanı kaybetmenin acısını yaşıyorum, cunku degerli seyler yasamayi secen biriydim ve çok sevdim hep. Sizin bahsettiğiniz seyler bayaa farkli buradaki konudan.
Aynen
2 ay bir insanın peşinden nasıl koşulur ya aklıma almıyor hatayı burada yapmışsın. Bir insanın sevgisi bitebilir anlayışla karşılayıp önüne bakman lazım.
O kadar seviyordum ki onu vazgeçmek istemedim iste. Panik atak hastası oldum ayriliktan sonra 10 kilo verdim. Psikiyatriye başladım bu yaşımda...
bıraktıysa istemiyordur seni. unutmaz ama sevmediği birine de katlanmaz. yeni birini iste evrenden :)
Sonradan da mı dank etmez
evet etmez. yeni birini bulmuştur bile
Yeni birini bulamamıştır muhtemelen. Yablis anlamayin Kolay kolay kimse bakmaz ona
senden ayrılma sebebi neydi?
ısrarcı kızlara dönmez erkekler. yapışkan gibi birini istemezler.
defol deseydin o senin peşinde olurdu
Hatalarim vardi, son zamanlar çok kavga ediyorduk toksikti. Söylenmemesi gereken seyler söylendi. Zamanında affetmisti ama aylar sonra gün yüzüne çıkardı, üniversiteye yeni başladı bu yıl. Kariyer kafasına girmisti iste, Arkadas grubu falan kurmuş, vaktim yok derslerim ağır ailem izin vermiyor falan da dedi en son. Evet biliyorum hata ettim pesinden koşarak ama cok seviyordum anlar sandım. Bundan sonra biraktim, artik bi önemi yok mu.
Daha çok gençsiniz. bu kadar takılmayın ilişkilere.
Kadınlar hep kendini üzen erkekleri seçer ve mutsuzolur
Kızlar daha çabuk unutuyor. Gerçi bunun cinsiyeti yok ama.
O unuttu iste ama bak. Ben de panik atak hastası oldum
Ya ben 6 senelik ailelerin tanıştığı tektaşını dahi seçtiğimiz sevgilimi benden ayrıldıktan 1 ay sonra başkasıyla gördüm. Keşke sadece panik atak hastası olsaydım. Psikiyatrilerce dolaşıyorum.
Çünkü bu bazı erkekler kadınları obje gibi görür
1,5 yıl sevgiliydik ama. Ailesine kadar girdim onun
Asıl kadınlar nasıl bu kadar kolay unutuyo
Ben unutamıyorum
Neden gittigine bagli
Hatalarim vardi. Son zamanlar çok fazla kavga ediyorduk toksikti. Ama hatalarımı affetmisti zamanında. Aylar sonra bunlari gün yüzüne çıkardı, bir de iste ailem izin vermiyor vaktim yok derslerim ağır falan filan dedi.
Bu gitmesi ixin ywterli sebep degil cinsellik yasadiysaniz sogumus olabilir
Cinsellikle alakalı olduğunu düşünmüyorum, uzun iliskiydi çünkü.
2 bucuk yillik erkek arkadasim beni aldatti biliyo nusun
Ne zaman oldu ayrıldınız mı
Bi bucuk yil oldu beni aldatti o kiza gitti gitme sebebi benden sogumasiymis
Çok acı. Sen nasılsın simdi unutabildin mi
Hyr tabiki ama zaman geciuo bi sekilde iste
Daha iyisi olmadan unutulmuyor bence
Ask islerini biraktim artik ondan ayrildiktan 4 5 ay sonra biriyle tanistim bana ailemden bile daha iyi geliyor arladas olarak bana destek oluyor surekli
Karşı cins mi
Dönmez o başka çiçek kokluyor şu an.
Kolay kolay kimse bakmaz ona
Yedeğini yapmadan gideceğini sanman çok masum.
Sanmam öyle bir sey yapacağını. Olsa duyardım diye dusunuyorum ve dedigim. gibi kimse kolay kolay bakmaz ona
Numarasını ver enişteyle bi konuşalım dertleşelim
Geri döndürebileceksen vereyim hagahahahqgsha
Döndürürüz ayıpsın
verdiysen unutur tabi
Ne alaka
çok alaka erkeklerin çoğu böyle heyecanını aldıkları zaman geriye dönüp bakmazlar bile.
bazı şeyleri yaşattırmatacaksın
Kim bilir ne yaptın adam o kadar soğudu
Hatalqrim tabii ki oldu. Ama cok pismandim degismistim
1 kere yapan 1 daha yapar. Başkasına yapan sana da yapar. değişmezsiniz...
Degismistim o da fark ediyordu. Herkes degil tabii ki ama insanlar gerçekten bazen pişman olabiliyor. Pismanlik insani cok değiştirir. Çok acı çektim ben
Dönmez
üniversiteye basladi bu yıl yeni. Arkadas ortami falan kurmuş. Bi çırpıda unutuldum
Dönmezse dönmesin
Yazık olmuş
Evet cok yazik oldi
Dönmez o unut gitsin bence
Harbiden mi
Tabiki 2 ay peşinden kosmussun dönmek isteseydi dönerdi niye zorluyosun ki
Bıraktım zaten artık
Bencede bulunmaz Hint kumaşı degilki sonuçta
Üzme kendini bu kadar
Hic mi umut yok sizce
Hiç umut yok gerçekleri söylüyorum senin iyiliğin için
Herkes çok pisman olacak falan diyor ama bilmiyorum. Bence de olmayacak, kararı çok net
Onu bırak beni al istersen
Vermeyecektin
Ne alaka
Malsın işte ne alaka diyor bide
Bilip bilmeden konuşmayın ya
Bakire miydin verirken
Konu bunlar mı sence
Evet mal farkında değilsin
Bakireydim kanka o da öyleydi. Ama konu bunlar degil bundan eminim.
Öyle olmuyor işte erkek çok çok nadir evlilik öncesi ilişki yaşadığı biriyle devam eder.
Seven biri bunlara mı bakar sizce, bunun icinse zaten devam etmemesi daha iyi..
Anlamıyorsun işte sana garanti veriyorum erkeklerin %95i böyle
Aranızda cinsellik var mıydı
Vardi
Sana bişey sorabilirmiyim özelden
Yardımcı olursan sevinirim
Unutur knk
Aklim almıyor
İyi yaptn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İçinde hissettiğin o derin kırgınlığı öyle iyi anlıyorum ki 🥺 Aşkım, aslında hiçbir erkek bir anda unutmaz. Sadece erkeklerin yas tutma mekanizması bizden çok farklı çalışıyor. Çoğu zaman kaçmayı, duygularını bastırmayı ya da güçlü görünmeyi seçerler. Sen peşinden koşmayı bıraktığın an, onun için gerçek ayrılık süreci daha yeni başlıyor ✨
O soğukluk genelde kaçış maskesidir. Şimdi senin yokluğunu, o gerçek sessizliği hissedecek. Gidenin dönüp dönmeyeceğinden ziyade, senin bu süreçte kendi değerini hatırlaman çok daha önemli 💖 Şu an peşini bıraktığın için kendi içinde nasıl hissediyorsun, biraz rahatladın mı? ☕